(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Vámosi Józsefné Dátum: 2011-05-19 09:56:38
Kedves Eszter és Szandra! Többször voltunk Paralián, nagyon jó kapcsolatunk volt Zsuzsival. Sokat beszélgettünk, nevettünk, mesélt egy-két érdekes dolgot "problémás" utasokról smile Nem lesz könnyű Őt pótolni, de biztos vagyok benne, hogy mindent megfogtok tenni, hogy mindenkinek a legkellemesebb nyaralást biztosítsátok. Kívánok Nektek ehhez sok sikert és kitartást. Hamarosan találkozunk, szép napot nektek Erika Ui: sok fórumozó nevében kérhetném esetleg, hogy hetente egyszer-kétszer néhány szóban küldjetek időjárás és tenger hőmérséklet jelentést? Szerintem ez mindenkit foglalkozat, érdekel.
Grand Paralia Dátum: 2011-05-18 20:03:26
Rédai Péter írta ekkor: 2011-05-07 16:59:07
Sziasztok!Nyáron készülönk Paraliára és a Villa Atlantis és az Ino apartmanok között variálunk:)Ha valaki tud róluk valami infot írjon. Köszi:)
Kedves Péter! Mindegyik apartmanház tökéletesen felszerelt, a honlapon elérhető információk és képek magukért beszélnek!
Grand Paralia Dátum: 2011-05-18 20:01:22
Míg Krisztián írta ekkor: 2011-05-12 11:35:55
Milyen bulik vannak a sétálóutcán? Milyen zenés helyek?
Kedves Krisztián! A sétáló utcán számtalan hangulatos kávézó és taverna van. Bulizós helyek nem a fő utcán vannak, de közel a központhoz. Több club is van, minden este máshol lehet bulizni! smile
Grand Paralia Dátum: 2011-05-18 19:56:10
Farkas Franciska írta ekkor: 2011-05-13 20:15:19
Sziasztok!Milyen fakultatív programokat ajánlanátok?Kettőt szeretnénk választani,és fiatalok vagyunk:) 20 év körüliek.... :)
Kedves Franciska! Meteorák kolostorait látni az egy életre szóló élmény, a Skiathosi hajókirándulás felejthetetlen látványt nyút a szigetek által és egész nap kitűnő hangulatban hajókázhatunk. Athén pedig magáért beszél smile
Grand Paralia Dátum: 2011-05-18 19:49:18
Farkasné Varga Gyöngyi írta ekkor: 2011-05-15 21:29:53
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Paralian a Pelagos Apartmanban a 2 szimpla ágyas apartmanokban az ágyak között lévő éjjeli szekrény elmozdítható, vagy fix? A képek alapján sajna fixnek néz ki....Csak mert francia ágyas szoba már mind foglalt abban az időpontban, amikor mennénk, de külön meg csak nem szeretnénk a férjemmel aludni egy hétig a nyaralás alatt smile smile Előre is köszönöm a mihamarabbi választ, amíg még szimpla ágyas hely is van egyáltalán.... Illetve még egy kérdés: aug. vége, szeptember eleje átlagosan mennyire mondható már esősnek arra? Egyszer voltam szept. elején, akkor az egy hétből kb 3 napig esett, kérdés, hogy csak kifogtam, vagy ez a jellemzőbb? Gyöngyi
Kedves Gyöngyi! Utastársai megelőzték a technikai problémák elhárulását. Ezúton is köszönjük a gyors válaszukat, amely teljesen helyes, az ágyakat össze lehet tolni.