(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Miklos Katerina Dátum: 2010-05-12 09:31:03
Sziasztok! Milyen idö van most Parálián? Milyen idö várható jövö héten? Lesz meleg, fogunk tudni fürödni? Köszi Kati
Hankó János Dátum: 2010-05-11 17:28:57
Üdv mindenkinek!Jun 14.-én indulunk Paráliára ,jön-e valaki ekkor Debrecenből?
Miklos Katerina Dátum: 2010-05-11 15:12:29
Grand Paralia írta ekkor: 2010-05-11 12:11:27
Kedves Katerina! Térképet indulás előtt csak az egyéni utasoknak szoktunk küldeni, hogy könnyebben megtalálják az apartmanokat. A busszal érkező vendégeknek majd a helyszínen én fogok térképet adni. A másik kérdéseddel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy az elmúlt években hasonló esettel nem találkoztunk. Üdvözlettel: Zsuzsi
Köszönöm szépen a tájékoztatást!!! Mit lehet tudni a Buszmenetrendel kapcsolatossan???? Györböl fogunk indulni, vagy lesz járat Kapuvár környékéröl is??? Üdv Katerina
Grand Paralia Dátum: 2010-05-11 12:18:24
Vékony Erika írta ekkor: 2010-05-05 14:52:23
Tud valaki segíteni abban, hogy van-e kedvezmény gyermekeknek a fakultatív kirándulásokra, és ha igen, mennyi, kell-e előre foglalni, vagy ráérünk a nyaraláskor helyben, és legvégül, mi a Kyriakiba megyünk jún. 29-től, és szeretném kérdezni van-e mikró és esetleg kenyérpirító?Van- e olyan, aki oda jön, abban az időpontban?
Kedves Erika! A fakultatív kirándulásokra a helyszínen lehet jelentkezni. Érkezési napon lesz majd egy tájékoztató, ahol mindent részletesen elmondok, illetve ha van valamilyen kérdés vagy kérés, akkor azt ott meg tudjuk beszélni. A Kyriaki apartmanban nincs se mikró se kenyérpirító. Üdv: Zsuzsi
Grand Paralia Dátum: 2010-05-11 12:11:27
Miklos Katerina írta ekkor: 2010-04-26 15:56:12
Jó napot mindenkinek!! Lenne egy kérdésem most voltam bent a Partner irodánál és erdeklödtem a térképel kapcsolatossan. Korábban itt a Forúmon olvastam, hogy adnak paráliárol térképet, és ha nem akkor kérni kell! Ök azt mondtak, hogy ilyenük még soha sem volt!!! Most akkor honnan tudok szerezni térképet??? Még egy kérdés: Egyik ismerösöm mesélte, hogy 1998 voltak görögországba, és egy velük utazót leszállitottak a macedon határon mert volt valamilyen birsága egy külföldi országban amit nem fizettet ki!! Igy nem léphette át a macedon határt ez még most is igy van???? Most nézegedtem a buszmenetrendet és nézegettem hogy van Fertöszentmiklósi fellszálási lehetöség ez menyire biztos??? Elöre s köszönöm a válaszokat!!! Üdv
Kedves Katerina! Térképet indulás előtt csak az egyéni utasoknak szoktunk küldeni, hogy könnyebben megtalálják az apartmanokat. A busszal érkező vendégeknek majd a helyszínen én fogok térképet adni. A másik kérdéseddel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy az elmúlt években hasonló esettel nem találkoztunk. Üdvözlettel: Zsuzsi