(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Eszenyi Szilvia Dátum: 2012-05-30 17:22:18
Ágnes írta ekkor: 2012-05-30 17:11:46
Kedves Szilvia! Az árak engem is érdekelnének. Bolti és az éttermi árak is. Milyen volt a tengerpart? Korábban azt írták, hogy a helyiek összefogtak és kitakarítottak. 2 évvel ezelőtt Sartin voltunk és ott nem igazán takarították a partot, néhol törött üveg is volt a homokban. Persze erről főleg a turisták tehetnek akik eldobálják az üvegeket.
Kedves Ágnes! A part nálunk tiszta volt, bár még előszezon van, de remélhetőleg ez főszezonra is így marad. smile Szerintem teljesen barátságosak az árak. Van egy nagyobb ABC közel a Sky-hoz, a Széna térnél (a nevét nem jegyeztem meg, sárga a táblája) smile , mi általában ott vásároltunk. De amúgy van a közelben egy Lidl áruház is. Jó utat nektek! smile
Ágnes Dátum: 2012-05-30 17:11:46
Kedves Szilvia! Az árak engem is érdekelnének. Bolti és az éttermi árak is. Milyen volt a tengerpart? Korábban azt írták, hogy a helyiek összefogtak és kitakarítottak. 2 évvel ezelőtt Sartin voltunk és ott nem igazán takarították a partot, néhol törött üveg is volt a homokban. Persze erről főleg a turisták tehetnek akik eldobálják az üvegeket.
Eszenyi Szilvia Dátum: 2012-05-30 17:09:21
Szőke Andrea írta ekkor: 2012-05-30 16:58:40
Szia Szilvia ! Mi augusztus első hetében megyünk. Sky apartmanba. Mesélj nekem , hogy milyenek az árak. Mi tavaly Sartin voltunk a Grand tours-al, és nagyon szuper volt minden.Minden nap étteremben vacsoráztunk 3 főre, sörrel együtt 20 euróból megúsztuk. Paralián is hasonló az árfekvés vagy többre számítsak?
Szia Andi! Mi eddig Görögországon belül még csak szigeten nyaraltunk (Korfu és Zakynthos), ahol az árak a szigetre való szállítás miatt kicsit magasabbak. Így az ottani árakhoz képest Paralián pozitívan csalódtunk. Szerintem hasonlóak lehetnek az árak mint Sartin. Pl. egy gyros pita 2 euro, egy gömb fagyi kb. 1 euro (ami jelzem, 2x akkora mint itthon). smile Remélem, tudtam segíteni. Jó utat nektek! smile
Szőke Andrea Dátum: 2012-05-30 16:58:40
Szia Szilvia ! Mi augusztus első hetében megyünk. Sky apartmanba. Mesélj nekem , hogy milyenek az árak. Mi tavaly Sartin voltunk a Grand tours-al, és nagyon szuper volt minden.Minden nap étteremben vacsoráztunk 3 főre, sörrel együtt 20 euróból megúsztuk. Paralián is hasonló az árfekvés vagy többre számítsak?
Eszenyi Szilvia Dátum: 2012-05-30 15:59:41
Sziasztok! Tegnap érkeztünk haza Paraliáról, fantasztikusan éreztük magunkat, minden szuper volt! Az idő is alapvetően szép volt, egy esős nap csúszott csak be. Ezt leszámítva minden nap strandoltunk és kirándultunk. Autóval utaztunk, az autópályadíj oda-vissza kb. 45 euró volt. A szerb és macedón kapuknál is euróval fizettünk. Ajánlatos azért aprópénzzel készülni (1-2 eurósokkal). A Sky üvegtéglás szobájában szálltunk meg, amivel teljesen elégedettek voltunk, az apartman nagyon szép és modern. Mi mindig igénybe vesszük a félpanziós ellátást, ez most sem történt másként. Az Atlantis Hotelben ettünk, svédasztalos reggeli volt, a vacsora pedig változatos, ízletes és bőséges! Az országban minket semmilyen negatív hatás nem ért. Szerintem senki ne fossza meg magát a jól megérdemelt nyaralástól, főleg ettől a csodaszép helytől! Akik még ezután készülnek, nekik jó utat és kellemes időtöltést kívánok! smile