(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Miklos Katerina Dátum: 2010-04-27 13:01:38
Szi kösz a válaszodat!! Nem tudom de jo lenne ha nem györbe kellene menni eddig bent volt a menetrendben Kapuvár is, és mivel hogy ez ki lett véve ezért gondoltam hata szerencsénk lesz és megy fertöszentmiklosrol!!! Ti mikor menntek???
Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-04-26 23:03:32
Miklos Katerina írta ekkor: 2010-04-26 15:56:12
Jó napot mindenkinek!! Lenne egy kérdésem most voltam bent a Partner irodánál és erdeklödtem a térképel kapcsolatossan. Korábban itt a Forúmon olvastam, hogy adnak paráliárol térképet, és ha nem akkor kérni kell! Ök azt mondtak, hogy ilyenük még soha sem volt!!! Most akkor honnan tudok szerezni térképet??? Még egy kérdés: Egyik ismerösöm mesélte, hogy 1998 voltak görögországba, és egy velük utazót leszállitottak a macedon határon mert volt valamilyen birsága egy külföldi országban amit nem fizettet ki!! Igy nem léphette át a macedon határt ez még most is igy van???? Most nézegedtem a buszmenetrendet és nézegettem hogy van Fertöszentmiklósi fellszálási lehetöség ez menyire biztos??? Elöre s köszönöm a válaszokat!!! Üdv
Szia! Én Fertődön lakok és szintén indulok Görögországba,bár én Neos Marmarasra.Én is olvastam a Fertőszentmiklóst mint felszállási lehetőséget.Bementem az utazási irodába ahol felvilágosítottak hogy megszűnt az a járat.Tavaly még volt de idén már nincs.Nekem azt az információt adták hogy Győrben tudok buszra szállni.Nézz utánna azért.
Miklos Katerina Dátum: 2010-04-26 15:56:12
Jó napot mindenkinek!! Lenne egy kérdésem most voltam bent a Partner irodánál és erdeklödtem a térképel kapcsolatossan. Korábban itt a Forúmon olvastam, hogy adnak paráliárol térképet, és ha nem akkor kérni kell! Ök azt mondtak, hogy ilyenük még soha sem volt!!! Most akkor honnan tudok szerezni térképet??? Még egy kérdés: Egyik ismerösöm mesélte, hogy 1998 voltak görögországba, és egy velük utazót leszállitottak a macedon határon mert volt valamilyen birsága egy külföldi országban amit nem fizettet ki!! Igy nem léphette át a macedon határt ez még most is igy van???? Most nézegedtem a buszmenetrendet és nézegettem hogy van Fertöszentmiklósi fellszálási lehetöség ez menyire biztos??? Elöre s köszönöm a válaszokat!!! Üdv
Túri Erzsébet Dátum: 2010-04-20 18:05:03
A Skiathost véletlenül láttam meg az oldalatokon,a katalógusban nem szerepel,viszont már sokan ajánlották. Remélem jó időnk lesz,jún.7-én indulunk 2 hétre. Jön valaki ??
Túri Erzsébet Dátum: 2010-04-20 18:00:04
Pálinkás Edina írta ekkor: 2010-04-13 11:54:00
Szia Mindenkinek!!! Jön valaki juni 1-8-ig??? Kocsival megyünk fejérmegyéből.
:( Szia,mi éppen utánatok megyünk 2 hétre...