(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Bukor Csilla Dátum: 2010-07-24 15:28:25
Sziasztok! Hétfőn indulunk egyénileg autóval Paraliára és szeretném megtudni, hogy kb. milyen összegre számíthatunk az autópálya díjjal kapcsolatban. Kérem, hogy aki tud, illetve volt már tapasztalata idén az légyszi írjon. Addig is jó készülődést mindenkinek! smile
Kelemen Andrea Dátum: 2010-07-24 12:16:49
Sziasztok!Hétfőn indulunk kocsival a Kyriaki apartmanba.Szívesen csatlakozunk máshoz, aki szintén 27. -től foglalt le szállást Paralian.
Potyondiné Erdei Éva Dátum: 2010-07-23 22:39:32
Szilágyi Erika írta ekkor: 2010-07-21 20:14:47
Szia Évi! Nagyon köszönöm az infókat, remélem nagyon jól telt a nyaralás.Azt szeretném még megkérdezni, hogy mikró nincs az apartmanban? Illetve, hogy a határon volt e valami gond, bogaraskodtak-e, illetve vártatok-e sokat, és mennyi idő alatt értetek ki a busszal? Már alig várom, hogy mi is elinduljunk. De a hétfő már itt van nagyon hamar. Szia. Erika
Szia, Erika! Mi autóval mentünk egyénileg. Ez majd 15 óra volt Tatabányáról. A busz ugyan akkor érkezőkkel 20 óra alatt ért oda. Én régebben mentem párszor busszal, akkor kb.24-25 óra volt bár akkor a Macedónok mindig várakoztattak. Most Röszkén vártunk a legtöbbet ez is kb. 40 perc volt. A többi határ, persze, mint írtam autóval kb 20 perceket vett igénybe, jó formán nem is foglalkoztak sehol velünk. Az apartmanokat elvileg 14 órától lehet elfoglalni, de, ha előbb kész vannak a takarításával úgy tudom elfoglalható picivel előbb is. Mikró nincs az apartmanban, egy két lapos (vagy inkább egy és egy pici) rezsó van és vízforraló. (A hűtő közepes méretű, de sör bőven fér bele :)) Amikor mi jöttünk haza akkor a busz 18.30-kor indult Görög idő szerint. A csomagokat le tudjátok tenni, illetve a buszba bepakolták most dél körül, így még lesz majdnem egy napotok. Zsuzsi tényleg mindenben segít, de a Billy's apartman tulajdonosa egy nagyon kedves hölgy ő is teljesen segítőkész volt.Veletek szemben lesz a lakása. Ne aggódj semmin, szuper lesz!!! Érezzétek nagyon jól magatokat, jó nyaralást! Üdv: Évi
Vári Csaba Dátum: 2010-07-23 10:34:50
Szilágyi Erika írta ekkor: 2010-07-21 20:42:52
Évi, még annyi kis segítség kellene, hogy haza mikor indult a busz?
Bocs, hogy én válaszolok, a busz általában 17-18 óra körül szokott visszaindulni. Úgyhogy az utolsó napot is kellemesen el lehet tölteni, nem búslakodni, hogy úristen megyünk haza :)
Vári Csaba Dátum: 2010-07-23 10:29:48
Szilágyi Erika írta ekkor: 2010-07-21 20:21:28
Szia Zsuzsi! Segíts nekem légyszi. Mi elsőnek utazunk Paráliára és azt szeretném megtudni, hogy apartmanokat mikortól lehet majd elfoglalni és addig amíg esetleg várakozunk, ott lehet e valahol hagyni a csomagot, hogy addig is körül nézzünk kicsit. Szia Erika
Szia Erika! Mi kocsival mentünk és 11 körül már el tudtuk foglalni a szobánkat (Atlantis). Ha busszal jöttök kb az is akkor érkezik. Úgyhogy a csomagotok vagy a kocsiban marad addig, vagy ha busszal jöttök, betehetitek az apartman társalgójába, senki nem fogja bántani. Hazafelé ugyanez a helyzet. Hivatalosan persze 14.00 után lehet elfoglalni a szobákat, de ha ki van takarítva, akkor feleslegesen nem várakoztatnak benneteket, Zsuzsi segít ebben is. Mikróra szerintem nincs nagy szükség, mindent meg lehet melegíteni a rezsón is. Inkább a hűtő legyen nagy a sok sörnek :) Remélem segítettem! Üdv Csaba