(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Repka József Dátum: 2012-04-22 19:39:21
Katona Andrásné írta ekkor: 2012-04-22 18:38:42
Sziasztok! Érdeklődöm,hogy Paralián az apartmanok sík területen vannak - pl. Sarti -,vagy emelkedőn fekszenek a központtól - pl. Neos Marmaras -, mert az elég húzós volt,legalábbis részünkre. Köszi a választ: Edit
Egész Paralia egy sík terület.
Katona Andrásné Dátum: 2012-04-22 18:38:42
Sziasztok! Érdeklődöm,hogy Paralián az apartmanok sík területen vannak - pl. Sarti -,vagy emelkedőn fekszenek a központtól - pl. Neos Marmaras -, mert az elég húzós volt,legalábbis részünkre. Köszi a választ: Edit
Erika Dátum: 2012-04-21 14:10:45
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy 8.14-től lesz e huszonéves társaság az utasok közt? :)
Schneider Melinda Dátum: 2012-04-20 10:25:41
Sárkány Attiláné írta ekkor: 2012-04-12 20:22:24
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék a Pelagos apartmanról. A központtól nincs nagyon messze? A mellette lévő építkezés nem nagyon zajos? Köszi: B.Betty
A Pelagos ház szerintem nagyon szuper, mi ált. nagyon-nagyon lassú sétával is olyan 5-10 perc alatt bent voltunk a központban. Nem tudom, hogy ezt mennyire írhatom ide, de a hellasz.hu fórumon nagyon jó kis infókat találtok mind Paraliáról, mind egyéni tapasztalatokról, én onnan tájékozódtam tavaly plusz infókat keresve. Szerintem a Pelagos azoknak a legjobb választás, akik szeretnének pihenni, akiknek fontos a jó hangulat, és a csöndesebb környék, viszont elérhető közelségben szeretnék tudni a partot, egy szupermarketet, és a fakultatív programok indulóhelyét smile smile smile smile smile smile persze ez csak az én személyes véleményem smile
Grand Paralia Dátum: 2012-04-17 13:31:18
Feke Istvánné írta ekkor: 2012-04-17 10:23:29
Sziasztok! 2012.08.07.-től megyünk Paraliára a Billy's Apartman 2. em. 4. szobába. Ha valaki már volt ott és tud információt adni róla örömmel töltene el. Kíváncsi lennék még arra, hogy milyen messze van a parttól, milyen látni való és különlegességge van,és van-e igazi piaca a falunak? Tavaly Marmaroson voltunk és ott volt , nagyon tetszett. Ági Szolnokról!
Kedves Feke Istvánné! A Billys apartman kb. 100-150 méterre van a tengerparttól, ráadásul a 4-es szoba, amiben Önök is lesznek, az pont utcára néz, úgyhogy az erkélyről oldalra egy kicsit a tengert is lehet látni. Paralián nagy a pezsgés, egymást érik a beach-bárok, hangulatos tavernák, bazárok. Paralián tudomásom szerint nincs igazi nagy piac, ettől függetlenül szupermarketekben, pékségekben, bevásárlóközpontban nincs hiány. Paraliától kb. 6 kilométerre van egy nagyobb város (Katerini), ott biztos,hogy van piac, az idegenvezetők meg fogják tudni Önnek mondani majd, hogy ez mely napon van. Paraliáról helyi járat autóbusszal át tud majd menni Katerinibe. Kellemes nyaralást kívánok majd, remélem Paralia is elnyeri majd a tetszését, és elégedetten fog hazatérni onnan is :-)