(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Helmeczi Lillie Dátum: 2012-07-21 18:11:26
Sziasztok ! Mi már le is foglaltattuk lassan egy hónapja barátommal az utazást itt a Grand Toursnál :) szeptember 17.-én indulunk is a Billys Apartmanba :). Viszont hatalmas nagy vágyunk eljutni Santorinibe és Katherinibe egy városlátogatást tenni :). Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnánk eljutni Santorinibe szerintetek? Illetve sehol nem találjuk interneten a helyi buszmenetrendjét Paraliának hogy Katherinibe egy fél napra elmenjünka körül nézni ( pontosabban megmutassam neki a várost mert én már többször voltam ott ő meg most jön először ) eddig könnyü dolgom volt Görög utazgatás terén mert kocsival voltam mindig, most megyek először busszal ezért nem könnyü előre kitalálni hogy melyik nap merre menjünk és hogyan :))) köszönöm előre is a választ ! smile
Hevesi Roland Dátum: 2012-07-21 08:47:51
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy a Skiathosi túrán még mindig Costas kapitány van-e,és tart-e még "táncórát"? smile
Wezzy Dátum: 2012-07-20 19:38:51
Grand Paralia írta ekkor: 2012-07-20 10:45:14
Kedves Baranyi Éva ! Az említett iroda "tiszavirág életű" volt és megszünt. Skiathosra több hajó is indul, több kapítánnya.l Mivel nem a mi irodánk által szervezett kiránduláson voltál így kideríthetetlen hogy melyik hajóval utaztál. Ezért nem áll módunkban kideríteni hogy melyik hajón milyen pirulát adtak. Szép nyarat kívánuk mi is. Üdvözlettel : idegenvezetők
Köszönöm sajnálo, ez van.
Grand Paralia Dátum: 2012-07-20 11:41:14
Dajka Zsuzsanna írta ekkor: 2012-07-18 11:16:57
Kedves Ágota és Vaia!:) A villámnál is gyorsabban hazaértünk, 10-re már Debrecenben, 10.30-ra Böszörményben voltunk!!!!:) Köszönet érte Attilának és Krisztiánnak, és az utastársaknak is, akik mindig pontosak voltak:) Szeretném megköszönni mindkettőtök áldozatos munkáját tanár társaim és a 24 diákunk nevében is (akik nagyon jól érezték magukat), jó érzés volt tudni, hogy bármikor számíthatunk a segítségetekre, akár orvosról, vásárlásról, kirándulásról, vagy bármiről volt szó!!!! Remélem jövőre újra találkozunk a Caravellben! Minden leendő utastársnak figyelmébe ajánlom a Hotel Európa félpanziós ill. vacsora szolgáltatását, bőséges és nagyon finom volt, grátisz mellé a nagyon udvarias, kedves, gyors és figyelmes kiszolgálás!!! További szép nyarat és problémamentes turnusokat kívánok!!! Pusszantjuk a házigazdákat is:) Minden jót: Dajka Zsuzsa:):)
Kedves Zsuzsa ! Percekkel ezelőtt írtunk egy elismerő levelet iskolátok Igazgatójának. Nagyon örülünk, hogy szerencsésen, és a sofőröknek hála gyorsan megérkeztetek. Örülünk, hogy megismertünk Titeket, és noha mégcsak néhány nap telt el, máris hiányzik a mosolygós arcok látványa.:) Nagyon örülünk, hogy jól éreztétek magatokat, és bízunk benne, hogy az itt töltött napok szép emléke, az új élmények,kellemes emlékképekként megmaradnak az emlékeitekben. Köszönjük Nektek, a profi szervezéseteket, a kedvességeteket, a figyelmességeteket amivel a mi munkánkat is megkönnyítettétek. Nagyon jó érzés volt olyan pedagógusakkal találkozni, akik szívvel-lélekkel minden nap azon fáradoznak, hogy a gyerekekből "igazi embereket" neveljenek, következeteséggel, és végtelen szeretettel. Gratulálunk, Nektek ez maradéktalanul sikerült. Köszönjük kedves, és elismerő szavaitokat mind a saját, mindpedi az utazási Irodánk , valamint a Hotel Európa nevében. További szép nyarat kívánunk mi is, és puszilunk mindenkit!! Görögország, és mi is visszavárunk!!!! Igedenvezetők
Grand Paralia Dátum: 2012-07-20 11:09:40
Szőke Andrea írta ekkor: 2012-07-19 14:00:05
Én nem vagyok idegenvezető, de a tapasztalatomat eltudom mondani. Tavaly Sartin voltunk a Grand-dal.Mire leértünk addigra ki volt takarítva és nem kellett várni a szobákra.
Kedves Virág Ágnes ! A Sky apartman teltházas, így minden szobát ki kell takarítani a vendégek 9 h-s távozása után. Azt hogy mikor lehet elfoglalni a szobát az azon is múlik hogy az előző vendégek milyen állapotban hagyták, illetve hogy a busz Magyarországról mikor érkezik meg és mennyi idő áll a takarítók rendelkezésére. Külön csomagszoba nincs az érkező vendégeknek. Javasoljuk, hogy valaki várja meg közületek a kulcsátadást , addig a többiek felfedezhetik a falut. Várunk Titeket szeretettel ! Idegenvezetők