(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2012-07-26 19:26:55
Csorna Adrienn írta ekkor: 2012-07-25 11:12:24
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy Paralian a strandon van mosdó-WC?Ha van fizetős vagy ingyenes?Vagy vissza kell menni a szállásunkra?
Kedves Adrienn ! A parton csak zuhanyozásra van lehetőség . Wc sajnos nincs, de a parti tavernákba (úgy mint otthon is) némi fogyasztás mellett a mosdót igénybe lehet venni . Üdvözlettel : idegenvezetők
Zorkóczy Szilárd Dátum: 2012-07-26 17:57:07
Vékony Erika írta ekkor: 2012-07-26 17:09:57
Jó lenne látni a képeket, kösz:)) Nekünk még 2 hetet kell várni az indulásig, de már nagyon türelmetlenek vagyunk!
Szia, Ha adsz egy e-mail címet, szívesen küldök képet. Üdv Szilárd
Vékony Erika Dátum: 2012-07-26 17:09:57
Zorkóczy Szilárd írta ekkor: 2012-07-25 18:02:17
Szia, Ez valóban elég szubjektív, de én a magam + családom nevében bátran merem ajánlani a magyaros éttermet. Ez a városközpontban a Billys apartman közelében van. Nyilván az ember elsősorban nem magyaros ételeket akar enni Görögországban, de hát ezt is embere válogatja. Itt megtalálhatod a helyi ételeket, halakat, tengeri herkentyűket és magyaros ételeket ( pörkölt , nokedli....) egyaránt. Ha gondolod szívesen küldök egy-két képet az étteremről + a kajákról. ( Ja és az árak is elfogadhatóak ) Az biztos, hogy a jövő héten amikor ott leszünk a családdal újra elmegyünk ide ! Üdv Szilárd
Jó lenne látni a képeket, kösz:)) Nekünk még 2 hetet kell várni az indulásig, de már nagyon türelmetlenek vagyunk!
Spisák Ágnes Dátum: 2012-07-26 16:26:05
Sziasztok! Hétfői indulással Miskolc Cora áruháztól ki jön Paraliára? esetleg a Pelagosba?:) Mi a párommal megyünk, első külföldi nyaralásunk:)
Zorkóczy Szilárd Dátum: 2012-07-25 18:02:17
Vékony Erika írta ekkor: 2012-07-24 20:39:09
Sziasztok! Tudom, szubjektív dolog, amit kérdezek, de az érdekelne, hogy szerintetek melyik a legjobb taverna, ahol a legfinomabb az étel, legfigyelmesebb a személyzet, korrektek az árak, stb? Persze, az ember igyekszik felfedezni a lehetőségeket, de én most arra lennék kíváncsi, hogy kinek melyik hely jött be a leginkább, vagy ha van olyan, ahová nem szeretne még egyszer menni. Köszi!
Szia, Ez valóban elég szubjektív, de én a magam + családom nevében bátran merem ajánlani a magyaros éttermet. Ez a városközpontban a Billys apartman közelében van. Nyilván az ember elsősorban nem magyaros ételeket akar enni Görögországban, de hát ezt is embere válogatja. Itt megtalálhatod a helyi ételeket, halakat, tengeri herkentyűket és magyaros ételeket ( pörkölt , nokedli....) egyaránt. Ha gondolod szívesen küldök egy-két képet az étteremről + a kajákról. ( Ja és az árak is elfogadhatóak ) Az biztos, hogy a jövő héten amikor ott leszünk a családdal újra elmegyünk ide ! Üdv Szilárd