(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Kiss Csaba Dátum: 2010-07-01 09:00:32
Kiss Csaba írta ekkor: 2010-06-30 08:24:43
Kedves Zsuzsi! A családommal július 6-án érkezünk.Tegnap itthon az újabb sztrájkhullámról szóltak a hírek. Szeretném megkérdezni, hogy mi tapasztalható ebből Paralián, illetve az utazás során a határátlépést érintette-e a sztrájk? Mikor érkezett meg az előző turnus?
Sziasztok! A vasaló dolog érdekelne engem is, bár mi most a Billys-be megyünk. Akinek van tapasztalata a szállásról, illetve, hogy mit érdemes vinni, kérem írja meg. A szobánk a 2. emeleten lesz, és a hátsó parkra v. utcára néz.
Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2010-07-01 08:47:16
Diósné Horváth Teréz írta ekkor: 2010-06-30 19:22:29
Szia.Mi indultunk Kecskemétről,most júniusban,és 10percet késett csak a busz.Szerintem legyetek ott időben.Az első,viszont 5percel hamarabb itt volt.Üdv,jó nyaralást nektek!
Kedves Teréz! Köszönöm szépen a válaszodat, megnyugtattál!! Andy
Kis Richárd Ádám Dátum: 2010-06-30 21:39:22
Repka József írta ekkor: 2010-06-30 11:18:04
Szia Richárd! Két teljesen különböző dologra adtam választ Andreának. Az első a quadra való jogosítvány volt. A második a nemzetközi jogosítvány aminek a quadhoz semmi köze. Az a gépkocsival Görögországba utazókat érintette 2-3 éve amikor a Macedón határőrök azzal szereztek egy kis plusz keresetet maguknak hogy a nemzetközi jogosítványt kértek a gépkocsi vezetőtől és ha nem volt akkor néhány euro fejében anélkül is tovább engedtek. A vicc hogy már akkor sem kellett a nemzetközi jogsi. Ezért írtam hogy a határőr lejmolt.
Szia József!Köszönöm a választ!már értem:) B. kategóriás jogosítvánnyal vezethetem a quadot ha nincs A kategóriás,de szeretnénk quadozni??? Kedves Csaba,a Peinakothiki étteremből tudnál említeni néhány tengeri herkenytüs jó fogást?s az árát is persze? smile köszönöm:)
Bakó Tibor Dátum: 2010-06-30 21:27:36
Sziasztok ! Hétfőn indulunk neki a Parailai útnak családostul. A következő pár apró, de számunkrara lényeges kérdésre előre is megköszönném, ha valaki válaszolna: - A Caravel apartmanházban biztosítanak törölközőt ? Sajnos a leírásban ez nincs megadva. - Lehet-e motorcsónakot bérelni ( egy napra esetleg pár órára) és milyen feltételekkel ? - Autóbérlés lehetséges-e helyben ? - Búvárkodási lehetőség van-e helyben, vagy a közelben? Mindnyájatoknak jó nyaralást kívánok! manó
Lívia Dátum: 2010-06-30 21:11:46
Csontosné Mészáros Ildikó írta ekkor: 2010-06-29 18:14:50
Paralián vagyok akit érdekel friss info kérdezzen.
Szia Ildikó Lívia vagyok. 2 hét múlva megyünk Paráliára. Érdekelnének az árak és az, hogy érezhető e az általános sztrájkból a híradóban látott összecsapásokból valami Parálián és környékén? Köszönöm!