(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Helmeczi Lillie Dátum: 2012-07-23 10:54:20
Tamásné Márta írta ekkor: 2012-07-22 14:13:31
Sziasztok! Érdekelne hogy van-e piac Paralián , ill. Katherinibe,és ha igen melyik napon van.Köszönöm
Szia én már sokszor voltam mindkét helyen és igen mindkét helyen van piac Katherini persze sokkal nagyobb és érdekesebb :) és az én emlékeim szerint minden nap volt :) de javítsatok ki ha nem igy van !
Helmeczi Lillie Dátum: 2012-07-23 10:53:22
Nagy Emese írta ekkor: 2012-07-22 11:23:03
Engem is érdekel Katerini mi a fiammal aug 21-29-ig megyünk. Van valamilyen térkép Kateriniről, hol a piac stb.
köszönöm a választ :) A recepción majd lehet kapni eligazítást hogy mégis majd merre találjuk a busz állomást? Mennyibe kerül kb. a busz Katerinibe ( diák jegy van -e )? a szieszta idő mettől meddig tart? köszönöm előre is a választ ! :)
Tamásné Márta Dátum: 2012-07-22 14:13:31
Sziasztok! Érdekelne hogy van-e piac Paralián , ill. Katherinibe,és ha igen melyik napon van.Köszönöm
Nagy Emese Dátum: 2012-07-22 11:23:03
Grand Paralia írta ekkor: 2012-07-22 09:42:37
Szia ! Tényleg meseszép hely Szantorini ! Egy kicsit messze van ! Athénból repülővel illetve Pireusból hajóval közelíthető meg. Katerinibe innen Paraliáról 15 percenként indul és jön a menetrendszerini busz. Majd a szieszta időt figyelembe kell venni a boltok nyitvatartása miatt. Remélem tudtunk segíteni ! Üdvözletünk : Idegenvezetők
Engem is érdekel Katerini mi a fiammal aug 21-29-ig megyünk. Van valamilyen térkép Kateriniről, hol a piac stb.
Grand Paralia Dátum: 2012-07-22 09:42:37
Helmeczi Lillie írta ekkor: 2012-07-21 18:11:26
Sziasztok ! Mi már le is foglaltattuk lassan egy hónapja barátommal az utazást itt a Grand Toursnál :) szeptember 17.-én indulunk is a Billys Apartmanba :). Viszont hatalmas nagy vágyunk eljutni Santorinibe és Katherinibe egy városlátogatást tenni :). Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnánk eljutni Santorinibe szerintetek? Illetve sehol nem találjuk interneten a helyi buszmenetrendjét Paraliának hogy Katherinibe egy fél napra elmenjünka körül nézni ( pontosabban megmutassam neki a várost mert én már többször voltam ott ő meg most jön először ) eddig könnyü dolgom volt Görög utazgatás terén mert kocsival voltam mindig, most megyek először busszal ezért nem könnyü előre kitalálni hogy melyik nap merre menjünk és hogyan :))) köszönöm előre is a választ ! smile
Szia ! Tényleg meseszép hely Szantorini ! Egy kicsit messze van ! Athénból repülővel illetve Pireusból hajóval közelíthető meg. Katerinibe innen Paraliáról 15 percenként indul és jön a menetrendszerini busz. Majd a szieszta időt figyelembe kell venni a boltok nyitvatartása miatt. Remélem tudtunk segíteni ! Üdvözletünk : Idegenvezetők