(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2012-07-20 10:45:14
Wezzy írta ekkor: 2012-07-19 18:44:58
KEDVES IDEGEN VEZETŐK, A SEGITSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI, TAVALY PARALIÁN VOLTUNK ÉS A SMARTSHOLIDAYS UTAZÁSI IRODÁVAL VOLTUNK SZKIATHOSZON, A HAJÓN EGY SZUPER GYÓGYSZERT ADTAK TENGERI-BETEGSÉGRE, NEKEM MARADT MÉG A HAZAFELÉ ÚTRA IS ÉS NAGYON SZUPER VOLT. ÉN IRTAM AZ IRODÁNAK ILL. A KAROLINA NEVEZETŰ CSAJSZINAK, HOGY MEGTUDJAM A GYÓGYSZER NEVÉT, MERT Ő INTÉZETT MINDENT ÉS NAGYON ARANYOS VOLT, DE MÉG NEM JŐTT VÁLASZ. SZÓVAL, HA TUDNÁTOK SEGITENI KINYOMOZNI MI A NEVE, MERT ISMERŐS MÁR LENNE AKI HOZNA NEKEM, PICI SÁRGA KB. OLYAN MINT NÁLUNK A NOSPA . ELNÉZÉST, HOGY ILYENEKKEL ZAKLATLAK TITEKET, DE REMÉLEM TUDTOK SEGITENI. ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM. SZÉP NYARAT ÉS JÓ MUNKÁT KIVÁNOK NEKTEK, REMÉLEM JÖVŐRE ISMÉT OTT TÖLTHETEM A NYARAT EZEN A CSODÁS HELYEN:))))))))))))))) ÜDVÖZLETTEL: BARANYI ÉVA
Kedves Baranyi Éva ! Az említett iroda "tiszavirág életű" volt és megszünt. Skiathosra több hajó is indul, több kapítánnya.l Mivel nem a mi irodánk által szervezett kiránduláson voltál így kideríthetetlen hogy melyik hajóval utaztál. Ezért nem áll módunkban kideríteni hogy melyik hajón milyen pirulát adtak. Szép nyarat kívánuk mi is. Üdvözlettel : idegenvezetők
V.Ági Dátum: 2012-07-19 22:13:21
Szőke Andrea írta ekkor: 2012-07-19 14:00:05
Én nem vagyok idegenvezető, de a tapasztalatomat eltudom mondani. Tavaly Sartin voltunk a Grand-dal.Mire leértünk addigra ki volt takarítva és nem kellett várni a szobákra.
Köszönöm, hogy írtál!
Zorkóczy Szilárd Dátum: 2012-07-19 19:18:40
Szőke Andrea írta ekkor: 2012-07-19 11:40:24
Olyan vagyok mint egy kisgyerek....számolom a napokat, hogy mikor indulunk. smile smile De már csak 10nap.......
Hát akkor együtt számoljuk a napokat !! :)
Wezzy Dátum: 2012-07-19 18:44:58
KEDVES IDEGEN VEZETŐK, A SEGITSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI, TAVALY PARALIÁN VOLTUNK ÉS A SMARTSHOLIDAYS UTAZÁSI IRODÁVAL VOLTUNK SZKIATHOSZON, A HAJÓN EGY SZUPER GYÓGYSZERT ADTAK TENGERI-BETEGSÉGRE, NEKEM MARADT MÉG A HAZAFELÉ ÚTRA IS ÉS NAGYON SZUPER VOLT. ÉN IRTAM AZ IRODÁNAK ILL. A KAROLINA NEVEZETŰ CSAJSZINAK, HOGY MEGTUDJAM A GYÓGYSZER NEVÉT, MERT Ő INTÉZETT MINDENT ÉS NAGYON ARANYOS VOLT, DE MÉG NEM JŐTT VÁLASZ. SZÓVAL, HA TUDNÁTOK SEGITENI KINYOMOZNI MI A NEVE, MERT ISMERŐS MÁR LENNE AKI HOZNA NEKEM, PICI SÁRGA KB. OLYAN MINT NÁLUNK A NOSPA . ELNÉZÉST, HOGY ILYENEKKEL ZAKLATLAK TITEKET, DE REMÉLEM TUDTOK SEGITENI. ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM. SZÉP NYARAT ÉS JÓ MUNKÁT KIVÁNOK NEKTEK, REMÉLEM JÖVŐRE ISMÉT OTT TÖLTHETEM A NYARAT EZEN A CSODÁS HELYEN:))))))))))))))) ÜDVÖZLETTEL: BARANYI ÉVA
Szőke Andrea Dátum: 2012-07-19 14:00:05
V.Ági írta ekkor: 2012-07-19 11:49:41
Kedves Idegenvezetők! Én azután szeretnék érdeklődni, hogy miután megérkezünk ( ameddig nem tudjuk elfoglalni a szobát) van lehetőség a csomagok elhelyezésére? (Sky apartmanban) További szép napot!
Én nem vagyok idegenvezető, de a tapasztalatomat eltudom mondani. Tavaly Sartin voltunk a Grand-dal.Mire leértünk addigra ki volt takarítva és nem kellett várni a szobákra.