(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Benedek Barnabás Dátum: 2012-08-14 17:56:12
Szőke Andrea írta ekkor: 2012-08-10 08:41:17
Nyugodtan reggelizhettek a teraszon . Valahogy úgy van a ház tájolva hogy a terasz elejére süt egy kicsit a nap. Nem is a napsütéssel lesz baj, hanem a fülledt párás levegővel ha nem bírjátok. Egyébként a napsütést két nap alatt meg lehet szokni.
Köszönöm szépen! A levegővel nincs bajunk voltunk már Paralián 3 szor és birtuk mindíg! Csak ez nálunk szokás h ott reggelizünk!!!
Benedek Barnabás Dátum: 2012-08-14 17:52:44
Helmeczi Lillie írta ekkor: 2012-08-14 11:17:45
sziasztok ! Barátnőm mesélte hogy egész Görögország területén rosszak a vízhálózatok ( de mindig így volt ). Vagyis például wc papir 2-3 darabka is éltömítést okozz . Ezért azt a kukába kell dobni miután végzett az ember. Én valahogy ilyenre nem emlékszem... pedig elég sokszor voltam már Görögbe :/ a másik kérdésem pedig az lenne hogy a Grand Toursnál személyesen mikor voltunk befizetni a nyaralást azt mondták fejenként egy egy bőrönd és közösbe egy kisebb utazótáska vihető az utazótáskát nem lehetne egy hűtőtáskával helyettesíteni??? köszönöm előre is a választ :)
Így van sajnos tényleg a kukába kell dobni a wc papírokat!!! Fejenként egy bőrönd vihető(kb 20 kg) + 2fő vihet egy táskát a buszra és egy hűtőtáskát!!!
Helmeczi Lillie Dátum: 2012-08-14 11:17:45
sziasztok ! Barátnőm mesélte hogy egész Görögország területén rosszak a vízhálózatok ( de mindig így volt ). Vagyis például wc papir 2-3 darabka is éltömítést okozz . Ezért azt a kukába kell dobni miután végzett az ember. Én valahogy ilyenre nem emlékszem... pedig elég sokszor voltam már Görögbe :/ a másik kérdésem pedig az lenne hogy a Grand Toursnál személyesen mikor voltunk befizetni a nyaralást azt mondták fejenként egy egy bőrönd és közösbe egy kisebb utazótáska vihető az utazótáskát nem lehetne egy hűtőtáskával helyettesíteni??? köszönöm előre is a választ :)
Grand Paralia Dátum: 2012-08-12 18:46:33
Helmeczi Lillie írta ekkor: 2012-08-12 14:25:08
Sziasztok ! A fakultatív programokról szeretnék kérdezni ! Úgy látom hogy meg van előre hogy melyik nap melyik programra lehet jelentkezni ! Le tudnátok nekem irni melyik napra melyik esik ? köszönöm !!!
Kedves Lillie ! A fakultatív programok listája : Szerda : Vergina-Naussa-Edessa / Thessaloniki / Waterland csütörtök : Meteorák péntek: Skiathos szigete szombat : kalózhajós kirándulás vasárnap: Athén hétfő : Olympos és este Görög folklór est. Szívesen !
Grand Paralia Dátum: 2012-08-12 18:38:59
Helmeczi Lillie írta ekkor: 2012-08-12 14:22:38
Kedves Harangi Ágnes ! Én és a párom szeptember indulunk a Billys Apartmanba ! MEnnyire felszerelt a konyhája??? Erre még nem kaptam választ senkitől se. Meg hogy a képeken látszódik hogy van napernyő ! azt levihetem a partra? vagy vinnem kell magammal sajátot???
Kedves Lillie ! A Billy's apartman felszereltsége látható a házra kattintva. A konyha átlagos felszereltségű. Mikroval, vízforralóval, villanyrezsóval, hútőgéppel van ellátva. Természetesen edényekkel , evőeszközökkel és poharakkal. Nem nagy főzöcskézésre van berendezkedve. A napernyők nem vihetők le a partra, csak a teraszon lehet használni . Üdvözlettel : idegenvezetők