(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Potyondiné Erdei Éva Dátum: 2010-07-21 12:21:47
Szilágyi Erika írta ekkor: 2010-07-05 12:05:49
Szia Évi! Köszi, várom a tapasztalatokat. Addig is jó készülődést, és kellemes nyaralást. Szia Erika
Szia, Erika! Megérkeztünk éjjel így gyorsan jelentkezem is.Sajnos, mi nem tudtunk wifivel csatlakozni az apartmanban, de biztos a mi készülékünkben volt a hiba. Az apartman és a berendezése egyszerű, de szép és tiszta. Mi elég picinek találtuk, eddig tágasabb apartmanokba botlottunk bele, bár elfértünk. Hárman, a párommal és a 6 éves lányunkkal voltunk. Felszereltségét tekintve igen szűkös a konyha, bár mi max. virslit főztünk így nem különösebben zavart. Nincs sem mosogatószer, sem szivacs mondjuk a mosogatáshoz, pont három pohár, három tányér és evőeszköz van csak. Az erkély a hátsó, helyes kis udvarra néz, reggel és délelőtt süt a nap oda, később kellemesen árnyékos. Mi kértük helyben a klímát, mert piszok meleg volt, így jókat lehetett aludni. A szobát tekintve egy kicsi akasztós szekrény van, egy fésülködő asztal, éjjeli szekrényke, és persze három ágy. Na hát kapásból ennyi. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok. Igaz kissé irigykedve is, mert nagyon jól éreztük magunkat!!! Üdv: Évi
Dátum: 2010-07-20 23:40:31
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül mennyi a robogó bérlés? És milyen az apartmanok felszereltsége? Gondolok itt evőeszközökre, ágyneműre stb. Mi szeptember végén megyünk, remélem az időjárás is kedvez a nyaralásunknak. Előre is köszi a választ :) Tamás
Juccancs Dátum: 2010-07-20 21:17:54
Kunos Nikolett írta ekkor: 2010-07-19 22:22:55
Szia! Mi is a Caravelben leszünk, nagyon ajánlották, de egyre jobban sejtem, miért is:D Köszönöm az információkat megintcsak, segítettél, egyre jobban várjuk:) Ketten megyünk mi is, tervezzük a két bőröndöt, és egyre jobban plusz még egyet:) Zsuzsira is egyre jobban kíváncsiak vagyunk, sokszor olvastam már itt a nevét. Lenne még egy kérdés: költőpénzt ti kb mennyit vittetek magatokkal?? Egy hét múlva ilyenkor...ma vettük nyakpárnát, már mehetnénk most is:) Kedves vagy, hogy az élményeid megosztottad velünk, ha hazajövünk, írok Neked, mi "változott":D
Örülök hogy segítettem. smile Én is kb. ugyanígy izgultam már hetekkel az indulás előtt. smile Költőpénz...mi úgy emlékszem, 110ezer ft-ot váltottunk be, bár hoztunk is haza belőle egy keveset, de tényleg mindenre költöttünk...kaja-pia, kirándulás, ajándékok...szóval elég volt mindenre. Ott is lehet váltani ft-ot euro-ra, úgyhogy ha visztek magatokkal, akkor megoldható, biztos ami biztos.:-) És várom a beszámolót, ez természetes. smile
Kovács Rita Dátum: 2010-07-20 20:51:24
Sziasztok! Augusztus 24-én megyünk Paraliara nyaralni a Pelagos apartmanba. Tudna valaki esetleg valami tájékoztatást adni róla, hogy milyen? Előre is köszi a segítséget!
Vári Csaba Dátum: 2010-07-20 09:24:58
...12 oldalt smile