(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Horváth Tamásné Dátum: 2014-10-06 16:02:11
Kedves Grandosok! Mint már írtam, 2 nagymamának adtunk ajándékba egy paraliai utat. Most vannak nálatok. Az első napokban szerencséjük volt, kedvezett az időjárás, pár napja elromlott. Befizettek egy görög estre, sajnos elmaradt. Kicsit elkenődtek, mert azt nagyon várták. A lábaik miatt más fakultatívot nem mertünk nekik ajánlani, most meg már úgy is késő, holnap indulnak haza. Mivel nem egy helyen szállnak le, külön busszal kéne hazajönniük. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy egy buszra kerüljenek? Azért is fizettem be a fix ülőhelyet. Az egyikük Szegeden száll le. Nem minden busz arra megy? Nagyon nem szeretném, ha az utolsó élmény, a hazaút, kellemetlen lenne nekik. Nem fiatalok már, nem is 1-2 órás útról beszélünk. Jó lenne, ha azt nem idegenekkel töltenék el. Előre is köszönöm a segítséget. Tamás
Offra István Dátum: 2014-09-27 00:57:41
Üdv. A neten és élőben is sokan, sokmindent kérdeztek tőlem Paráliáról, mivel most töltöttünk ott a párommal és másik párral egy hetet. Épp ezért gondoltam, hogy leírok pár dolgot, hogy oszlassam a ködöt sokaknál. 1. Parália, jó hely-e? A válasz, bár sokaknak ez nem tetszik, igen. Sőt, nagyon jó hely, mindössze ki kell élvezni a dolgokat. 2. Tényleg szemetes a tengerpart? Nos igen. Az. Ez nem parália hibája hanem a sok suttyóé aki szemetel. Én úgy láttam takarítják de van csikk bőven stb. Parália és Olympic Beach közé kell kimenni fürödni ott sokkal jobb a helyzet. Ettől persze a víz tiszta, lassan mélyül és szeptemberben is tökéletesen élvezhető. 3. Csak azok menjenek akik a nyüzsgést és a bulit akarják? Nem, sőt. Mi nem voltunk bulizni, de minden este fent voltunk. Hajnalig nyitva minden, bármit vehetsz. De bulizáshoz is igen ideális a többiek beszámolója alapján. 4.Drága? Viszonylag. Ha ésszel vásárolsz nem. Van a Lidl, meg a supermarket néven futó kisboltok. Tényleg minden van ott, de érdemes odafigyelni, mert egy mosogató szivacs ott pl egy euro, az eurós boltban meg 8 db annyi. Az euros boltokba meg amúgy is érdemes elmenni. A kirándulásokról annyit, hogy van a GT meg egy csomó helyi iroda. Nem akarom rontani senki üzletét, mi úgy voltunk vele, hogy ahova a GT nem szerver, megyünk mással. Hát egy lett volna az se jött be, mert csak nyáron csinálták volna. Itt meg kell említenem a GT telepített idegenvezetőket. Mindegyikük bájos, kedves, segítőkész, és tényleg profin teszik a dolgukat. Ha kell a polipot a fejedre is teszik;). No de e majd akkor ha itt az ideje. Szóval csak ajánlani tudom, vendégszeretete és jó ellátás mindenhol. Ha van kérdés szivesen válaszolok. Pápá
Osemeke Szilvia Dátum: 2014-09-20 15:17:55
Tibi írta ekkor: 2014-09-20 07:15:01
Kedves Szilvia! Az appartmann az nem több csillagos szálloda!! Ha megtudod fizetni, miért nem mész oda. Mi a szobánkat már tizenegykor elfoglalhattuk (tavaly 408, idén 402). A Wifi kifogástalanul működött! A TV-ben volt magyar adó (Duna, M 2), de mi nyaralni mentünk és nem Tv-t nézni! Egy elégedett Grand Toursos! üdv. Tibi
