(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Fekete Róbert Dátum: 2010-05-17 14:23:22
Szívos Zoltán írta ekkor: 2010-05-16 16:18:06
Tudna valaki segiteni, junius 22-től megyünk kocsival paráliára, Atlantis apartmanba. Milyenek az árak most kint. Ha valaki ismeri az apartmant milyen a földszinti udvarra néző? Milyen a kilátás, mire néz? A magyar határtól kb. mennyi idő alatt lehet leérni?
Hello mi is az Atlantisba megyünk mint ti is és autóval.Mi 21.-én indulunk reggel.Az Atlantis udvara a földszintről nem túl látványos volt ,de egyébként az apartman nagyon szép és tiszta ,tavalyelőtt is itt voltunk.A tulaj nagyon rendes.Egyébként egy szinten leszünk egymás mellett a földszinten 22-28-ig leszünk ott 29 .-én indulunk haza.Ha gondolod összebeszélhetnénk és akár együtt is mehetnénk.Mi már 21.-én reggel indulunk, estére már kint leszünk.Ha gondolod majd beszélünk. Üdv
Pálinkás Edina Dátum: 2010-05-16 18:40:16
Grand Paralia írta ekkor: 2010-05-14 17:51:56
Kedves Edina! A részvételi jegyet indulás előtt legkésőbb 1 héttel kipostázzák. Ha mégsem kapnátok meg valami miatt, akkor érdemes bemenni a partnerirodába. Az útvonalat itt a honlapon is megnézheted.A hasznos információk menüponton belül az útvonaltervező füllnél megtalálod a paráliai útvonalat. Az autópályadíj oda-vissza: kb. 15 000Ft, tehát tavalyhoz képest nem emelkedett. Jó készülődést, kb. 2 hét múlva találkozunk. Üdv: Zsuzsi
Köszi már nagyon várjuk smile még azt szeretném megkérdezni tudsz valamit juni1-től milyen idő lesz ugye nem ilyen ítélet idő mint itthon.Hány óra körül lehet majd beköltözni az apartmanba???Köszönjük szia
Szívos Zoltán Dátum: 2010-05-16 16:18:06
Tudna valaki segiteni, junius 22-től megyünk kocsival paráliára, Atlantis apartmanba. Milyenek az árak most kint. Ha valaki ismeri az apartmant milyen a földszinti udvarra néző? Milyen a kilátás, mire néz? A magyar határtól kb. mennyi idő alatt lehet leérni?
Lázók Tamás Dátum: 2010-05-16 10:10:01
Érdekelne tovább, hogy írtátok lehet vacsorát igényelni az egyik szállodába! Milyen szokott a menü lenni és mennyibe kerül! Köszönöm a segítséget!
Lázók Tamás Dátum: 2010-05-16 09:54:19
Kedves Zsuzsi! Olvasgattam a hozzászólásokat; erről az Eu-s kártyáról szeretnék megtudni többet. Mi az irodával utazunk,nem mondták, hogy ilyet kell készítettni? Kötünk biztosítást (poggyász és egészségügyi ellátás)+útlevél: ezen kívül kell még valami??? Még annyit, ha már kint vagytok, az athéni fakultatív program indult e már???Köszi!!!!