(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2011-06-06 11:15:05
Pálóczi Ágnes írta ekkor: 2011-06-04 19:43:11
Kedves GrandParalia! Augusztusban utaznánk veletek Paráliára.A kérdésem az lenne mennyire biztos az útlevél nélküli utazás?Tudom már sokan feltették ezt a kérdést, de számomra még nem érkezett egyértelmű válasz.Tavaly is Görögországban nyaraltunk, de sokan már csak kártyás személyivel jöttek és nem volt gond.Mi most kiskorú gyerekkel mennénk elég neki, vagy csináltassunk magunknak is?Válaszodat előre is köszönjük: P.Ági
Kedves Ágnes! Nem győzzük hangsúlyozni, hogy hivatalosan útlevélre van szükség az utazáshoz. Bármikor dönthet úgy egy határőr, hogy nem elég a személyi, csak mert mondjuk bal lábbal kelt fel. Érdemes kockáztatni, hogy vissza kell fordulni pl.a macedón határtól? Szerintünk nem. jó készülődést! :)
Veres Lajos Dátum: 2011-06-06 11:14:33
Attila írta ekkor: 2011-06-04 20:07:02
Sziasztok! Egyénileg megyünk jún. 21-én a Caravel Apartmanba. Szeretném megkérdezni, hogy parkolási lehetőség van-e ott? Vagy csak az utcán (fizetős/ingyenes)? Előre is köszi.
Mi 20-án indulunk Miskolcról 21-én reggel 9-re érünk oda egyénileg utazunk mi is.Mi a Billy's-be megyünk ez a caravel szomszédos apartmanja.A Caravelben minimális parkolási lehetőség van az udvarban.Álltalában az apartman előtt parkolnak.
Grand Paralia Dátum: 2011-06-06 10:57:08
adamecz mária írta ekkor: 2011-06-02 21:43:46
Kedves Eszter és Szandra! Mi a Villa Thalassa 12 és 13-as szobáját kaptuk, de ha az online foglalásra kattintok ott nincsenek feltüntetve ezek a szobák. Másikakat kapunk? Előre is köszi a választ!
Kedves Mária! A 12-13-as szobák a Campus Club utazási irodáé, nem közvetlenül a Grand Tours-é, ezért nincsenek feltüntetve a weboldalon. Viszont ez semmit nem jelent, ha konkrétan ezek a szobák vannak feltüntetve a voucher-ron amit az irodában a befoglaláskor kaptatok, akkor ezeket a szobákat kapjátok. :)
Agócs Vivien Dátum: 2011-06-05 22:01:40
Pálóczi Ágnes írta ekkor: 2011-06-04 19:43:11
Kedves GrandParalia! Augusztusban utaznánk veletek Paráliára.A kérdésem az lenne mennyire biztos az útlevél nélküli utazás?Tudom már sokan feltették ezt a kérdést, de számomra még nem érkezett egyértelmű válasz.Tavaly is Görögországban nyaraltunk, de sokan már csak kártyás személyivel jöttek és nem volt gond.Mi most kiskorú gyerekkel mennénk elég neki, vagy csináltassunk magunknak is?Válaszodat előre is köszönjük: P.Ági
szia P.Ági!! mi most voltunk személyivel minden rendben volt a húgom kis korú és ő is személyivel jött nem kértek semmi szülői beleegyezést sem. jó nyaralást...
Semperger István Dátum: 2011-06-05 21:40:52
Artúr írta ekkor: 2011-06-05 19:12:08
Sziasztok! Holnap indulunk Paráliára és a Villa Atlantis apartmanban szállunk meg. Kérdésem az lenne, hogy van-e edény a főzéshez vagy azt is nekünk kell biztosítani?
Kedves Artúr, volt edény. Konkrétabban villanyrezsó, vízforraló és mikró volt; minden tányérból és evőeszközből 1-1, illetve kb. 2-3-4 féle edény. Mónika: nekünk csak a Meteórák (30euró) az Olympus (20euró) illetve Skiathos volt meghírdetve, de utóbbira nem mentem, nem tudom, mennyi volt. Athénra még emlékszem, hogy ha beindul, 45-50 euró lesz. Ugyanakkor Olympus és Athén is jobban kijön, ha egyénileg szervezed le (mondjuk még itthon, a Google segítségével) nem feltétlen árban (kicsit spórolsz esetleg) de időben tuti, mert több szabadidőd marad... persze ehhez nem árt, ha lelkes vagy, mint pl. a mai fiatalok:)