(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Hevesi Tímea Dátum: 2012-05-30 12:34:04
Kedves Grand Tours! Érdeklődnék ,hogy mi a helyzet most Parálián van már élet nyüsgés?Vagy kihaltabb így előszezonban Parália vagy esetleg kevesebben utaznak most a pánik keltés miatt? Igazából azért kérdezem ,mert anyukámnak akartam örömet szerezni Paráliával ő imádja a nyüsgést június 4-én utazunk a Gt-vel. Az időjárás hogy alakul kint elkezdődött a jó idő? Azért aggodalmaskodom ennyit mert 70 éves édes anyámnak örömet szeretnék szerezni ezzel az utazással és szeretném ,hogy minden jó legyen. Előre is köszönöm, persze az is válaszolhat nekem ,aki a mostani turnussal ment ki szivesen fogadom az infókat mindenkitől. Köszönöm
Zorkóczy Szilárd Dátum: 2012-05-28 21:56:50
Moncsi írta ekkor: 2012-05-27 22:12:01
Kedves Szilárd!Mi egy hónap múlva utazunk 4-en,2 gyerek+2felnőtt az Atlantis apartmanba.A földszinti 4-es szobát választottuk.Küldenél nekem róla egy pár fotót,ha megkérnélek?Örömmel venném.A címem:[email protected]őre is köszönöm.
Kedves Moncsi, A héten küldöm a képeket. Üdvözlettel,
Zorkóczy Szilárd Dátum: 2012-05-28 21:54:01
Hevesi Tímea írta ekkor: 2012-05-27 15:20:10
Kedves Szilárd! Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy az Atlantis közelében van super market vagy az apartmantól meszebb találok boltot?Köszi
Kedves Tímea, A képeket küldeni fogom. Az apartmantól egy sarokra ( kb 1-1,5 perc ) van egy kisbolt, ahol szinte minden kapható. A nagyobb szupermarket a központ felé az utca végén - kb 4-5 perc. A központtól való távolság attól függ mit veszel a központnak. A nagyobb szupermarkettől észrevehetően megnő a forgalom - innen 2 perc alatt egy nagy játszótérnél vagy ( itt van a hotel Európa is ) - innen újabb 2-3 perc és a Paralia egyik hírességénél - a templomnál tudsz lenni. Ez a sétálóutca - jó hosszú, tele üzletekkel. Ha még van kérdésed írj nyugodtan ! Üdvözlettel,
Lesku Ivett Dátum: 2012-05-28 20:57:40
Mi például mindig olyan szobát választottunk ami az utcára néz mert tök jó az esti nyüzsgést nézni az erkélyen ülve! smile
Lesku Ivett Dátum: 2012-05-28 20:52:55
Hát igen eléggé bejön smile A Billysben egyszer voltunk egy négy ágyas szobában! Jó kis apartman! Hát azt nem tudom,h júni elején milyen ott a mozgás! Lehet jobb lett volna később menni egy kicsit! Persze, ez csak az én véleményem!