(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Vári Csaba Dátum: 2010-06-30 08:44:01
Szia Csaba! Remélem nem veszed zokon, ha én válaszolok! Kb 1 hete jöttünk haza, semmi nyoma nem volt annak, hogy bármi zavargás felborította volna a nyugalmat az üdülőhelyeken és környékén. Bár a mostani sztrájkról nem tudok, de nem hiszem, hogy kockára teszik a legfontosabb bevételi forrásukat. Igaz, hogy mi még előszezonban voltunk, de úgy suhantunk át a határokon mintha egy fizetőkapu volna. Senki sehol nem akadályozta, zavarta a nyugis utat és a pihenést. Az előző turnus kb ma hajnalban, inkább reggel érhetett haza. Üdv Csaba
Kiss Csaba Dátum: 2010-06-30 08:24:43
Csontosné Mészáros Ildikó írta ekkor: 2010-06-29 18:14:50
Paralián vagyok akit érdekel friss info kérdezzen.
Kedves Zsuzsi! A családommal július 6-án érkezünk.Tegnap itthon az újabb sztrájkhullámról szóltak a hírek. Szeretném megkérdezni, hogy mi tapasztalható ebből Paralián, illetve az utazás során a határátlépést érintette-e a sztrájk? Mikor érkezett meg az előző turnus?
Vári Csaba Dátum: 2010-06-30 08:17:27
Szia MINDENKI! Akkor sorjában: A tenger már 14-én is kb 24 fokos volt és melegszik, mi ezt tapasztaltuk. Medúzát még hírből sem láttunk, viszont a viharosabb időjárás kihozott egy kazal hínárt, de szerintem ezt már takarították azóta. Mindenkinek ajánlom az OMILOS discoval szemben lévő Peinakothiki éttermet, mi visszajáró vendégek vagyunk ott, nem fog benne csalódni senki, csak ne zabáljon be nagyon senki, mert a végén van egy hatalmas meglepi finomság. Amúgy mindenütt finom tengeri herkentyűt ettünk. Nekünk a Popeye gyros-os volt a kedvencünk, de úgy tűnt az lett a legdrágább, meg mintha a minőség is megváltozott volna. A látnivalókról pedig Zsuzsi majd tájékoztat benneteket, van bőven. Kb fejenként 6-11 euro a főbb kaják árai, a rántott szelettől a kardhalig. Egyébként a gyros 1,5 - 2,2-ig, jah és ez menüben. Egyenlőre ennyi, az aktuális időjárásról nem tudok semmit, de van egy rakás Katerini weather forecast oldal, elég pontosak, keressetek rá. A tenger nagyon fincsi meleg!!! Üdv Csaba
Kocsis Attila Dátum: 2010-06-29 22:37:38
Sziasztok! A Caravelbe fogunk megszállni egy 6 fős szobában. A szoba már ki van fizetve. Felvetődött hogy még egy személy jönne velünk. Van lehetőség pótágyazásra?
Kis Richárd Ádám Dátum: 2010-06-29 21:24:44
Csontosné Mészáros Ildikó írta ekkor: 2010-06-29 18:14:50
Paralián vagyok akit érdekel friss info kérdezzen.
Szia Ildi!Nekem is kb azok a kérdéseim mint Zsuzsának,pl hány fok van,tengerviz milyen,medúzák,más élősködők vannak e,ha igen hol?Hol lehet jó tengeri herkenytyüs ebédet,gyrost enni olcsóért??Milyen jó látnivalók,programok vannak a közelben?Elöre is köszi a választ smile