(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-08-09 19:49:39
Klára írta ekkor: 2013-08-09 12:26:39
Szia Kata! Mi szeptemberben megyünk hozzátok Sartira. Keresztfiamnak mivel még nem volt külföldön és még épp nincs 14 éves nem volt személyi igazolványa és útlevele sem. Így megcsináltattuk neki az előbbit,de mivel decemberben tölti a 14-et,így csak addig érvényesítették. Viszont a katalógusban azt olvastam,hogy legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal lehet utazni. Az lenne a kérdésem,hogy ugye ez nem jelent problémát az utazásában? Válaszod előre is köszönöm! smile További szép napot neked! Üdv. Klári smile
Kedves Klári! Végre kérdésekre válaszolhatok smile A kiskorú személyi igazolványánál nincs 6 hónapos megkötés. Nyugodtan utazhattok vele! Bár milyen hitetetlen szeretettel várlak Kata smile smile smile smile
Bazsó2 Dátum: 2013-08-09 18:07:09
Tisztelt Nagy Sándor ügyvezető! Ön azt állítja a fórumon, hogy az iroda számára kellemetlen kritikákat megválaszolják és megpróbálnak tanulni belőle felvállalva a nyilvánosságot is azért, hogy a hitelessége ne vesszen el. Ám ahhoz, hogy ez a hitelesség hihető legyen, tényekre kellene szorítkoznia írásában és az utas álláspontját is meg kellene ismernie pontosan, nem csak az idegenvezető elfogult jelentéséből elítélni és ellenségként támadni több embert is! Szerintünk Ön komoly ÖSSZEESKÜVÉSELMÉLETET szőtt a mi hosszú, de igenis életszerű történetünkből azáltal, hogy belevonta és támadta nem csak a mi „Társaságunkat” , hanem Lisovszki Tibort, szegény névtelen e-mailezőt, aki esetleg szeretné majd a jövőben jól érezni magát akár a 107-es szobában is (a nyaralásunknak csak a 10. napján cserélték ki a javíthatatlan légkondicionálót vadi újra), illetve a 'hajóskapitányt', akiről fogalmunk sincs, hogyan is került a történetünkbe. Szeretnénk a tisztelt ügyvezető úr számára is világossá tenni, hogy igenis a Grandtours iroda utasairól volt szó (101-es szoba), csak édesapám szív- és pánikbetegsége miatt nem foglalta el a 107-es szobát, amit mi valóban nem az iroda által foglaltunk, de ebben a szobában a légkondícionáló javíthatatlan volt, s a fiúk felajánlották neki a 101-es és 107-es szoba cseréjét. Így kerültek a fiúk a 107-es szobába. Ha ezek után mégis az iroda ügyének érzi a dolgot, nem csak a mundér becsületének védelméért, hanem az igazság miatt, és van számunkra ideje, akkor felajánljuk a nyaralásunk 5. napján készített 1,5 órás hangfelvételt, illetve videót az objektív tájékozódás érdekében, amik alapján pontról pontra tudjuk bizonyítani az oly hihetetlennek tűnő történetet. Bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy az előzményekben már leírtuk, az utazási irodával egyáltalán nem volt semmiféle problémánk, sőt azt is megállapítottuk, hogy csakis és kizárólagosan irodán keresztül szabad utazni. De komoly gondok voltak a tulajdonos problémák-orvoslását abszolút elutasító hozzáállásával és az idegenvezető-tulajdonos összejátszó magatartásából adódó felháborító események sorozatával. Sajnáljuk, hogy az igaz történetbe bele kellett írni az utazási iroda nevét is, de a teljes valósághoz hozzátartozik Kata miatt az utazási iroda neve is. Ön azt állítja, hogy nincs felelőssége ezekkel a szobákkal kapcsolatban, mivel ebben a 2 hétben nem az utazási iroda adta ki ezeket a szobákat. De van-e felelőssége az ön irodájának azokkal a jövőbeni utasokkal szemben, akik ezekbe a szobákba foglaltak önökön keresztül, ha azt állítja a tulaj, hogy nincs szerelő, illetve javíthatatlan a légkondi, a melegvíznyomást nem tudja megoldani, mert az központi eredetű probléma (éjszaka sem volt jobb a helyzet, mikor senki sem zuhanyzott) illetve a csótányirtásra is csak annyi volt a válasz, majd megcsináljuk valamikor? A tv és internet probléma számunkra nem is lényeges (de van akinek a munkája miatt igenis az), nyaralás létezik ezek nélkül is- nekünk, de más nevében nem nyilatkozunk. Ennek a témának lehet, hogy nem szeretne figyelmet szentelni, de ezek olyan jellegű problémák, amik a következő, de már az iroda által kiadott turnusokra sem oldódnak meg