(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2011-06-09 18:47:02
Kedves Bíró Ferencné, a Caravel apartmanház pontos címe: Paralia, Pavlou Mela 14. A héten 32 fok körül mozog, a tenger az utasok visszajelzése alapján nagyon kellemes. Egyszerűbb ételek elkészítéséhez minden szobánk felszerelt. A kalózhajót csütörtökre és szombatra szervezzük! A mai csoport nagyon jól érezte magát, úgyhogy bátran ajánljuk mindenkinek! smile
Dátum: 2011-06-08 23:03:17
Kedves Grandtours! Mi 14-én megyünk a Caravalba, meg tudnátok esetleg adni a pontos GPS koordinátákat. Milyen az idő most odakint, a tenger nagyon hideg még, a kalózhajó kirándulást melyik napra szervezitek? Az apartmannban van némi edény féle is egy-két egyszerű kaja elkészítéséhez? Üdv.: Andi
Pálóczi Ágnes Dátum: 2011-06-08 21:45:12
Helló Krisztián! Szerintem nem kell aggódni a medúzák miatt.Előfordulnak,de kis odafigyeléssel elkerülhetőek.Különben is a világos majdnem átlátszóak nem csípnek, csak a sötétebbek a barnák.Szerintem azok ritkák ezekben a vizekben.Szúnyogriasztót érdemes vinni, de szerintem lényegesen kevesebb a szúnyog, mint egy átlagos hazai tóparton.Kellemes nyaralást! Üdv, Ági
Míg Krisztián Dátum: 2011-06-08 19:09:39
Freeshop árakról valaki esetleg tud infot? Litykós Jim Beam, Jäger ,Tequila stb...
Králl Tibor Dátum: 2011-06-08 13:48:50
Repka József írta ekkor: 2011-06-08 00:30:08
Szia Tibor! Tavaly voltunk a Pelagosban és akkor még ingyen volt a klima. Idén már ha jól olvastam fizetős :( . Mi is este 6 körül indultunk és másnap 11 után (görög idő) érkeztünk meg de akkor még nem lehetett elfoglalni a szállást. Ez csak 1 óra körül sikerült. A szobák minimálisan felszereltek. Nyugodt csendes helyen van az apartman és előtte az utcán lehet parkolni. ingyen volt még a wifi is de csak a bejáratnál lévő társalgóban volt megfelelő jelszint. A tulajok ott laknak és kedvesek, segítőkészek viszont csak görögül értenek.
Kedves József! Köszönöm.