Szia, Erika!
Mi autóval mentünk egyénileg. Ez majd 15 óra volt Tatabányáról. A busz ugyan akkor érkezőkkel 20 óra alatt ért oda. Én régebben mentem párszor busszal, akkor kb.24-25 óra volt bár akkor a Macedónok mindig várakoztattak. Most Röszkén vártunk a legtöbbet ez is kb. 40 perc volt. A többi határ, persze, mint írtam autóval kb 20 perceket vett igénybe, jó formán nem is foglalkoztak sehol velünk. Az apartmanokat elvileg 14 órától lehet elfoglalni, de, ha előbb kész vannak a takarításával úgy tudom elfoglalható picivel előbb is. Mikró nincs az apartmanban, egy két lapos (vagy inkább egy és egy pici) rezsó van és vízforraló. (A hűtő közepes méretű, de sör bőven fér bele :)) Amikor mi jöttünk haza akkor a busz 18.30-kor indult Görög idő szerint. A csomagokat le tudjátok tenni, illetve a buszba bepakolták most dél körül, így még lesz majdnem egy napotok. Zsuzsi tényleg mindenben segít, de a Billy's apartman tulajdonosa egy nagyon kedves hölgy ő is teljesen segítőkész volt.Veletek szemben lesz a lakása. Ne aggódj semmin, szuper lesz!!! Érezzétek nagyon jól magatokat, jó nyaralást! Üdv: Évi
Szia Évi! Nagyon köszönök minden infót, sokat segítettél. Már csak 1 nap és indulunk! Még egyszer nagyon köszönöm! Szia, Erika.