(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-08-26 07:44:57
Grand Kata írta ekkor: 2013-08-12 18:55:24
Kedves Zsolti! A George II. apartman minden erkélyén napellenző van felszerelve ami fel és le ereszthető. Amennyiben arra gondoltál, hogy a partra levidd, nem megfelelő. ( Amúgy sem lehet a szobából semmit a partra levinni!) Napozáshoz célszerű hozni, ha van otthon, itt kb 5 €-ba kerül. Valamint a parton bérelhető napozóágy és napernyő, fogyasztás ellenében. Ebből a pár variációból azt fogjátok választani, ami nektek a legmegfelelőbb. Az időjárás? Azt sajnos én nem tudom megmondani általában a tenger meleg, hiszen egész nyáron melegszik, a hómérséklet is 26-28 fok körül szokott lenni. Ezt azonban ne vedd készpénznek, mert manapság annyira rapszodikus itt is és otthon is, hogy nem lehet előre jósolni! . smile Bízunk benne, hogy jó lesz! Üdvözlettel Kata smile smile
Szia GrandKata! jól értem, 5 Euroért lehet venni kint napernyőt? köszi. Zsolti
Grand Kata Dátum: 2013-08-25 11:37:18
Lakó Dénes írta ekkor: 2013-08-23 20:42:08
Szeretném megkérdezni van e valami olcsó bevásárlóközpont Sartin? Milyen árban lehet sört, felvágottat, kenyeret venni? Esetleg érdemes e itthonról vinni 1-2 tálca sört, egy rúd szalámit? Előre is köszi a válaszokat.
Kedves Dénes! Nem tudom mivel utaztok, de amennyiben busszal, akkor a sört itt kell megvennetek smile mivel minden utazó egy bőröndöt és egy kézipoggyászt hozhat. Amúgy 5-6 féle görög sör jelent meg a nyáron, a vendégek szerint finomak és 0,6-1€-ig számolj az árral. Az idén először citromos sör is van már Amstel 0,9€-ért. A hentesáru kb. annyiba kerül, mint otthon. Jó pakolást! smile smile Kellemes utazást! Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2013-08-25 11:32:36
palotai krisztián írta ekkor: 2013-08-25 11:27:12
Sartira utazunk jövő héten, a Mitsokopi apartmanról tudna vki néhány infót adni? smile
Kedves Krisztián! A képek a honlapon magukért beszélnek. Szép tiszta rendezett apartman és nagyon jó helyen van, mindenhez közel. Gondolom megtudod nézni a házról készült felvételeket! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2013-08-25 11:30:49
P. Rami írta ekkor: 2013-08-24 12:15:17
Kedves fórumozók! Mi szeptember 10től szeptember 24ig megyünk a Párommal Sartira! Milyen időre lehet számítani? jó meleg van akkor is még? A VASSILIS-MÁRIA STÚDIÓban leszünk elszállásolva! Valakinek vélemény róla? Köszönöm! :)
Kedves Rami! A Grand Toursnak nincs ilyen nevű apartmanja, ezért véleményt nem tudok róla mondani. Talán elnézted a nevet? Az időjárásról pedig annyit, hogy a sok éves tapasztalatom alapján általában kellemes az ősz, bár itt is ahogy otthon felborult a megszokott időjárási viszony. Mi is az internetről tájékozódunk! Próbáld meg Te is! smile smile Üdv.: Kata
palotai krisztián Dátum: 2013-08-25 11:27:12
Sartira utazunk jövő héten, a Mitsokopi apartmanról tudna vki néhány infót adni? smile