Kedves Tibor! Igen,az lesz-inkább azt választom.De természetesen senkit nem megbántani akartam a vélemény nyílvánításommal,inkább visszajelzés értékű volt...-hátha esetleg érdekel valakit...és természetesen ettől függetlenül mindenkinek nagyon jó nyaralást és kikapcsolódást kívánok! smile
Tibi Dátum: 2014-09-20 07:15:01
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2014-09-18 08:11:02
Kedves Mindenki! Idei és tavaji nyaralásunkkal kapcsolatban szeretnék egy pár észrevételt leírni,mert van egy pár dolog,amire szerintem nagyon jó lenne,ha a jövőben a Grand Tours Utazási isroda is nagyobbfigyelmet fordítana-és elnézést,de hónapok óta gondolkodom,hogy írjak-e,de úgy döntöttem,hogy leírom a több éves tapasztalatomat.. Immáron a 3. éve Önökkel utazunk az egész családunk,ez idén is 9 főt jelentett összesen. Tavaly Neos Marmarason nyaraltunk a Mouses Appartmannban, a 3. emelet 33-as szobában,ha jól emlékszem.Az online foglalási oldalon úgy van feltűntetve, hogy "Tengerre néz"-na mikor oda értünk,akkor derült ki, hogy igen,tenger felé lehet kilátni a teraszról, de egyáltalán nem látni semmit sem a tengerből,mert a ház gazos kertje gyakorlatilag benőtte az udvart és gyakorlatilag kilátni az udvaron túl nem lehet.Másik problémánk a légkondícionáló volt-ugye az van ,hogy ingyen klímát biztosítanak-hát kérem szépen -a klíma nem hűtött-talán gázzal fel kellett volna tölteni,ezért sajnos az egy hétben aludni sem tudtunk,mert olyan meleg volt (főszezon) , hogy elviselhetetlen volt-szúnyog meg sajnos arra felé rengeteg van,ezt mindenki tudja,aki ott nyaralt-így az ablakok zárva voltak-ez rá is nyomta a bélyegét az egész nyaralásunkra...ha ingyenes akkor is működnie kell,ha meg nem akarnak rá költeni vegyék le a foglalásnál ezt az opciót,mert egy kicsit "átverés szaga van". Idén ismét Paralia-ra mentünk nyaralni, de most az Anesis Appartmanba, 3. emelet, 304-es szoba-3 személyes... Hát én ebben hatalmasat csalódtam és gyakorlatilag kevés olyan ott megszálló utas volt,aki nem panaszkodott volna valamire. Kezdjük ott, hogy az "ingyen wifi" HASZNÁLHATATLAN VOLT.Odaérkezésünk napján,hajnali 6-kor már Paralián voltunk szerettünk volna ott az aulában egy kicsit olvasgatni a telefonunkon,hogy egy kicsit kipihenjük az út fáradalmait, de a wifi nemes egyszerűséggel nem működött-és az aznap elutazó utasok is ezt mondták,hogy egész héten nem lehetett használni-szeretném megkérdezni,hogy ez hogyan lehetséges???Kinnt a folyosókra kihelyezett wifi alatt sem,tehát gyakorlatilag az egész ingyen wifi hirdetésük nem állja meg a helyét. A szoba elfoglalásával is problémáink voltak,még pedig az,hogy mi a szobánkat délután negyed 5-KOR FOGLALHATTUK CSAK EL!!!Azért érthetetlen számomra ez az egész,mert ugye tudjuk,hogy fentről takarítanak lefeléés mi ebbből a megfontolásból is mindíg fentre foglalunk,hogy hamarabb el tudjuk a szobát foglalni... A szobáról: 3 ágyas egy francia ágy(itt 2 egy személyes ágyat toltak össze) és egy egy személyes ágy-na most ezzel is probléma volt,ugyan is ez egy PÓTÁGY VOLT,lemértem 60*200-as méretű-ezen anyukám nem bírt aludni,hiszen leesett volna,ha fordul egyet álmában-és azt is mindenki tudja, hogy a