(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Ács-Nagy Bernadett Dátum: 2010-07-02 12:12:08
andrea írta ekkor: 2010-07-01 20:56:09
sziazstok.S.O.S sürgös kérdésem lenne!hétfön utazunk a párommal paraliára és a grandtours azt az informáciot adta hnem szükséges útlevél valami változás miatt.és az elözö turnusokban is volt rá példa hogy új fajta személyiig. elég. viszont tegnap azt halltuk hogy mégis kell,márnem tudnk csináltatani mivel tegnap közötlék hogy mégis kell.mi a tapasztalat,valaki voltmár igy?Zsuszi szerinted?sürögs lenne sos elöreis köszönöm
Szia! Románia,Bulgária fele el tudtok menni sz.igazolvánnyal mivel ők EU tagállamok,de elvileg a szerbekhez se kell útlevél.A lényeg, hogy a Macedonokat kerüld ki.
Répási Tibor Dátum: 2010-07-02 08:44:26
Szilágyi Erika írta ekkor: 2010-07-02 07:52:51
Sziasztok!. Július 26-án indulunk Paraliára a Billy'S apartmanban lesz a szállásunk. Ha valaki volt már ebben az apartmanban akkor, írjon már nekem egy pár szót róla, hogy milyen. Az első emeleten leszünk a 2. szobában. Azt már azt hiszem olvastam, hogy talán nincsen törölköző. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv. Erika
Kedves Erika! Mi nemrég jöttünk haza a Billy's-ből. Az apartman nagyon szép, ágynemű van, törölköző nincs. A konyha elég jól felszerelt, bár konzervbontót, dugóhúzót stb. nem árt vinni. Nagyon jó helyen van, többnyire csendes. A Caravel közvetlen szomszéd, a felejthetetlen Panos-szal. A Gt-s idegenvezető nagyon aranyos és segítőkész, úgyanúgy mint a Billy's tulajdonosnője. (Andynak: szerintem a Caravel-ben sincs törölköző.) Ha valami kérdés még lenne, nagyon szívesen válaszolok, hiszen felejthetetlen két hetet töltöttünk el ott.
Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2010-07-02 08:23:57
Halihó!! Segítsen nekem valaki!!! Van-e a Caravel apartmanban törölköző???????? Köszönöm!! Andy
Szilágyi Erika Dátum: 2010-07-02 07:52:51
Sziasztok!. Július 26-án indulunk Paraliára a Billy'S apartmanban lesz a szállásunk. Ha valaki volt már ebben az apartmanban akkor, írjon már nekem egy pár szót róla, hogy milyen. Az első emeleten leszünk a 2. szobában. Azt már azt hiszem olvastam, hogy talán nincsen törölköző. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv. Erika
Ország Attila Dátum: 2010-07-01 22:56:07
andrea írta ekkor: 2010-07-01 20:56:09
sziazstok.S.O.S sürgös kérdésem lenne!hétfön utazunk a párommal paraliára és a grandtours azt az informáciot adta hnem szükséges útlevél valami változás miatt.és az elözö turnusokban is volt rá példa hogy új fajta személyiig. elég. viszont tegnap azt halltuk hogy mégis kell,márnem tudnk csináltatani mivel tegnap közötlék hogy mégis kell.mi a tapasztalat,valaki voltmár igy?Zsuszi szerinted?sürögs lenne sos elöreis köszönöm
Tapasztalatom nincs....mi is hétfőn megyünk, egy elég nagy társasággal és felmerült a kérdés, hogy csináltassunk-e szig-t. Azt mondták, hogy mindenképpen, mert volt rá példa, hogy a buszról leszállították azokat akiknek nem volt utlevele és visszaküldték őket! Nekünk azt mondták anélkül nem szabad elindulni! Ennyi tudok!