(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Major Judit Dátum: 2010-05-25 12:35:24
Póczáné Boncz Andrea írta ekkor: 2010-05-22 15:31:06
Szia! Mi is június 7-én indulunk busszal,csak mi idén Neos Marmarast választottuk.Paralián 2006-ban jártunk de azóta is emlegetjük,csodás volt.Főleg az első napunk mikor eltévedtünk:-) Nem tudom mennyit változtak azóta az árak,de mi akkor nagyon meg voltunk elégedve.A fagylalt volt kicsit drága ott ahol mi vettük.Később láttunk másik fagyizót ott fele annyiba került egy gombóc.Megmondom őszíntén mi a kisebb családias helyeket részesítettük előnyben és volt egy jól bevált hely ahol mindig ettünk.A neve Gregori's címe Olimpiau 30. Ez a hely egy házaspáré akik nagyon barátságosak és vendégszeretők,főleg a férfi.2euróért komplett menüt csinált nekem.Nyárson sült husit krumplival és salátával.Akkora adagott készített hogy nekem az kétszeri étkezésre is elég volt.Elvitelre is tud készíteni ha esetleg az appartmanban szeretnél enni.Ismerősöm úgy össze barátkozott az úrral hogy többször az italt ingyen adta.Nem egy elit hely,de fincsi az étel.Paralián van Mc Donalds is,mi oda is többször benéztünk mert keresztlányom nem akarta megkóstolni a görög finomságokat:-)ott az árak azonosak a mi árainkkal.Paralián rengeteg helyen tudsz enni vagy vásárolni.Biztos megtalálod a neked megfelelő helyeket.A piranha-t ne felejtsd el megkóstolni mert isteni finom.Írom ezt én aki nem szereti a halat.De az valami isteni finom volt.Paralián még éjjel is nyitva vannak az üzletek,bármikor tudsz vásárolni.Délután szoknak bezárni pár órára,de az éttermek olyankor is nyitva maradnak.Hatalmas a nyüzsgés majd meglátod.Mi 2006-ban ketten voltunk anyukámmal és kettőnknek fogyott el 500 euró.Ez fedezte az étkezésünket az ajándékokat amiket a barátoknak vettünk és 2 fakultatív programon vettünk részt.Görög estre és az olimposzra fizettünk be.A görög est volt akkor 25 euro fejenként,az olimposz került 32 euroba fejenként. Honnan utaztok? Mi Fertődiek vagyunk és Győrben ülünk buszra.Egy darabig lehet egy buszon fogunk utazni.:-)
Óó de aranyos vagy! Nagyon szépen köszönöm a bőséges és hasznos információkat! Mi Komádiban szállunk fel a buszra, ami Polgár irányából Debrecenen keresztül érkezik. Megfogadom a tanácsaidat, amiket mégegyszer nagyon köszönök! Üdv: Judit
Csontosné Mészáros Ildikó Dátum: 2010-05-25 07:26:33
Major Judit írta ekkor: 2010-05-20 14:48:09
Sziasztok! Üdvözlök Mindenkit! Mi június 7-én indulunk Paráliára busszal. Eddig Görögországban még csak Sartin voltunk. Érdeklődni szeretnék, hogy kb. milyen árak vannak. Alapvető élelmiszerek, éttermi árak, gyorskaja, ilyesmi. A fakultatív programok árai kb. aktuálisak, amik a honlapon vannak? Ugyanis egyelőre ötletem sincs, mennyi pénzt váltsak. Nagyon köszönöm a segítséget! Üdv: Judit
Mi az előző évben is Paralián voltunk a Pelagosba és most is szintén oda megyünk, ez a szállást minősíti gondolom pozitívan. Az árak kicsit magasabbak mint itthon, de van Aldi a szállástól nem olyan messze. A gyrosozók jók, de mi is leteszteltük és a szerintünk legjobbhoz mentünk. Minden alkalommal többet adtak smile . Ez az étteremre is igaz. Van helyi élelmiszer bolt a szállástól kb. 2 percre, nem drága. Osztom az Andrea hozzászólását, mi is drága fagyizóba voltunk 2008-ban de megtaláltuk a sokkal finomabb és olcsóbbat. A családom már alig várja, hogy csoki fagyit ehessen. Osszegezve, kevesebbet költünk kint, mint bárhol Mo-n. ha nyaralunk.
Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-05-22 15:31:06
Major Judit írta ekkor: 2010-05-20 14:48:09
Sziasztok! Üdvözlök Mindenkit! Mi június 7-én indulunk Paráliára busszal. Eddig Görögországban még csak Sartin voltunk. Érdeklődni szeretnék, hogy kb. milyen árak vannak. Alapvető élelmiszerek, éttermi árak, gyorskaja, ilyesmi. A fakultatív programok árai kb. aktuálisak, amik a honlapon vannak? Ugyanis egyelőre ötletem sincs, mennyi pénzt váltsak. Nagyon köszönöm a segítséget! Üdv: Judit
Szia! Mi is június 7-én indulunk busszal,csak mi idén Neos Marmarast választottuk.Paralián 2006-ban jártunk de azóta is emlegetjük,csodás volt.Főleg az első napunk mikor eltévedtünk:-) Nem tudom mennyit változtak azóta az árak,de mi akkor nagyon meg voltunk elégedve.A fagylalt volt kicsit drága ott ahol mi vettük.Később láttunk másik fagyizót ott fele annyiba került egy gombóc.Megmondom őszíntén mi a kisebb családias helyeket részesítettük előnyben és volt egy jól bevált hely ahol mindig ettünk.A neve Gregori's címe Olimpiau 30. Ez a hely egy házaspáré akik nagyon barátságosak és vendégszeretők,főleg a férfi.2euróért komplett menüt csinált nekem.Nyárson sült husit krumplival és salátával.Akkora adagott készített hogy nekem az kétszeri étkezésre is elég volt.Elvitelre is tud készíteni ha esetleg az appartmanban szeretnél enni.Ismerősöm úgy össze barátkozott az úrral hogy többször az italt ingyen adta.Nem egy elit hely,de fincsi az étel.Paralián van Mc Donalds is,mi oda is többször benéztünk mert keresztlányom nem akarta megkóstolni a görög finomságokat:-)ott az árak azonosak a mi árainkkal.Paralián rengeteg helyen tudsz enni vagy vásárolni.Biztos megtalálod a neked megfelelő helyeket.A piranha-t ne felejtsd el megkóstolni mert isteni finom.Írom ezt én aki nem szereti a halat.De az valami isteni finom volt.Paralián még éjjel is nyitva vannak az üzletek,bármikor tudsz vásárolni.Délután szoknak bezárni pár órára,de az éttermek olyankor is nyitva maradnak.Hatalmas a nyüzsgés majd meglátod.Mi 2006-ban ketten voltunk anyukámmal és kettőnknek fogyott el 500 euró.Ez fedezte az étkezésünket az ajándékokat amiket a barátoknak vettünk és 2 fakultatív programon vettünk részt.Görög estre és az olimposzra fizettünk be.A görög est volt akkor 25 euro fejenként,az olimposz került 32 euroba fejenként. Honnan utaztok? Mi Fertődiek vagyunk és Győrben ülünk buszra.Egy darabig lehet egy buszon fogunk utazni.:-)
Darabosné Lakatos Andrea Dátum: 2010-05-21 18:12:05
Kedves Grand Tours, kedves Zsuzsi! Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire ellenőrzik az útleveleket a határon. Most csináltattunk a gyerekeknek új útlevelet és a fiam a mutatóujja helyett az egyik kezén a hüvelykujját tette a gépre és így csinálták meg az ujjlenyomatot. Az okmányirodában megnyugtattak, hogy ez esetleg Amerikában okozna gondot, mert az útlevélben csak egy chip lesz beépítve. Remélem alaptalan az aggodalmam, nem szeretném ha a határon ebből problémánk adódna.Kíváncsi lennék a véleményedre. Köszönöm szépen: Darabosné
Szívos Zoltán Dátum: 2010-05-21 18:07:13
Fekete Róbert írta ekkor: 2010-05-17 14:23:22
Hello mi is az Atlantisba megyünk mint ti is és autóval.Mi 21.-én indulunk reggel.Az Atlantis udvara a földszintről nem túl látványos volt ,de egyébként az apartman nagyon szép és tiszta ,tavalyelőtt is itt voltunk.A tulaj nagyon rendes.Egyébként egy szinten leszünk egymás mellett a földszinten 22-28-ig leszünk ott 29 .-én indulunk haza.Ha gondolod összebeszélhetnénk és akár együtt is mehetnénk.Mi már 21.-én reggel indulunk, estére már kint leszünk.Ha gondolod majd beszélünk. Üdv
Szia. És hol száltok meg aznap éjszaka? Mi két kocsival megyünk, 4 felnőt 4 gyerek, és a terv szerint este indulnánk.