(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

andrea Dátum: 2010-07-01 20:56:09
sziazstok.S.O.S sürgös kérdésem lenne!hétfön utazunk a párommal paraliára és a grandtours azt az informáciot adta hnem szükséges útlevél valami változás miatt.és az elözö turnusokban is volt rá példa hogy új fajta személyiig. elég. viszont tegnap azt halltuk hogy mégis kell,márnem tudnk csináltatani mivel tegnap közötlék hogy mégis kell.mi a tapasztalat,valaki voltmár igy?Zsuszi szerinted?sürögs lenne sos elöreis köszönöm
Szilágyi Erika Dátum: 2010-07-01 20:26:47
Sziasztok! Július 26-án indulunk Paraliára a Billy'S apartmanban lesz a szállásunk. Ha valaki volt már ebben az apartmanban akkor, írjon már nekem egy pár szót róla, hogy milyen. Az első emeleten leszünk a 2. szobában. Azt már azt hiszem olvastam, hogy talán nincsen törölköző. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv. Erika
Kis Richárd Ádám Dátum: 2010-07-01 20:18:32
Csontosné Mészáros Ildikó írta ekkor: 2010-07-01 17:43:58
Szia! A tenger igen kellemes szinte langyos és nagyon tiszta. Ma is rengeteget fürödtünk. MEDÚZA MENTES (2009-ben rengeteg volt) !!! Legalábbis vasárnap óta nem láttunk egyet sem. Más élősködő szerintem nem gond (kishal :-)). Az árak mint az előző években, éttermeknél kedvezményt is adnak. Gyros tál 5 euró körül. Étterem se drága. Várják a betérőket, ha másodszor mész ugyanoda, garantáltan többet kapsz. A fakultatív programokat az első nap elmondják. Mi előző évben voltunk kalózhajón és quad túrán, mindkettő jó volt. Üdv.:Ildikó
Sziasztok!Örülök h medúzamentes a part..Képek vannak a quad túráról?kiváncsi lennék rá:)s ki szervezte a quad túrát?Panos?Kellemes estét mindenkinek
Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2010-07-01 17:49:22
Lívia írta ekkor: 2010-06-30 21:11:46
Szia Ildikó Lívia vagyok. 2 hét múlva megyünk Paráliára. Érdekelnének az árak és az, hogy érezhető e az általános sztrájkból a híradóban látott összecsapásokból valami Parálián és környékén? Köszönöm!
Szia! Mi nem látunk hiradót tehát nem tudjuk mi folyik itt gr-o-ban. Szrintem ez megnyugtathat mindenkit. Egyedül tegnap este volt feltűnően sok rendőr a központban 2 motoros és 5 gk-val is de úgy tűnt kísérnek valakit. Sztrájk itt biztosan nincs, hiszen az idegenforgalomból élnek. Tehát dolgoznak igaz görögösen.
Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2010-07-01 17:43:58
Lázók Zsuzsa írta ekkor: 2010-06-29 18:54:07
Kedves Ildi! Ha van időd, lenne pár kérdésem! Hány fok van kint, mennyi kb a tenger? Éttermi árak is érdekelnének! milyen napokra szervezik az egyes fakultatív programokat? Most ennyi jut eszembe smile Köszi a választ és nagyon jó nyaralást! Zsuzsa
Szia! A tenger igen kellemes szinte langyos és nagyon tiszta. Ma is rengeteget fürödtünk. MEDÚZA MENTES (2009-ben rengeteg volt) !!! Legalábbis vasárnap óta nem láttunk egyet sem. Más élősködő szerintem nem gond (kishal :-)). Az árak mint az előző években, éttermeknél kedvezményt is adnak. Gyros tál 5 euró körül. Étterem se drága. Várják a betérőket, ha másodszor mész ugyanoda, garantáltan többet kapsz. A fakultatív programokat az első nap elmondják. Mi előző évben voltunk kalózhajón és quad túrán, mindkettő jó volt. Üdv.:Ildikó