maguktól. (Harcoltunk mi, az iroda helyett, az iroda szobáiért, az iroda jövőbeni utasaiért is!) Attól, hogy önhöz panasz, vagy reklamáció eddig még nem érkezett, az nem jelenti azt, hogy nincsenek is problémák. Jegyzőkönyvet ugyan nem írtunk, de reméljük, hogy egy 1,5 órás hangfelvétel és videó relevánsabb önnek, mint az egyik görög szomszéd és Kata véleményei. Egyébként az ön levelét követően, vajon fel meri-e vállalni bárki is a problémáit? Névtelenségre hivatkozik? A „névtelenség” homályába pontosan az ilyen stílusú támadások és általánosítások miatt burkolóztunk a nyilvánosság előtt. Névvel, címmel, elérhetőséggel felvállalva gondolta a megkövezést? Egyrészről a telefonszámunk a nicknév mellett valódi és elérhető, másrészről a szobaszámok alapján ön előtt nem lehet titok, hogy kik vagyunk. Egyébként Zsuzsán keresztül MINDENKI MINDENT megtudhat rólunk, hiszen a lenyomozás számára nem probléma, igen gyakorlott ez ügyben! (Ennyit a diplomás emberek módszereiről) Az egész történet csak a lekáderezés ténye miatt került fórumra! A névtelenség másik oka az általánosítás és lejáratás: reklamáló utas=problémás utas, problémás utas=részeg utas, fiatal utas= szintén részeg utas, jókedvű utas= megint részeg utas, hangos utas=újból részeg utas, egy részeg utas= mind részeg utas, minden utas részeg = botrány leütött utas= részeg utas= leszart utas! = Megérdemli! ((ennyit meg a mi diplomáinkról?) A fiúk becsületéért pedig csak annyit, hogy hallott-e valaki olyat, hogy biztosítással rendelkező utast, úgy látnak el, hogy semmilyen adatára, semmilyen biztosításra nem kiváncsiak, nem regisztrálják sehova, semmilyen papírt nem adnak, és sem az ellátásért, sem a kórházba és vissza szállításért nem kérnek pénzt! Szerintünk, nyilvánvalóan megpróbálták eltusolni az ügyet! Amiért nem adjuk fel a dolgot és a grandtours fórumán folytatjuk az egészet tovább, az persze nem a fiúk becsülete, a család, társaság lejáratása, hanem az igazság miatt, mert az idegenvezető jelentése tele van hazugságokkal, csúsztatásokkal,sértegetéssel, hamis vádakkal és alapvető tájékozatlansággal még mindig! A hangfelvétel mind bizonyítja az arrogáns, modortalan és lekezelő stílusát, hogy nem áll szóba akárkivel. (50 éves elmúlt édesapámmal sem, nem hogy a fiatalokkal) A hangfelvétel bizonyítja, hogy egyáltalán nem biztos a jogos intézkedése rendőr által, mert a folyosón lévő utasok véleménye rögzítve van ezen a hanganyagon egyéb más ténnyel együtt. Egy idegenvezető, aki több, mint 20 éve a pályán van, vajon soha nem találkozott még ilyen helyzettel? Vagy ha igen, hányszor oldotta meg ilyen módon, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül (keddi érkezés után, szombaton be kellett hogy mutatkozzon a fiataloknak?!) rendőrrel lakoltatja ki a fiúkat! Mert a szomszéd görög hölgy átszólogatásai görögül nem igen számíthatnak többszöri figyelmeztetésnek! Teo és a rendőr (security) sajnos már nem figyelmeztetni vagy rendet csinálni jött, hanem azonnal, halasztást nem tűrően kirakni a szoba lakóit! A mai napig nem tudjuk, kinek állhatott érdekében ez, de tény, hogy a tulaj a javíthatatlan problémák miatt többször is felajánlotta, hogy visszaadja az apartmanok árait, amit mi részben elfogadtunk. Talán neki állhatott érdekében mindez. A szemközti apartmanban lévő 'hajóskapitány' pedig nem más lehet, mint a fiúk szobájával szemben lakó (házon belüli) hölgy, aki közölte, hogy csak a Teo dörömbölését hallotta. Neki köszönhető, hogy nem történt meg a kilakoltatás. Az apartmannal és a tulajdonossal szembeni elégedetlenségünket nem is a grandtours oldalán kívántuk megosztani, de a Kata beszámolója alapján pontosan itt van a helye! A felsorolt problémákat lehet kukacoskodásnak, fikázásnak, hecckampánynak és lejáratásnak… stb. nevezni, de minden fórumozó maga dönthesse el szabadon, hogy mindezek a dolgok az ő nyaralását milyen mértékig tudnák tönkretenni. Akár nevet, címet, telefonszámot is felvállalunk, amennyiben vállalja, hogy objektíven tájékozódik és időt szentel erre, amit már eddig is megtehetett volna. Tisztelettel a minősített "Társaság"!
