(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-05-16 16:40:56
Kedves Éva én olyan kérdéssel fordulnék hozzád,hogy a tavalyi évben Parálián voltunk nyaralni és szerettünk volna elmenni az Athéni fakultativ programra de elmaradt!!!! Idén nyáron szeretnénk menni nyaralni ugyancsak Görögország északi részére,de csak abban az esetben mennénk Paráliára ha biztosan indul Athéni fakultativ program,mert ha ezévben is elmarad akkor olyan helyre foglalunk ahol még nem voltunk pl.Sarti de tudom onnan nincs athéni program.Mit tudsz nekünk mondani lessz biztosan paráliáról athéni ut vagy ez nem biztos??? Válaszod előrre is köszönöm!!!
Keresztesné Huszár Anikó Márta Dátum: 2011-05-16 09:22:34
Sziasztok! Május 23-án indulunk Paráliára. Tud nekem felvilágosítást adni valaki, hogy lehet-e horgászni? Üdv:Anikó
Veres Lajos Dátum: 2011-05-16 08:44:17
Varga Sándorné írta ekkor: 2011-05-15 21:04:57
Sziasztok! Mi augusztusban utaznánk Paraliára, a Billy's apartman 3. emeleti 9-es szobáját néztük ki. Azt szeretném kérdezni, hogy 4 felnőtt elfér-e kényelmesen? Ez egy légterű apartmanként szerepel a prospektusban, de a ház alaprajza szerint mintha lenne egy ajtó a konyha és hálórész között. Az erkély az utca felé néz? Van-e mikró a konyhában? Az apartman messze van a központtól és a tenger parttól? Van-e élelmiszerbolt a közelben? Bocs a sok feltett kérdésért! Üdv.: Tünde
A Billy's-ben már kétszer voltunk .Mind a kétszer más szobában,de ajtó nincs a szoba meg a konyha között.Mi is négyen voltunk és elférünk kényelmesen.Az idén ebben a szobában leszünk június 21-től.Az erkély az utca felé néz.Mikró tavaly még nem volt de ha minden igaz akkor az idén már lesz.A tengerparhoz és a közponhoz egyaránt közel van.Rengeteg kis bolt van 50 -méterenként találtok. smile
Farkasné Varga Gyöngyi Dátum: 2011-05-15 21:29:53
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Paralian a Pelagos Apartmanban a 2 szimpla ágyas apartmanokban az ágyak között lévő éjjeli szekrény elmozdítható, vagy fix? A képek alapján sajna fixnek néz ki....Csak mert francia ágyas szoba már mind foglalt abban az időpontban, amikor mennénk, de külön meg csak nem szeretnénk a férjemmel aludni egy hétig a nyaralás alatt smile smile Előre is köszönöm a mihamarabbi választ, amíg még szimpla ágyas hely is van egyáltalán.... Illetve még egy kérdés: aug. vége, szeptember eleje átlagosan mennyire mondható már esősnek arra? Egyszer voltam szept. elején, akkor az egy hétből kb 3 napig esett, kérdés, hogy csak kifogtam, vagy ez a jellemzőbb? Gyöngyi
Varga Sándorné Dátum: 2011-05-15 21:04:57
Sziasztok! Mi augusztusban utaznánk Paraliára, a Billy's apartman 3. emeleti 9-es szobáját néztük ki. Azt szeretném kérdezni, hogy 4 felnőtt elfér-e kényelmesen? Ez egy légterű apartmanként szerepel a prospektusban, de a ház alaprajza szerint mintha lenne egy ajtó a konyha és hálórész között. Az erkély az utca felé néz? Van-e mikró a konyhában? Az apartman messze van a központtól és a tenger parttól? Van-e élelmiszerbolt a közelben? Bocs a sok feltett kérdésért! Üdv.: Tünde