pótágyas szobáknál kedvezmény jár-de itt abszolút erről szó sem volt-átverés volt az egész.A szobánk nevetségesen kicsi volt, ha valaki ki akart menni a teraszra,akkor a másik kettőnek le kellett ülnie.A hűtő nem hűtött, a fürdőben nincsen zuhanyfüggüny,a zuhanyzóból ömlött ki a víz a konyhába az ágy alá, a fürdőszoba ajtó tokja félig felrohadva-borzasztó állapotban... És ha mindez még nem elég:nincsen bennt egy asztal,ahol normálisan lehet enni,ki kell menni a teraszra,de ott már reggel is olyannyira süt a nap,hogy napernyő nélkül gyakorlatilag lehetetlen volt megreggelizni-persze ez nincsen biztosítva...mi meg nem vettünk oda napernyőt.Törölközőt sem cseréltek a hét közepén,máshol azért ez mindíg meg volt. Viszont egyszer mikor a lábmosóban megmostuk a lábunkat és kb 5 csepp vízet felvittünk a tulaj jött utánunk és ránk szólt,hogy töröljünk fel-hát ilyet sem láttam még-de persze feltöröltem,nem száltam vele vitába... Borzasztóan sajnálom,hogy ennyire megtévesztőek a szobák foglalásánál az info-k, pld mikor tv is van-kiderült,hogy van, de magyar adó nincsen pld sky Paralia-akkor meg minek a tv és szóltuk az idegenvezetőnek ez 3 éve volt Ágotának, de sajnos nem tett semmit azért,hogy legyen...szóval ezeket le kellett írnom sajnos ,mert nem szeretném,ha más is bele esne ezekbe a hibákba,amikbe mi msot már sorozatosan bele estünk...higyjék el,hogy van az a réteg,aki meg tudja fizetni a minőséget,hogy jól érezze magát...mi ebbe a körbe tartozunk, de most egészen idáig ragaszkodtunk a Grand Tours Utazási Irodához, de most nagyon megtört bennem ez az egész és nem tudom,hogy jövőre Önökkel megy -e ismét a család.Kérem ezeknek a dolgoknak nézzenek mögé,mert én azt gondolom,hogy Önöknek kell a visszajelzés,és ezeket az alapvető dolgokat követeljék meg a görög tulajdonosoktól,mert így sajnos nagyon sok utast fognak veszteni...és tudják ez mindíg a következő évben derül csak ki...szép napot kívánok:Kanizsai Szilvia
Kedves Szilvia! Az appartmann az nem több csillagos szálloda!! Ha megtudod fizetni, miért nem mész oda. Mi a szobánkat már tizenegykor elfoglalhattuk (tavaly 408, idén 402). A Wifi kifogástalanul működött! A TV-ben volt magyar adó (Duna, M 2), de mi nyaralni mentünk és nem Tv-t nézni! Egy elégedett Grand Toursos! üdv. Tibi
Grand Balázs Dátum: 2014-09-18 13:21:06
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2014-09-18 08:11:02
Kedves Mindenki! Idei és tavaji nyaralásunkkal kapcsolatban szeretnék egy pár észrevételt leírni,mert van egy pár dolog,amire szerintem nagyon jó lenne,ha a jövőben a Grand Tours Utazási isroda is nagyobbfigyelmet fordítana-és elnézést,de hónapok óta gondolkodom,hogy írjak-e,de úgy döntöttem,hogy leírom a több éves tapasztalatomat.. Immáron a 3. éve Önökkel utazunk az egész családunk,ez idén is 9 főt jelentett összesen. Tavaly Neos Marmarason nyaraltunk a Mouses Appartmannban, a 3. emelet 33-as szobában,ha jól emlékszem.Az online foglalási oldalon úgy van feltűntetve, hogy "Tengerre néz"-na mikor oda értünk,akkor derült ki, hogy igen,tenger felé lehet kilátni a teraszról, de egyáltalán nem látni semmit sem a tengerből,mert a ház gazos