Grand Sándor Dátum: 2013-08-09 16:13:41
Lisovszki Tibor írta ekkor: 2013-08-08 08:52:59
Tisztelt Grandsanyi! Először is szeretném megnyugtatni, hogy választó és választható vagyok, a nicknevem a valódi nevem, nem szeretem a névtelen és „arctalan” embereket. A regisztrációm során az adatbázisukban megadtam minden adatom, elérhetőségem. Másodszor megjegyezném, hogy semmilyen - Ön által képzeltben létrehozott - társaságnak nem vagyok tagja, nem is voltam és nem is leszek. Bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy én nem kritizáltam sem Önt, sem pedig az irodát, mivel erre nincs semmilyen okom. Ellenkezőleg! Korábban voltam ügyfelük és elégedett voltam. Az idén is az Önök társaságánál érdeklődtünk először a korábbi pozitív benyomásunk alapján, azonban mire döntés született a foglalásról, sajnos elkeltek a turnusok. Mivel megszólított közvetlenül, reagálnom kell. Mint említettem, egy kritikus szó nem hangzott el tőlem az Önök irányába. Egy legális, nyilvános fórumról idéztem, erre fel is hívtam a figyelmüket, mint ahogy a célom is az volt, hogy Önök is tudjanak az esetről. Sem Önt sem a munkatársát, sem pedig az ügyfelüket nem ismerem. Véleményt nem mondtam, ellenben Önnel, aki kvázi ellenségnek aposztrofált. Engem nem kell támadnia, mert nem harcolok, nem is harcoltam. Ha támadásnak élte meg, hogy a figyelmét felhívtam, kérem gondolja át indulatoktól mentesen. Ön mondta, hogy nyíltak, vállalják a nyilvánosságot és tanulnak az estleges hibából. Ha ez tényleg így van, nem kell megsértődnie azért, mert valaki a figyelmét felakarta hívni, egy az Önöket ért kritikára. Önnek ezek szerint az első perctől kezdve a rendelkezésére állt a mindkét fél álláspontja, amit meg is osztott. Így már ismerhetjük a másik fél verzióját is. Felnőtt értelmes emberek le tudják vonni a konzekvenciákat . Ha hiszi, ha nem én sem hiszem magam tökéletesnek. Mint a szolgáltatási területen régóta dolgozó szakember, velem szemben Ön biztosan nálam sokkal jobban tudja, hogy olyan nincs, hogy mindenkinek minden jó legyen, viszont erre törekedni kell. A kritikát meghallgatni, megfontolni, elfogadni, visszautasítani kell, adott esetben tanulni belőle. Még egyszer szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy az én hozzászólásom egy mondat volt, amelyben a figyelmét akartam felhívni arra, hogy milyen kritika érte a Társaságukat, és javasoltam, hogy járjanak utána, nem pedig ítéletet mondtam, vagy tényt állítottam mint Ö ezzel: „nem elvtelenül, rosszindulatúan, trollkodva mások gyalázásával rokonszenvet ébreszteni …”.Mert szerettem volna tudni, hogy mennyi valóságalapja van az egész történetnek, amelynek nagyrésze számomra hihetelen volt első olvasatra. Ha ez az egy mondatom baj, probléma, vagy sértő megkövetem. És kérem, hogy legyen „egzakt” és tárgyilagos Ön is, hiszen nem a rossz hír hozóját kell …. Kívánok jó egészséget, további elégedett ügyfeleket! Tisztelettel: L.T.
Tisztelt Lisovszki Úr! A hozzászólásom nem Önnek szólt, hanem az Ön által idézett levél írójának. Elnézését kérem, hogy nem kellő körültekintéssel jártam el és Önt is megneveztem hozzászólásomban. Nagy Sándor ügyvezető
Lisovszki Tibor Dátum: 2013-08-09 15:21:40
Klára írta ekkor: 2013-08-09 12:26:39
Szia Kata! Mi szeptemberben megyünk hozzátok Sartira. Keresztfiamnak mivel még nem volt külföldön és még épp nincs 14 éves nem volt személyi igazolványa és útlevele sem. Így megcsináltattuk neki az előbbit,de mivel decemberben tölti a 14-et,így csak addig érvényesítették. Viszont a katalógusban azt olvastam,hogy legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal lehet utazni. Az lenne a kérdésem,hogy ugye ez nem jelent problémát az utazásában? Válaszod előre is köszönöm! smile További szép napot neked! Üdv. Klári smile
Kedves Zsombok! Július 08-án mentünk, 21-én jöttünk, gyermekem szintén 13 éves, decemberig érvényes Személyiével egyetlen átkelésnél sem volt probléma. (személyautóval)
Klára Dátum: 2013-08-09 12:26:39