(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Kalmár Krisztina Dátum: 2013-08-07 19:16:26
Sartiról hazaérkezve köszönetet szeretnénk mondani Vikinek, hogy ismét kellemessé tette a nyaralásunkat. A fakultatív programok amire elmentünk remekül sikerültek.Külön köszönet a görög esttért smile . Sok Puszi Kriszti
Piszmán Ágota Dátum: 2013-08-07 15:54:51
Kedves Fórumtársak! Ma érkeztünk haza az Ostraco Hotelből, ahol egy nagyobb csoporttal egy csodálatos hetet töltöttünk. Nem ez volt az első utunk -és nem is az utolsó- ezzel az irodával. Bármikor rájuk merjük magunkat bízni, hála a szervezőknek, a tulajdonosnak, a sofőröknek és az idegenvezetőknek. Külön köszönöm Horváth Éva segítőkészségét, akivel igaz csak telefonon és az interneten, de külön kapcsolatban voltunk. A fórumot olvasgatva sajnálattal tapasztaltam, hogy nem mindenki érti Salamon Katát, ill. többen bántják őt. Bevallom, mi is kicsit fenntartással közeledtünk az itt leírt kritikák hatására, de hamarosan rájöttünk, hogy néhányan összekeverik az ő határozottságát egyéb más tulajdonsággal. Bármilyen kérésünk-kérdésünk volt mindenben segített, intézkedett. Érthető, ha néha belefárad a sok hülye kérdésbe és értetlenkedésbe, de ennyi rábízott embert nem könnyű felelősséggel összetartani. A nagyon sok éves tapasztalata főleg a kirándulásokon érződik, ahol mindenkivel megtalálja a hangot. Még a velünk levő kamaszok és fiatalok is azt mondták, örülnek, hogy Kata velünk van. Pedig mi is többször megsértettük a kinti „szabályokat”. 10 éve utazunk rendszeresen minden nyáron valamilyen tengerpartra, és ezen kívül csak egy alkalommal találkoztunk ilyen nagyszerű idegenvezetővel! Köszönjük Kata! Piszmán Ágota Szankról
Kis Józsefné Dátum: 2013-08-07 13:15:04
Tisztelt Fórumozók! Tisztelt Grand Tours! Kedves Kata! Elképzelhetetlennek tarom, hogy Salamon Kata így bánjon a vendégeivel! Én tavaly ismertem meg, mikor Neos Marmarason nyaraltam és a Sithonia körúton megálltunk Sartin is. Tehát nem facebookos fun emberke vagyok, ahogy ezt valaki leírta. Idén Sartin nyaraltam, de nem ő volt az idegenvezetőnk, mégis minden vendéggel foglalkozott, aki csak az irodába bement, vagy, ha eljött a Blue Sartiba. Segítőkész, felkészült, barátságos. Rajtunk is segített, mikor gondban voltunk, hozzáteszem, hogy idén nem is mentünk fakultatív kirándulásra, mert már annyit jártam Görögországba, hogy van olyan fakultatív, amin többször is voltam az előző években. Úgy érzem, hogy ki kell állnom mellette. Üzenem Azoknak, akik még a jövőben indulnak: Nyugodtan menjetek! Nem kell semmi rosszra felkészülni! Kellemes csalódásban lesz részük! Kata! Neked pedig kitartás! A Grand Tours számára pedig üzenem: Tolo -Bihari Ági, Sarti: Salamon Kata- a legjobb idegenvezetők, akikkel csak találkoztam, pedig voltam egyéb Grandos helyeken is. Ők emberségből, felkészültségből jelesek.
Borbély Anita Dátum: 2013-08-07 11:21:55
írta ekkor: 2013-07-25 23:08:24
Igen nagyon szívesen.Mi Angelótól béreltünk.könnyű megtalálni,ugyanis két motor kölcsönző van Sartin.Az egyik a Sassos,és szinte mellette kicsit feljebb Angelo.Baromi jó fej pasi:)Egy napra 10 eu,két napra 18 eu 3 napra 24 eu.Egy nep max 100 km-t lehet vele menni,kb 4-5 l benzint tankoltunk bele,ami 7 eu körül van.A narancs partot semmi kép nem szabad kihagyni,gyönyörű!Az 8 km-re van.Mi teljesen bejártuk a környéket,egészen Toriniig,a másik oldalt Vourvourouig.Nagyon szép öblöket találzunk,és ott meg is álltunk fürödni.Egyébként senkinek sem kell aggódni hogy nem találja fel magát,mert mindenhol beszélnek magyarul,és szinte mindenhol van magyar étlap.És ne értsetek félre,a világért sem beszélnék le senkit a fakultatív programokról,mi is voltunk nem egyszer,csak az utóbbi negatív élmény volt!De vannak nagyon jó programok amiket semmi képp nem szabad kihagyni.Mindenkinek jó pihenést,és kirándulást kívánok,biztos vagyok benne hogy nem csalódik senki Sartiban hiszen egy igazi gyöngyszem:)
Köszönöm az infókat. :-)
Szabó-Szűcs Ildikó Dátum: 2013-08-07 09:52:46
Kedves Kata ! Nagyon szomorúan olvasom ,mostanában ezt a sok rossz kritikákat rólad.Nem tudom ,hogy tényleg ilyen vagy ,vagy csak a sok rossz indulat van az emberekben. De még elég hosszú idő van hátra ,a szezon végéig. Mi 26-án érkezünk a George II. Apartmanban,és nagyon reméljük ,hogy ezek után amik itt elhangoznak,nem mi isszuk meg a levét. Nem az bűnhődik, aki valójában nem találkozott még veled személyesen. Bízom benne ,hogy jól tudunk majd együtt működni. Mert mi szórakozni ,kikapcsolódni szeretnénk,és nem veszekedni megyünk oda. Mi már 3.alkalommal megyünk Sartiba és eddig senkivel nem volt semmi bajunk. Nagyon jól éreztük magunkat,és boldogan távoztunk,kellemes emlékeink maradtak. Az gond,ha ilyen problémák vannak ,akkor rányomja a bélyegét az utazási irodára is. De bízom benne ,hogy ezek csak szó beszédek. További sok sikert kívánok ,nemsokára találkozunk személyesen is.Légy türelmes,és kitartás ! Üdvözlettel : Ildikó