(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Zorkóczy Szilárd Dátum: 2012-06-21 21:15:41
írta ekkor: 2012-06-21 13:43:17
Igen, persze mindenkinek más a véleménye, nem vagyunk egyformák, és tényleg több volt a pozitív hozzászólás, mint a negatív. Az index fórumot olvastam. Amúgy köszönöm a választ, lehet csak megerősítésre van szükségem smile
Szia Niki, Ahogy azt már korábban írtam, már 3x voltunk Paralián, de mindig csodálatos volt. Ha minden jól megy, idén is megyünk.... Szóval itt a megerősítés...NAGYON JÓ LESZ !! smile
Grand Paralia Dátum: 2012-06-21 19:57:16
Pajor Csaba írta ekkor: 2012-06-21 11:27:16
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, tudja-e valaki, hogy a Meteorákhoz a kirándulás melyik napon van? Júl. 2.-tól jön-e valaki Somogy megyéből Paraliára?
Szia Csilla! A Meteorákhoz a kirándulás csütörtökön van. Várunk szeretettel!
Dátum: 2012-06-21 13:43:17
Igen, persze mindenkinek más a véleménye, nem vagyunk egyformák, és tényleg több volt a pozitív hozzászólás, mint a negatív. Az index fórumot olvastam. Amúgy köszönöm a választ, lehet csak megerősítésre van szükségem smile
Repka József Dátum: 2012-06-21 13:08:49
írta ekkor: 2012-06-21 12:33:40
Sziasztok! Mi júl. 17.-én utazunk Paráliára, és olvasgattam egy pár fórumot, és egy kicsit elbizonytalanodtam, mert sokan írták, hogy koszos a víz, és büdös van, és, hogy Parália nem jó hely... smile . Emiatt egy kicsit rossz, pedig eddig vártam az utazást. A Billy's apartmanban leszünk, azt szeretném kérdezni, hogy milyenek a visszajelzések onnan Köszönöm
Szia Niki! Nem tudom hogy melyik fórumokat olvasod (én hellas.hu, index) de én erről csak egy ember panaszát olvastam itt ezen a fórumon. Mindenhol azt olvasom hogy tiszta a víz és a partot is takarítják a lehetőségekhez képest. Az hogy Paralia nem jó hely mihez képest? Tény hogy ez üdülőhely és nem autentikus görög falu. Nekem az a véleményem hogy aki azért megy hogy jól érezze magát annak mindegy hogy hova megy. Aki csak kritizálni megy az pedig mindenhol talál hibákat. Paralia nyüzsgő életvidám hely nagyon sok programlehetőséggel fiataloknak, nem fiataloknak egyaránt és ez a lényeg. Én az 50+-os korosztályt képviselem de Paraliára már 4. alkalommal megyek vissza.
Dátum: 2012-06-21 12:33:40
Sziasztok! Mi júl. 17.-én utazunk Paráliára, és olvasgattam egy pár fórumot, és egy kicsit elbizonytalanodtam, mert sokan írták, hogy koszos a víz, és büdös van, és, hogy Parália nem jó hely... smile . Emiatt egy kicsit rossz, pedig eddig vártam az utazást. A Billy's apartmanban leszünk, azt szeretném kérdezni, hogy milyenek a visszajelzések onnan Köszönöm