kertje gyakorlatilag benőtte az udvart és gyakorlatilag kilátni az udvaron túl nem lehet.Másik problémánk a légkondícionáló volt-ugye az van ,hogy ingyen klímát biztosítanak-hát kérem szépen -a klíma nem hűtött-talán gázzal fel kellett volna tölteni,ezért sajnos az egy hétben aludni sem tudtunk,mert olyan meleg volt (főszezon) , hogy elviselhetetlen volt-szúnyog meg sajnos arra felé rengeteg van,ezt mindenki tudja,aki ott nyaralt-így az ablakok zárva voltak-ez rá is nyomta a bélyegét az egész nyaralásunkra...ha ingyenes akkor is működnie kell,ha meg nem akarnak rá költeni vegyék le a foglalásnál ezt az opciót,mert egy kicsit "átverés szaga van". Idén ismét Paralia-ra mentünk nyaralni, de most az Anesis Appartmanba, 3. emelet, 304-es szoba-3 személyes... Hát én ebben hatalmasat csalódtam és gyakorlatilag kevés olyan ott megszálló utas volt,aki nem panaszkodott volna valamire. Kezdjük ott, hogy az "ingyen wifi" HASZNÁLHATATLAN VOLT.Odaérkezésünk napján,hajnali 6-kor már Paralián voltunk szerettünk volna ott az aulában egy kicsit olvasgatni a telefonunkon,hogy egy kicsit kipihenjük az út fáradalmait, de a wifi nemes egyszerűséggel nem működött-és az aznap elutazó utasok is ezt mondták,hogy egész héten nem lehetett használni-szeretném megkérdezni,hogy ez hogyan lehetséges???Kinnt a folyosókra kihelyezett wifi alatt sem,tehát gyakorlatilag az egész ingyen wifi hirdetésük nem állja meg a helyét. A szoba elfoglalásával is problémáink voltak,még pedig az,hogy mi a szobánkat délután negyed 5-KOR FOGLALHATTUK CSAK EL!!!Azért érthetetlen számomra ez az egész,mert ugye tudjuk,hogy fentről takarítanak lefeléés mi ebbből a megfontolásból is mindíg fentre foglalunk,hogy hamarabb el tudjuk a szobát foglalni... A szobáról: 3 ágyas egy francia ágy(itt 2 egy személyes ágyat toltak össze) és egy egy személyes ágy-na most ezzel is probléma volt,ugyan is ez egy PÓTÁGY VOLT,lemértem 60*200-as méretű-ezen anyukám nem bírt aludni,hiszen leesett volna,ha fordul egyet álmában-és azt is mindenki tudja, hogy a pótágyas szobáknál kedvezmény jár-de itt abszolút erről szó sem volt-átverés volt az egész.A szobánk nevetségesen kicsi volt, ha valaki ki akart menni a teraszra,akkor a másik kettőnek le kellett ülnie.A hűtő nem hűtött, a fürdőben nincsen zuhanyfüggüny,a zuhanyzóból ömlött ki a víz a konyhába az ágy alá, a fürdőszoba ajtó tokja félig felrohadva-borzasztó állapotban... És ha mindez még nem elég:nincsen bennt egy asztal,ahol normálisan lehet enni,ki kell menni a teraszra,de ott már reggel is olyannyira süt a nap,hogy napernyő nélkül gyakorlatilag lehetetlen volt megreggelizni-persze ez nincsen biztosítva...mi meg nem vettünk oda napernyőt.Törölközőt sem cseréltek a hét közepén,máshol azért ez mindíg meg volt. Viszont egyszer mikor a lábmosóban megmostuk a lábunkat és kb 5 csepp vízet felvittünk a tulaj jött utánunk és ránk szólt,hogy töröljünk fel-hát ilyet sem láttam még-de persze feltöröltem,nem száltam vele vitába... Borzasztóan sajnálom,hogy ennyire megtévesztőek a szobák foglalásánál az info-k, pld mikor tv is van-kiderült,hogy van, de magyar adó nincsen pld sky Paralia-akkor meg