(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Keresztesné Huszár Anikó Márta Dátum: 2011-05-17 20:53:09
Kedves Éva! Az irodában azt tanácsolták, kérdezzük meg Viola Esztert, hogy lehet-e Parálián horgászni és milyen feltételekkel. Itt a fórumon elérhető? Üdvözlettel: Anikió
Grand Éva Dátum: 2011-05-17 20:43:46
Nagy László írta ekkor: 2011-05-15 19:38:08
Kedves Grandéva, Szeretném megkérdezni, hogy a Villa Atlantis Apartman-ban van-e mikró? Üdvözlettel Laci
Kedves Laci! Itt az oldalunkon minden ház leírásánál piktogramok jelzik a felszereltséget. Az Atlantisznál látható a mikrohullámú sütő jele is. Ezek a piktogramok korrektek,ahol hiányzik valamelyik jel, ott az a bizonyos dolog nincs a házban.Jó böngészést kívánok.Üdvözlettel:Éva
Grand Éva Dátum: 2011-05-17 20:36:21
Agócs Vivien írta ekkor: 2011-05-16 20:00:44
megszeretném kérdezni, hogy aki most kiment annak gördülékeny volt az útja a határon útlevél nélkül? csak azért merek oda is elindulni most még útlevélnélkül mert Svájcba is kiengedtek még személyit sem kértek...
Kedves Vivien! Semmi gond nem volt a határon, elég volt a személyi igazolvány is.Üdv:Éva
Grand Éva Dátum: 2011-05-17 20:34:18
írta ekkor: 2011-05-16 16:40:56
Kedves Éva én olyan kérdéssel fordulnék hozzád,hogy a tavalyi évben Parálián voltunk nyaralni és szerettünk volna elmenni az Athéni fakultativ programra de elmaradt!!!! Idén nyáron szeretnénk menni nyaralni ugyancsak Görögország északi részére,de csak abban az esetben mennénk Paráliára ha biztosan indul Athéni fakultativ program,mert ha ezévben is elmarad akkor olyan helyre foglalunk ahol még nem voltunk pl.Sarti de tudom onnan nincs athéni program.Mit tudsz nekünk mondani lessz biztosan paráliáról athéni ut vagy ez nem biztos??? Válaszod előrre is köszönöm!!!
Kedves László!Sajnos a fakultatív programokról nem jelenthetem ki biztosan,hogy indulni fog, mert mindig létszámfüggőek.Ráadásul a görög partnerünktől függ,hogy mennyi létszámmal indítja el a programot.Nem tudom,hogy melyik hónapban voltatok,amikor nem indult az Athén, mert főszezonban nem nagyon hallottam, hogy maradnak el programok.A görög partnerünk ráadásul más magyar utazási irodával is van kapcsolatban, az ő utasaik is velünk szoktak menni kirándulni. Szóval, bármilyen helyszínt választol a nyaralásra, sehol sem lehet 100%-ig garantálni, hogy indulni fog a program.Aki mást állít, az szerintem hazudik.Egyetlen esetben, a görög körutunknál biztos a program, mert ott a kirándulások benne vannak az árban.Sajnálom, hogy nem tudtam teljesen jó hírt közölni, de azért remélem így is az utasaink között üdvözölhetünk.Üdvözlettel:Éva
Agócs Vivien Dátum: 2011-05-16 20:00:44
megszeretném kérdezni, hogy aki most kiment annak gördülékeny volt az útja a határon útlevél nélkül? csak azért merek oda is elindulni most még útlevélnélkül mert Svájcba is kiengedtek még személyit sem kértek...