(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Csutek Dátum: 2010-05-13 08:27:36
Szia Ágota! Néhány dologban talán én is segíthetek. Macedónián át gyorsabb és zökkenőmentesebb az utazás. Vízum nem kell, hiszen néhány éve megállapodást kötött a macedón és a magyar kormány. A bankkártyához tartozó biztosítás nem jó, de az OEP-nél kiválthatod ingyenesen az EU-s kártyát és az elfogadják. Ezt postai úton is intézheted.
Barthelme Ágota Dátum: 2010-05-12 20:05:30
Grand Paralia írta ekkor: 2010-05-11 12:06:14
Kedves Fórumozók, leendő Utasaim! Kovács Zsuzsa vagyok a Grand Tours telepített idegenvezetője, idén én fogom fogadni a Paráliára érkező utasokat. Bármilyen kérdésük, kérésük van, szívesen válaszolok. Az első turnus utasainak jó készülődést, egy hét múlva találkozunk. Üdv: Zsuzsi
Kedves Zsuzsi! Érdeklődnék,hogy Macedónián át vagy inkább Bulgárián át érdemesebb kocsival menni?! Illetve,hogy Macedóniába kell-e Junius 15.én vízumot igényelni,mert ezt még a konzulátuson sem tudták megmondani?!Olyat is hallottam,hogy a bankkártyához tartozó biztosítást a Macedón határon nem fogadják el ,és kizárólag a biztosítási papír felmutatásával lehet a határon átmenni! illetve a kérdésem a térképpel kapcsolatban,hogy mikor számíthatunk a térképre?!Postán fogják küldeni?
Pálinkás Edina Dátum: 2010-05-12 12:43:12
Kedves Zsuzsa!!Mi Május 31-én indulunk ki de most elösször egyénileg , a Caravelbe fogunk megszállni, de még semmilyen papírt nem kaptunk, s az lenne a kérdésem hogy személyesen kell bemenni a partnerirodátokba vagy postán kapjuk meg.És hogy valami útvonalat tudtok-e küldeni, és hogy kb mennyi lesz az autópálya díj.Köszönöm előre a válaszod s már nagyon várjuk remélem ugyanolyan jó lesz mint eddig.
Csatári Anikó Dátum: 2010-05-12 12:28:46
Grand Paralia írta ekkor: 2010-05-11 12:06:14
Kedves Fórumozók, leendő Utasaim! Kovács Zsuzsa vagyok a Grand Tours telepített idegenvezetője, idén én fogom fogadni a Paráliára érkező utasokat. Bármilyen kérdésük, kérésük van, szívesen válaszolok. Az első turnus utasainak jó készülődést, egy hét múlva találkozunk. Üdv: Zsuzsi
Kedves Zsuzsa! Már sokadjára megyünk Paraliára nyaralni ( most jun.22-től) de most először azóta, hogy a lányom glutén érzékeny. Tudjuk , hogy iszonyat jók a sütik. Ha van időd utána járnál hogy van e Paralián vagy esetleg Kateriniben olyan cukrászda, ahol gluténmentes sütiket is lehet kapni. Előre is köszönöm. Anikó
Csutek Dátum: 2010-05-12 12:07:08
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|GR|GR041|PARALIA&metric=1