(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-08-30 19:42:06
írta ekkor: 2013-08-26 07:44:57
Szia GrandKata! jól értem, 5 Euroért lehet venni kint napernyőt? köszi. Zsolti
Szia Zsolti! Igen a szupermarketekben már 5€-ért is vannak napernyők. smile smile
Karajz Ágnes Dátum: 2013-08-30 15:14:14
Szabóné Horváth Mónika írta ekkor: 2013-08-30 14:47:44
Annyira nem kell azért elszomorodni, ha rendesen zárjátok az ajtót nincs gond, ott lent még mindig nagyobb a biztonság mint itthon!És tényleg nagyon klassz az apartman szép és nyugis ,nem rémhírt kelteni akartam csak figyelmeztetni! smile
Ha csak azon múlik, mi mindig elővigyázatosak vagyunk:D Néha túlságosan is! Szóval remélem, hogy nem lesz gond! Köszönöm a figyelmeztetést, jobb azért tudni róla:)
Szabóné Horváth Mónika Dátum: 2013-08-30 14:47:44
Annyira nem kell azért elszomorodni, ha rendesen zárjátok az ajtót nincs gond, ott lent még mindig nagyobb a biztonság mint itthon!És tényleg nagyon klassz az apartman szép és nyugis ,nem rémhírt kelteni akartam csak figyelmeztetni! smile
Karajz Ágnes Dátum: 2013-08-30 14:46:57
Karajz Ágnes írta ekkor: 2013-08-30 14:29:55
Szia! Most nagyon elszomorodtam, hiszen mi alsó apartmanban leszünk:(:(:( Éjszaka betörni, amikor más otthon van a környéken? Az azért elég durva... Csak azokat az apartmanokat rabolták ki, ahol nem volt jól bezárva az ajtó?
Na meg a másik, hogy 4en nem tudják, hogy kell ajtót bezárni, ha éjszakára elmennek? Bízom benne, hogy tényleg így volt és besurrantak, nem betörtek..
Karajz Ágnes Dátum: 2013-08-30 14:29:55
Szabóné Horváth Mónika írta ekkor: 2013-08-30 13:50:25
Szia! Mi most jöttünk haza Sartiról 28-án és a Rodon Gardenben volt a szállásunk!Nagyon szép ,rendezett ,tiszta,jól felszerelt apartman!A wifi végig müködött semmi probléma nem volt vele!Tényleg nem a semmi közepén van de nagyon nyugis!Mi az emeleten voltunk hála istennek!Ezt pedig a biztonságra értem, sajnos az utolsó éjszaka az alsó apartmanok közül négyet kiraboltak mert nem volt behúzva megfelelően az ajtajuk!Ez azért nem túl jellemző Sartira és abban az idő pontba úgy hallottuk más apartmanokkal is történt hasonló azon a részen!Ezt a kis kellemetlenséget leszámítva nagyon jól éreztük magunkat és legközelebb is szívesen megyünk a Rodon Gardenbe!Nappal mindenünk az apartmanba volt és nem zártuk az erkély felől csak a szúnyogháló volt ráhúzva!
Szia! Most nagyon elszomorodtam, hiszen mi alsó apartmanban leszünk:(:(:( Éjszaka betörni, amikor más otthon van a környéken? Az azért elég durva... Csak azokat az apartmanokat rabolták ki, ahol nem volt jól bezárva az ajtó?