(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Nagy Sándor Dátum: 2012-05-31 12:25:25
Szőke Andrea írta ekkor: 2012-05-31 08:21:41
Koszos és büdös ?? Ugye ezt nem mondod komolyan ??? smile Hú akkor ez gáz.................... Úgy hallottam , hogy megkapta a kék zászlót.
Az lehet, hogy egyszer megkapta, de hogy azóta se takarítottak, az biztos. A templomnál a parton nem tudtunk leülni a padra, mert olyan erős csatornaszag volt, hogy hányingerünk volt tőle. Ha mentek jó pár km-t a parton, Olimpia Beach felé, illetve még azt is elhagyva, akkor elértek olyan helyre, ahol már be lehet menni a tengerbe, de a parton valami iszonyú állapot van, romos épületek, szemét stb. Mi elneveztük "bodega beachnek". A "Széna-tér" meg persze azért széna tér, mert térdig érő gaz van, ami egyébként jellemző Paráliára, a foghíjas telkeken vígan burjánzik a gaz, úgyhogy ha eddig nem voltál "széna náthás", akkor itt nagy eséllyel beszerezheted. Az árak olyanok, amiket a többi hozzászóló írt, azzal nincs gond, nem sokkal drágábbak mint nálunk. A kenyér elég ócska, de a többi kaja jó, és nem drága. Nem akarlak elijeszteni, de mi ide többé biztos nem megyünk, és nem fogom ajánlani az ismerőseimnek se. Sajnos itt nagyon beigazolódik a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve smile
Szőke Andrea Dátum: 2012-05-31 08:21:41
Nagy Sándor írta ekkor: 2012-05-30 20:08:24
Kedves Paráliába Utazók! Itt mindenki szépet és jót ír erről a városról. Senkitől nem hallani, hogy a tenger koszos és büdös, főleg a városban. Ezenkívül az utazási iroda kihelyezett idegenvezetői nem állnak a helyzet magaslatán. Egy példa erre: Reggel 9-kor elhagytuk a szobát csomagostól, azzal hogy jön a busz, és fel lehet rakni a nagy csomagokat, mivel a visszaindulás csak du. 18-kor lesz. Ezzel szemben délig vártuk a buszt a csomagokra vigyázva, ekkor szóvá tettük az idegenvezetőnek, aki csak ezután intézkedett, hogy betehessük a cuccot zárt helyre. Természetesen az idegenvezető megsértődött, hogy egy utas szóvá merte tenni a tájékoztatás elmulasztását. Ettől függetlenül a kirándulásokat (Meteorák, Olümposz stb.) mindenkinek javaslom, mert nagyon szép helyek, de érdemesebb a helyi irádákkal menni, mert a Grandtours jóval drágább.
Koszos és büdös ?? Ugye ezt nem mondod komolyan ??? smile Hú akkor ez gáz.................... Úgy hallottam , hogy megkapta a kék zászlót.
Szőke Andrea Dátum: 2012-05-31 08:20:05
Eszenyi Szilvia írta ekkor: 2012-05-30 17:09:21
Szia Andi! Mi eddig Görögországon belül még csak szigeten nyaraltunk (Korfu és Zakynthos), ahol az árak a szigetre való szállítás miatt kicsit magasabbak. Így az ottani árakhoz képest Paralián pozitívan csalódtunk. Szerintem hasonlóak lehetnek az árak mint Sartin. Pl. egy gyros pita 2 euro, egy gömb fagyi kb. 1 euro (ami jelzem, 2x akkora mint itthon). smile Remélem, tudtam segíteni. Jó utat nektek! smile
Nagyon köszönöm
Nagy Sándor Dátum: 2012-05-30 20:08:24
Kedves Paráliába Utazók! Itt mindenki szépet és jót ír erről a városról. Senkitől nem hallani, hogy a tenger koszos és büdös, főleg a városban. Ezenkívül az utazási iroda kihelyezett idegenvezetői nem állnak a helyzet magaslatán. Egy példa erre: Reggel 9-kor elhagytuk a szobát csomagostól, azzal hogy jön a busz, és fel lehet rakni a nagy csomagokat, mivel a visszaindulás csak du. 18-kor lesz. Ezzel szemben délig vártuk a buszt a csomagokra vigyázva, ekkor szóvá tettük az idegenvezetőnek, aki csak ezután intézkedett, hogy betehessük a cuccot zárt helyre. Természetesen az idegenvezető megsértődött, hogy egy utas szóvá merte tenni a tájékoztatás elmulasztását. Ettől függetlenül a kirándulásokat (Meteorák, Olümposz stb.) mindenkinek javaslom, mert nagyon szép helyek, de érdemesebb a helyi irádákkal menni, mert a Grandtours jóval drágább.
Ágnes Dátum: 2012-05-30 17:28:43
Eszenyi Szilvia írta ekkor: 2012-05-30 17:22:18
Kedves Ágnes! A part nálunk tiszta volt, bár még előszezon van, de remélhetőleg ez főszezonra is így marad. smile Szerintem teljesen barátságosak az árak. Van egy nagyobb ABC közel a Sky-hoz, a Széna térnél (a nevét nem jegyeztem meg, sárga a táblája) smile , mi általában ott vásároltunk. De amúgy van a közelben egy Lidl áruház is. Jó utat nektek! smile
Köszönöm szépen.