(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Pálóczi Ágnes Dátum: 2011-07-19 15:21:48
Németh Gyula írta ekkor: 2011-07-18 21:34:43
Sziasztok! Olvasgattam a fórumot, de eddig nem láttam infót a Kyriaki apartmanról. Valaki tudna mondani közelebbit erről a szállásról? Konyhák felszereltsége pl... smile Jövő héten megyünk, a 209-es szoba érdekelne, így, előzetesben... Köszi, üdv mkinek! smile
Kedves Gyula!Mi 2006-ban voltunk a Kyriakiba a 209-es szobában ketten.Nekünk nagyon tettszett.Tágas szép szoba óriási terasszal.A terasz az egész szobát körbe öleli, el alakú. Akkor volt hűtő, rezsó, vízforraló, néhány edény, tányérok, evőeszközök, poharak négy főre.Ami nincs szemeteszsák, mosogatószer és szivacs, konzervnyitó, Wc papír.A fürdőszoba is elég tágas volt és volt rajta ablak.Nekünk nem volt takarítás, de volt seprő és lapát meg felmosó szett, ami jól jött a homok miatt.Tisztítószer sem volt.Esetleg néhány ruhacsipesz sem árt a kiteregetett ruhákhoz.Röviden ennyi jut eszembe.Idén mi is Paraliara megyünk, de most a Billysbe.Nagyon jó nyaralást nektek.Üdv: Ági
Pálóczi Ágnes Dátum: 2011-07-19 15:21:42
Németh Gyula írta ekkor: 2011-07-18 21:34:43
Sziasztok! Olvasgattam a fórumot, de eddig nem láttam infót a Kyriaki apartmanról. Valaki tudna mondani közelebbit erről a szállásról? Konyhák felszereltsége pl... smile Jövő héten megyünk, a 209-es szoba érdekelne, így, előzetesben... Köszi, üdv mkinek! smile
Kedves Gyula!Mi 2006-ban voltunk a Kyriakiba a 209-es szobában ketten.Nekünk nagyon tettszett.Tágas szép szoba óriási terasszal.A terasz az egész szobát körbe öleli, el alakú. Akkor volt hűtő, rezsó, vízforraló, néhány edény, tányérok, evőeszközök, poharak négy főre.Ami nincs szemeteszsák, mosogatószer és szivacs, konzervnyitó, Wc papír.A fürdőszoba is elég tágas volt és volt rajta ablak.Nekünk nem volt takarítás, de volt seprő és lapát meg felmosó szett, ami jól jött a homok miatt.Tisztítószer sem volt.Esetleg néhány ruhacsipesz sem árt a kiteregetett ruhákhoz.Röviden ennyi jut eszembe.Idén mi is Paraliara megyünk, de most a Billysbe.Nagyon jó nyaralást nektek.Üdv: Ági
Lesku Ivett Dátum: 2011-07-19 15:15:58
Németh Gyula írta ekkor: 2011-07-19 14:38:07
Kedves Yvett! Én is hasonlóra gondoltam, mármint darabszámok tekintetében, Hűtő, mikro, kávéfőző? smile Köszi a választ és a jókívánságot! smile
Persze hűtő van, mikro is!A kávéfőzőt nem tudom, az nem rémlik! smile Mondjuk mi nem kávéztunk ezért nem is kerestük! smile Szerintem az nincs!De nem 100%!
Németh Gyula Dátum: 2011-07-19 14:38:07
Lesku Ivett írta ekkor: 2011-07-19 11:51:21
Szia Gyula!Mi júni 21-én voltunk a Kyriakiban !Nekünk a 205-ös szoba volt mert utcára nézőt szerettünk volna!Mert szeretjük a nyüzsgést nézni! smile A miénk 2 személyes szoba volt és 2 mély tányér, 2 lapos tányér volt!Pohár is volt!Evőeszköz is!Mondjuk mi vittünk kést,kanalat,villát!Minden szobában annyi van ahány fős!Úgy tudom!De jó nektek,h most mentek!Jó nyaralást! smile
Kedves Yvett! Én is hasonlóra gondoltam, mármint darabszámok tekintetében, Hűtő, mikro, kávéfőző? smile Köszi a választ és a jókívánságot! smile
Opra Bódi Sándor Dátum: 2011-07-19 12:00:49
Grand Paralia írta ekkor: 2011-07-17 17:56:30
Kedves Sándor! A Caravel az egyik központi apartmanunk, a földszinten egy kávézóval és szinte minden közel van! TV minden szobában van, bővebben a felszereltségről a köv. linken található több infó: http://www.grandtours.hu/apartman.php?apartman_id=1 Szeretettel várjuk a csapatot!!
Köszönjük válaszát, alig várjuk hogy mennyünk. Unokatestéreim most voltak egy pár hete, Gyöngyös-ről ,Sarány Ildikó és Juhász István és nagyon megvoltak elégedve.