(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szabó Tünde Dátum: 2013-04-20 19:52:50
Sziasztok! Sikerült foglalni, Maria apartman lett belőle :) Addig ültünk a dolgon, hogy már csak az 1. emeleti 2 légterű apartmant sikerül befoglalni. Tudna valaki információt erről az apartmanról? Szállt már meg valaki itt ? Ahogy nézem a képeket, ez inkább magas földszint-- és pont a kinti grillre néz Előre is köszi :)
Hevesi Tímea Dátum: 2013-04-20 19:19:26
Kedves Kata érdeklődni szeretnék, hogy Ön lesz kint az idegenvezető? Én a Blue Sartiban szeretnék lakni örülnék, ha lenne ott egy idegenvezető. Igen rossz a tájékozodási képességem, egyedül megyek azt szeretném megkérdezni, ha netán eltévednék valami idegen vezetőt fel tudnék hívni , ha baj van? Persze senkit nem akarok zaklatni feleslegesen, csak , ha ilyen baj történne. Üdvözlet
Hevesi Tímea Dátum: 2013-04-20 19:15:06
Köszönöm Andrea az információt kellemes szép estét!
Dátum: 2013-04-20 18:58:10
Kedves Kata! Július 23-án indulunk Sartira, a Rodon Gardenbe. Egyénileg utazunk, nem busszal, és az lenne a kérdésem, hogy hány óráig kell odaérnünk, és hogyan jutunk a kulcsokhoz? Valaki lesz ott? Bocs, de még sosem voltunk, ez az első utunk ide, nem tudom, hogy működnek a dolgok! Még egy kérdésem lenne: a wifi minősége milyen? Ugyanis a fiamnak pont akkor lesz egy fontos versenye, jó lenne, ha tudná használni a netet. Vagy esetleg van valami jobb megoldás is? Lehet, hogy még lesz kérdésem, remélem nem gond! Köszönettel: Szakályné Izabella
Grand Kata Dátum: 2013-04-20 10:08:57
Andrea írta ekkor: 2013-04-20 08:37:42
Kedves Tímea! A napokban találtam, gondoltam érdekes lehet... A biztositas.hu - n végeztem egy számítást, és találtam egy olyan utasbiztosítást, amely 8153 .- / 4fő / 10 nap. Tehát fejenként 2040.- 10 napra. Mapfre Start biztosítás. Mellesleg utazásaink során én se kötöttem régebben biztosítást, de most azért ez a 2000 .- szerintem kifizethető. Jó nyaralást kívánok mindenkinek! :)
Kedves Vendégek! Ismét a biztosításról! Sartiban az EU-s kártyát az orvos nem fogadja el! Minden képen biztosításra van szüksége a Vendégeknek, melynek fejében az orvosi ellátás ingyenes, a gyógyszert kell megvenni és a blokkot a gyógyszertárban lepecsételtelni, így a biztosító itthon visszatéríti a gyógyszer árát. Érdemes figyelmesen elolvasni a biztosítások apóbetűs részeit is. Sajnos tavaly is volt egy Vendégem, aki agyérelzáródást kapott és Thesszalonikiben egy klinikán ápolták 3 hétig. Szerencsére jó biztosítása volt, így a hozzátartozók látogatását, tolmács igénybevételét, a beteg repülővel, orvosi felügyelettel való hazaszállítását is megoldották és kifizették. Szívemből kívánom, hogy senkinek ne legyen szüksége nyaralása során orvosi ellátásra, de persze ezt előre nem tudhatjuk. Egy egyszerű méh csípés is okozhat gondot. Sartiban egy vizit 40-60 €-ba kerül, így aztán érdemes elgondolkodni rajta, hogy kössünk e biztosítást! Remélem tájékoztatásom eléggé bőséges és ennek tükrében mindenki saját maga dönthet e kérdésben! Üdvözlettel Kata smile smile