(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2012-06-23 19:19:09
Mindenkit üdvözlök!!! Én a családommal már a Gt-szervezésében 5 alkalommal voltunk Paralián csak jót tudok mondani a szervező irodáról, az idegen vezetőkről és a szállásadókról. :-) Remélem, ha minden jól alakul az idén is megyünk... és persze lesz még szabad hely.... :-) Mindenkinek csodálatos nyaralást kívánok!!! Ildikó
Dátum: 2012-06-22 21:11:35
Köszönöm a válaszokat, már nagyon várom az utazást, és semmi miatt nem aggódok smile smile smile smile smile
Polgar Adel Dátum: 2012-06-22 18:20:00
Kedves Fórumozók! Mi június első hetében indultunk Paráliára a Grandtoursszal, ahol a Pelagos apartmanházban szálltunk meg, ami nagyon kellemes és jól felszerelt volt. Végh Viktória volt az idegenvezetőnk, aki tudásával, kellemes hangjával és a mítoszokban való jártasságával lenyűgözött bennünket. Vaia udvariasságát, türelmét köszönjük, Ági mosolygós arcát nem feledjük. a fakultatív programok csodálatosak voltak, a szervezés tökéletes. Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk a Grandtourst és Görögországot, a híresztelésekkel szemben mi semmi negatívumot nem tapasztaltunk, nyugodt, kellemes napokat töltöttünk az üdülőhelyen és szívesen ellátogatnánk máskor is Görögországba. Üdvözlettel: a Takács lányok Komádiból
Lesku Ivett Dátum: 2012-06-22 15:12:43
írta ekkor: 2012-06-21 12:33:40
Sziasztok! Mi júl. 17.-én utazunk Paráliára, és olvasgattam egy pár fórumot, és egy kicsit elbizonytalanodtam, mert sokan írták, hogy koszos a víz, és büdös van, és, hogy Parália nem jó hely... smile . Emiatt egy kicsit rossz, pedig eddig vártam az utazást. A Billy's apartmanban leszünk, azt szeretném kérdezni, hogy milyenek a visszajelzések onnan Köszönöm
Szia! Mi is már 6szor voltunk Parálián! Nagyon jó hely szerintem! Egyszer voltunk a Billiysben de jó volt az is! Egyszer sem éreztem semmi büdöset sem!
Nagy Emese Dátum: 2012-06-22 14:58:44
Sziasztok ! Érdeklödni szeretnék, hogy én a fiammal megyek Paráliára és láttam a katalogusba a kis vonatot az milyen árban van ill. hogy minden nap körbelehet vele utazni Paráliát ????