(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Petrány Éva Dátum: 2010-07-19 09:32:02
Csizmadia János írta ekkor: 2010-07-18 22:01:55
Szia Mi Siófokról megyünk ,két autóval a Pelagosba. Mikor indultok?
Szia!!! Megadom az e-mail címem és privibe megbeszéljük,tavaly szintén Paralián voltunk akkor a Kyriakiban,[email protected] Üdv Éva.
Csizmadia János Dátum: 2010-07-18 22:01:55
Petrány Éva írta ekkor: 2010-07-15 19:55:02
Sziasztok!Kocsival megyünk a Pelagos apartmanba aug 31-én Ózdról, jön valaki ebben az időpontban?
Szia Mi Siófokról megyünk ,két autóval a Pelagosba. Mikor indultok?
Kunos Nikolett Dátum: 2010-07-18 21:52:11
Juccancs írta ekkor: 2010-07-17 10:25:17
Szia! Mi tavaly voltunk busszal Paralián, nekünk is az első hosszú buszos útunk volt. Az útra sztem nyári ruha tökéletes, most éjjel sem hűl le a levegő, úgyhogy hosszú ujjút nem hinném hogy vinni kell. A klíma is pont jó, mi nem fáztunk tőle. Párnát vagy nyaktámaszt mindenképp vigyetek, mert anélkül eléggé kellemetlen a hosszú út, ha pihenni akarsz. Mi odafelé nem vittünk, elég kényelmetlen is volt, de kinnt vettünk és visszafelé már jó volt.:) Én egy nagyobb válltáskát vittem fel a buszra, ebben volt a kaja-üdítő, kézfertőtlenítő (van olyan hely útközben ahol megáll a busz, ahol nem mindig van szappan a mosdóban...). Ha hűtőtáskát is fel akarsz vinni, akkor inkább kisebb méretűt vigyél, mert a nagyobbakat berakják a csomagtérbe, mondván, hogy annak nem az utastérben van a helye, mert foglalja a helyet. A sofőrök árulnak a buszon hideg sört, üdítőt, kávét. Egyébként nagyon jófejek, szóval nem lesz gond. Este filmet is vetítenek.:) Zsuzsi, az idegenvezető pedig szintén segítőkész. Jó utat nektek, ha van még kérdésed, szívesen segítek.
Szia Juccancs!Köszönöm az információkat. Hivatkozva az utolsó mondatodra, segítséget kérek.:)Ti hol szálltatok meg Parálián? Nem voltam még Görögben, így semmit nem tudok, mire számítsak, mondták,, unatkozni nem fogunk, fiataloknak ideális hely. Idő gondolom mindig napsütötte, így magas naptej ajánlott, stb.:) Vásárolni szuvenírt és görögös ruhákat, kegytárgyakat lehet bőven beszerezni? Gondoltuk, kevés cuccal indulunk neki, hogy visszafelé férjen a bőröndbe...Javasolták, hogy konzerv, és hasonló apró élelmet vigyünk, mennyit ajánlassz?? Nem kértünk kaját, minden különlegességre nyitottak vagyunk. Szerintem ennyi elég lesz, nem vagyunk megijedve, de jobb tudni, mi legyen kéznél:) Köszönöm mégegyszer a válaszod, aranyos vagy. Jó éjt: Niki
Rigó Karolina Dátum: 2010-07-17 21:10:08
Üdv mindenkinek! A június óta érvényben levő útlevél nélküli utazásról szóló hírrel kapcsolatban érdekelnének személyes tapasztalatok. A kérdésem az lenne, hogy-valaki utazott-e már plasztik kártyával buszos utazással? Tehát ténylegesen elfogadják-e? Elég sok helyen olvasgattam fórum hozzászólásokat, hogy macerás, de konkrétan erről nem találtam info-t, hogy amióta ez érvényben van gondot jelent-e a határátkelésnél. A külügyminisztérium honlapján és az utazási iroda tájékoztatása szerint is nyugodtan lehet plasztik személyivel utazni, de mivel nem túl régi ez a lehetőség, ezért egy személyes tapasztalat jobban megnyugtatna. Előre is köszöi a segítséget.
Juccancs Dátum: 2010-07-17 10:25:17
Kunos Nikolett írta ekkor: 2010-07-14 22:21:55
Sziasztok! Mi júl.26-án utazunk Paraliára, és infókat szeretnék összeszedni, mi az ajánlott főleg a buszos útra(ruha, csomag, hűtőtáska, párna, klíma?). Most megyünk először ilyen hosszú útra busszal, nem igazán tudjuk mi a hasznos tárgy ilyenkor. Segítségeteket előre is köszönjük. Jó éjszakát: Niki
Szia! Mi tavaly voltunk busszal Paralián, nekünk is az első hosszú buszos útunk volt. Az útra sztem nyári ruha tökéletes, most éjjel sem hűl le a levegő, úgyhogy hosszú ujjút nem hinném hogy vinni kell. A klíma is pont jó, mi nem fáztunk tőle. Párnát vagy nyaktámaszt mindenképp vigyetek, mert anélkül eléggé kellemetlen a hosszú út, ha pihenni akarsz. Mi odafelé nem vittünk, elég kényelmetlen is volt, de kinnt vettünk és visszafelé már jó volt.:) Én egy nagyobb válltáskát vittem fel a buszra, ebben volt a kaja-üdítő, kézfertőtlenítő (van olyan hely útközben ahol megáll a busz, ahol nem mindig van szappan a mosdóban...). Ha hűtőtáskát is fel akarsz vinni, akkor inkább kisebb méretűt vigyél, mert a nagyobbakat berakják a csomagtérbe, mondván, hogy annak nem az utastérben van a helye, mert foglalja a helyet. A sofőrök árulnak a buszon hideg sört, üdítőt, kávét. Egyébként nagyon jófejek, szóval nem lesz gond. Este filmet is vetítenek.:) Zsuzsi, az idegenvezető pedig szintén segítőkész. Jó utat nektek, ha van még kérdésed, szívesen segítek.