(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Lesku Ivett Dátum: 2012-06-26 17:41:12
Szia Adrienn! Mi már 6szor voltunk Parálián! Egyszer voltunk a Billysben ami a Caravel mellett van! A Caravel tulaja nagyon jó fej, Panosnak hívják! Általában hajnal 1ig van nyüzsgés utána már bezárnak az üzletek! De Panosnál mindig van valami bulis zenés est! Mi tavaly nem a Billisben voltunk hanem egy másikban ami a főutcán volt! A busz nekünk mindig kedd délelőtt ért oda kb 10-11 körül! Ez a határtól függ! (is) Voltunk már Athénban is szép hely! A vízzel nincs semmi probléma! Ha fent vagy valamelyik közösségi oldalon nézd meg a képeimet! Az egyiken csak a tavalyi képek vannak a másikon 2-3 évvel ezelőttiek is! Mármint Paráliáról! smile
Wezzy Dátum: 2012-06-26 11:10:12
SZIA ADRIEN. MI TAVALY VOLTUNK AZ INO APARTMANBAN, SZEPTEMBERBEN, BUSSZAL. ARRA KÉSZÜLJETEK, HOGY HOSSZÚ LESZ AZ ÚT, DE KI LEHET BIRNI.KB NYOLCRA ÉRKEZTÜNK MEG REGGEL, DE A SZOBÁKAT CSAK DÉL KÖRÜL LEHET ELGOGLALNI, A CSOMAGOKAT NYUGODTAN OTT LEHET HAGYNI ÉS HA NAGYON MELEG VAN SZERINTAM MENJETEK KI FÜRÖDNI, MI KIKÉSZITETTÜK A STRANDCUCCOT ELŐRE ÉS NEM VÁRAKOZTUN K OTT, AZTÁN MIRE VISSZAMENTÜNK MÁR SZABAD VOLT A SZOBA. AZ TUTI. HOGY NAGYON MELEG LESZ, ERRE IS KÉSZÜLJETEK, NEM TUDOM HOL LESZ AZ APARTMANOTOK, DE HA BENT A VÁROSBA OTT KB ÉJJEL 3-4-IG PÖRGÉS VAN. A VIZ SZENZÁCIÓS, GYÖNYÖRŰ TISZTA,TAVALY VOLT EGY CSOMO ÁRUS ,MI ELŐSZÖR ELKÜLDTÜL ŐKET, DE AZTÁN RÁJÖTTÜNK, HOGY SOKKAL OLCOBBAN ADNAK MINDENT, MINT BENT ÉS VANNAK EGÉSZ JÓ DOLGOK ALKUDJATOK, A FELÉÉRT IS ODA ADJÁK A CUCCOKAT. VAN EGY HELYI BOLTJUK OLYAMI MINT NÁLUNK A COOP, OTT NAGYON OLCSÓ MINDEN, KB. OLYAN ÁRAK VANNAK ,INT ITTHON. SZERINTEM SZKIATHOSZRA OKVETLEN MENJETEK EL, MERT CSODDA SZÉP. a smart.s hoolyday.st keressétek az a legolcsóbb és van egy Karolina nevezetű csajsz aki beszél MAGYARUL ÉS NAGYON ARANYOS, VAN MÉG A METEÓRÁK, KALÓZHALYÓ KIRÁNDULÁS, OLYMPOSZ STB. SZOVAL SOKBÓL LHET VÉLOGATNI, DE SZERINTEM EZ AMIT IRTAM EZ GYŐNYŐRŰ, KB. 5-KOR REGGEL INDUL A CSAPAT KB. MÁSFÉLÓRA BUSZ ÉS UTÁNA HAJÓVAL VISZNEK ERRE A SZIGETRE A HAJÓN ÓRIÁSI BULI VAN., A SZIGET MINT A MESÉBEN UTÁNA FÜRÖDNI IS LEHET. SZÓVAL KLASSZ KB ESTE 10 11 RE ÉRNÉTEK VISSZA, DE SZERINTEM MEGÉRI, A KALÓZHALYÓS IS KLASSZ, A TÖBBI PROGAM MEGGONDOLANDÓ, MERT NAGYON MELEG VAN , DE HÁT MAJD EZT TI TUDJÁTOK. ITTHONRÓL NEM NAGYON ÉRDEMES VINNI SEMMIT, MERT MONDOM VISZONYLAG OLCSÓ MINDEN. JÓ SOKAT IRTAM, REMÉLEM HASZNOSAK AZ INFÓK, HA VAN KÉRDÉSED, NYUGODTAN IRJ. JÓ, UTAUT JÓ NYARALÁST. SZIA ÉVA
Csorna Adrienn Dátum: 2012-06-25 19:25:29
Sziasztok!Mi augusztus 6-án megyünk Paraliara a Billy's apartmanba, már nagyon várjuk!:)Most lesz az első Görögországi utunk.Tudna valaki képeket küldeni, mert néztem én a neten, de mégis az nem olyan.Milyen a víz? Milyenek a tapasztalatok?Mit érdemes kipróbálni?:)Illetve az árak, amik még érdekelnének:)
Gréczi Zoltán Dátum: 2012-06-25 12:13:45
Pereg-Kovács Alexandra írta ekkor: 2012-06-24 08:45:11
Szia Csaba! Mi 4-en megyünk 2-án Somogy megyéből. Pontosabban Kaposvár felszállással Paraliara..... :)
Sziasztok! Mi is 4-en megyünk 2-án Kaposvárról, csak mi autóval... :)
Pereg-Kovács Alexandra Dátum: 2012-06-24 08:45:11
Pajor Csaba írta ekkor: 2012-06-21 11:27:16
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, tudja-e valaki, hogy a Meteorákhoz a kirándulás melyik napon van? Júl. 2.-tól jön-e valaki Somogy megyéből Paraliára?
Szia Csaba! Mi 4-en megyünk 2-án Somogy megyéből. Pontosabban Kaposvár felszállással Paraliara..... :)