(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-04-21 15:55:43
Hevesi Tímea írta ekkor: 2013-04-21 11:19:38
Kedves Kata! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Blue Sartiban volt e rá példa, hogy a tulaj nem adta vissza a kaukciót az utasnak, ha mondjuk véletlenül elromlott valami a lakásban?. Mert szándékosan én biztos nem fogok semmiben kárt tenni, de mi történik, ha éppen akkor romlik el a mikró, akkor ugrik az 50 euró kaukció? Köszönöm Üdvözlet Tímea
Kedves Tímea! A kaució az erőszakos rongálás során keletkezett károk bebiztosítására szolgál, és nem arra, hogy ha pld. elromlik a mikró. Nem emlékszem olyanra, hogy visszatartotta volna a tulaj a pénz apróbb dolgok miatt. Nyugodj meg, Neked ilyen jellegű gondjaid biztos, hogy nem lesznek! smile smile smile Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2013-04-21 15:52:35
Szabó Tünde írta ekkor: 2013-04-20 19:52:50
Sziasztok! Sikerült foglalni, Maria apartman lett belőle :) Addig ültünk a dolgon, hogy már csak az 1. emeleti 2 légterű apartmant sikerül befoglalni. Tudna valaki információt erről az apartmanról? Szállt már meg valaki itt ? Ahogy nézem a képeket, ez inkább magas földszint-- és pont a kinti grillre néz Előre is köszi :)
Szia Tündi! Addig addig keresgéltél, hogy az Iriniről lemaradtál? smile A Maria is szép a 2-es szoba magasföldszint, nincs szembe a hússütővel. A hússütővel szemben a tulaj lakik. Amit a honlapon találsz képet, az tükrözi a valóságot. Én tavaly az 1-es apartmanban laktam. A 2-es szobába ahogy belépsz, a konyhapult az előszobában van elhelyezve a hűtővel együtt a jobb oldalon. Szintén jobbra nyílik a fürdőszoba, a bejárattal szemben van egy háló saját erkéllyel, ez a hátsó udvarra néz és balra szintén egy háló saját erkéllyel, ez néz az udvarra. Remélem magad elé tudod képzelni! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-04-21 15:45:44
Hevesi Tímea írta ekkor: 2013-04-20 19:19:26
Kedves Kata érdeklődni szeretnék, hogy Ön lesz kint az idegenvezető? Én a Blue Sartiban szeretnék lakni örülnék, ha lenne ott egy idegenvezető. Igen rossz a tájékozodási képességem, egyedül megyek azt szeretném megkérdezni, ha netán eltévednék valami idegen vezetőt fel tudnék hívni , ha baj van? Persze senkit nem akarok zaklatni feleslegesen, csak , ha ilyen baj történne. Üdvözlet
Kedves Tímea! Többen között én is az idegenvezetők soraiba tartozom. Hárman leszünk, egyikünk a Blue Sartuban fog lakni. Én a George II.-ben leszek elszállásolva! Minden házban hirdetőtábla van, ott sok-sok infó megtalálható lesz! A telefonszámainkat minden vendég részére közzé tesszük és azon elérhetők leszünk, ha a Vendégnek szüksége van a segítségünkre! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2013-04-21 15:42:16
írta ekkor: 2013-04-20 18:58:10
Kedves Kata! Július 23-án indulunk Sartira, a Rodon Gardenbe. Egyénileg utazunk, nem busszal, és az lenne a kérdésem, hogy hány óráig kell odaérnünk, és hogyan jutunk a kulcsokhoz? Valaki lesz ott? Bocs, de még sosem voltunk, ez az első utunk ide, nem tudom, hogy működnek a dolgok! Még egy kérdésem lenne: a wifi minősége milyen? Ugyanis a fiamnak pont akkor lesz egy fontos versenye, jó lenne, ha tudná használni a netet. Vagy esetleg van valami jobb megoldás is? Lehet, hogy még lesz kérdésem, remélem nem gond! Köszönettel: Szakályné Izabella
Kedves Izabella! Sartiban 3 fő idegenvezető várja a vendégeket! A részvételi jegyen minden információ és telefonszám megtalálható! A szobákat általában 14-órától lehet elfoglalni keddi napon. Ha egy mód van rá célszerű az érkezést úgy irányítani, hogy 14-16 óra körül megérkezzen a vendég. Ha ez nem sikerül akkor sincs semmi gond, hiszen a megadott telefonszámokon elérhetőek vagyunk és átadjuk az apartmant az érkező utasok számára. A Rodon Garden új ház, az internetes kapcsolat biztos jó lesz! Bővebb felvilágosítást május közepén tudok adni, amikor mi lemegyünk és átvesszük a szobákat! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! Üdvözlettel Kata smile smile
Hevesi Tímea Dátum: 2013-04-21 11:19:38
Kedves Kata! Azt szeretném megkérdezni, hogy a Blue Sartiban volt e rá példa, hogy a tulaj nem adta vissza a kaukciót az utasnak, ha mondjuk véletlenül elromlott valami a lakásban?. Mert szándékosan én biztos nem fogok semmiben kárt tenni, de mi történik, ha éppen akkor romlik el a mikró, akkor ugrik az 50 euró kaukció? Köszönöm Üdvözlet Tímea