minek a tv és szóltuk az idegenvezetőnek ez 3 éve volt Ágotának, de sajnos nem tett semmit azért,hogy legyen...szóval ezeket le kellett írnom sajnos ,mert nem szeretném,ha más is bele esne ezekbe a hibákba,amikbe mi msot már sorozatosan bele estünk...higyjék el,hogy van az a réteg,aki meg tudja fizetni a minőséget,hogy jól érezze magát...mi ebbe a körbe tartozunk, de most egészen idáig ragaszkodtunk a Grand Tours Utazási Irodához, de most nagyon megtört bennem ez az egész és nem tudom,hogy jövőre Önökkel megy -e ismét a család.Kérem ezeknek a dolgoknak nézzenek mögé,mert én azt gondolom,hogy Önöknek kell a visszajelzés,és ezeket az alapvető dolgokat követeljék meg a görög tulajdonosoktól,mert így sajnos nagyon sok utast fognak veszteni...és tudják ez mindíg a következő évben derül csak ki...szép napot kívánok:Kanizsai Szilvia
Kedves Szilvia! Néhány problémával kapcsolatban, amit felsorolt, igaz az a mondás, hogy utólag már nem tudjuk megjavítani a nyaralását, akkor kell jelezni a problémát, amikor észlelik. Higgye el, nem azért nem működik a klíma a Mouses apartmanban, mert ingyenes, ezért ne működjön és verjük át az utasainkat, hanem mert valószínűleg elromlott. Ha nem jelzi azt az idegenvezetőnek, akkor nem tud a problémáról és nincs, aki megjavítsa. Ha szól, biztosan nem fogja senki úgy hagyni(még ha ingyenes is annak használata), meg fogja javítani a tulajdonos, amint az lehetséges. A wifivel kapcsolatban szintén nem az előző hét utasaival kell megbeszélnie, ha nem működik, hanem szól nekünk és intézkedünk az ügyben. Személy szerint én csak július óta látom el itt az idegenvezetői teendőket, de eddig még senki nem jelezte felém, hogy nem működik az Anesis házban a wifi. A szoba átadásával a csúszásnak nem tudom mi lehetett az oka, milyen probléma merülhetett fel, ami ezt eredményezte, elnézését kérjük, amióta én itt vagyok, egyszer sem fordult elő, hogy 2 óra után került volna átadásra szoba, így ez sem egy rendszeres probléma. A harmadik ágyuk biztosan nem pótágy volt, ugyanis nem pótágyazhatóak a szobák, és a méretei ellenére biztosan nem összecsukható ágyon aludt az anyukája. Görög apartmanok sajátosságai, hogy az ágyak nem az otthonihoz hasonlóan szélesek, itt több helyen keskenyebbek. Ha a hűtő nem hűtött, megint azt tudom önnek mondani, hogy ha szól, kicseréltetjük a hűtőt, zuhanyfüggöny pedig a legtöbb apartmanunknál nincs, illetve sem a képeken nem szerepel, se nem jelöljük, hogy lenne. Az ajtótok rohadására ismét azt tudom mondani, hogy szóljon, és javíttatjuk. Törölközőt hotelekben szoktak hét közben cserélni, apartmanoknál nem, ez le is írjuk a katalógusunkban. Ettől eltekintve azonban van néhány házunk, ahol a tulajdonos cserél hét közben törölközőt, de ez nem az alapszolgáltatás része. Asztalt rendszerint a Paraliai apartmanjainknál csak a teraszon találni, szintén nem láthatott ebédlőasztalt a katalógus leírásánál, a képeknél. Magyar adást sehol sem tudunk garantálni, nem is jelöljük, hogy lenne, van olyan apartmanunk, ahol rendelkezésre állnak magyar csatornák, van, ahol nem, de külföldön inkább az a jellemző, hogy nincs magyar adás a tévében.