(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Teski Laura Dátum: 2011-05-31 14:19:56
Sziasztok! Július 4én indulunk barátnőimmel Paraliára az Ino-ba!Valaki megtudná nekem mondani,hogy hova érdemes menni bulizni, ami jó és hogy messze van e az apartmantól és belépő, italok mennyi kb. ? valamint a környező városokba van e lehetőség busszal átmenni ? Köszönöm előre is választ
Lesku Ivett Dátum: 2011-05-31 11:38:19
Sziasztok!Mi eddig mindig júliusban,augusztusban meg szeptember elején voltunk Parálián.És mindig nagyon meleg volt: smile 2009-ben voltunk június 23án és akkor is már nagyon meleg volt.Most is pont június 20-án megyünk.De ahogy nézem az előrejelzést nem nagyon lesz meleg. 25 fok nappal,este 15. smile Remélem addig változik!
Pálóczi Ágnes Dátum: 2011-05-30 21:53:24
Farkas Franciska írta ekkor: 2011-05-30 13:49:35
Sziasztok!:) Júliusban megyünk busszal Paráliára, és olyan kérdésem lenne,hogy a buszon mennyi az átlagéletkor kb? Inkább idősebbek vannak,vagy fiatalok?:)
Helló Franciska! Én idén már ötödször utazom a Grand Toursszal busszal Görögországba, de a buszon mindig tök jó hangulat alakul ki.Vegyes életkorú utasok vannak mindig van kis gyerek, középkorúak és fiatalok is.Sőt olyan is volt, hogy kedves idős társaság jött össze.Eleinte mindenki pásztázza a másikat aztán egyre többen ismerkednek össze.Megvan a maga szépsége.Nagyon jó nyaralást kívánok.Ági
Orbán Sándor Dátum: 2011-05-30 21:23:33
Úgy látom, hogy jó ötlet volt a Villa Atlantisban szobát foglalni. Tuti lehet az apartman, hiszen ott kelt el a legtöbb szoba az augusztus 9.-étől tartó turnusra. Király!!! smile
Nagy Attila Dátum: 2011-05-30 21:15:10
Nagy Attila írta ekkor: 2011-05-29 21:31:05
Bocsánat, véletlenül azt gondoltam Ti is hozzáfértek a regisztrációban megadott e-mail címhez... Szóval: [email protected] Segítségeteket előre is megköszönöm! ...és végül is, ha valaki még nálam is informálódni szeretne a Billy's-ről, keressen, szívesen válaszolok (bár én kétszeri utazással és harmadszori tervezet menettel, lehet kissé már elfogult vagyok :-) ...) Attila smile
Kedves Eszter és Szandra! Természetesen megadom a kért e-mail címet... elsőre azért nem tettem hozzá, mert azt gondoltam Ti is látjátok a regisztrációként megadott címet :-) szóval a kért info-t a [email protected] címre küldhetitek el. Előre is köszönöm a segítségeteket! Attila ui: ha valakit érdekel esetleg valami info a Billy's-ről, természetesen nyugodtan kérdezhet, bár tartok tőle így a harmadik utunk előtt kissé elfogultak vagyunk a hellyel kapcsolatban :-)