Kedves Tímea! A napokban találtam, gondoltam érdekes lehet... A biztositas.hu - n végeztem egy számítást, és találtam egy olyan utasbiztosítást, amely 8153 .- / 4fő / 10 nap. Tehát fejenként 2040.- 10 napra. Mapfre Start biztosítás. Mellesleg utazásaink során én se kötöttem régebben biztosítást, de most azért ez a 2000 .- szerintem kifizethető. Jó nyaralást kívánok mindenkinek! :)
Kedves Vendégek! Ismét a biztosításról! Sartiban az EU-s kártyát az orvos nem fogadja el! Minden képen biztosításra van szüksége a Vendégeknek, melynek fejében az orvosi ellátás ingyenes, a gyógyszert kell megvenni és a blokkot a gyógyszertárban lepecsételtelni, így a biztosító itthon visszatéríti a gyógyszer árát. Érdemes figyelmesen elolvasni a biztosítások apóbetűs részeit is. Sajnos tavaly is volt egy Vendégem, aki agyérelzáródást kapott és Thesszalonikiben egy klinikán ápolták 3 hétig. Szerencsére jó biztosítása volt, így a hozzátartozók látogatását, tolmács igénybevételét, a beteg repülővel, orvosi felügyelettel való hazaszállítását is megoldották és kifizették. Szívemből kívánom, hogy senkinek ne legyen szüksége nyaralása során orvosi ellátásra, de persze ezt előre nem tudhatjuk. Egy egyszerű méh csípés is okozhat gondot. Sartiban egy vizit 40-60 €-ba kerül, így aztán érdemes elgondolkodni rajta, hogy kössünk e biztosítást! Remélem tájékoztatásom eléggé bőséges és ennek tükrében mindenki saját maga dönthet e kérdésben! Üdvözlettel Kata