(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2013-04-22 19:22:37
Hargitai Andrea írta ekkor: 2013-04-22 18:09:39
Kedves Kata! Szeretnék érdeklődni, hogy lehet-e búvárkodni Sartiban? Van ilyen fakultatív program?
Kedves Andrea! Tavaly volt egy csapat helyes magyar akik búvároktatással foglalkoztak. Gondolom az idén is kinyitják irodájukat! Üdvözlettel Kata smile smile
Hargitai Andrea Dátum: 2013-04-22 18:09:39
Kedves Kata! Szeretnék érdeklődni, hogy lehet-e búvárkodni Sartiban? Van ilyen fakultatív program?
Szabó Tünde Dátum: 2013-04-21 20:58:51
Grand Kata írta ekkor: 2013-04-21 16:03:04
Kedves Tündi! Megnéztem tüzetesen az apartman képeit. 1, 4, 5 kép pont a Maria 2-es szobáiról készültek! Az 1-es képen az udvarra néző nagy erkélyes szoba van, a másik háló képét pontosítanám, mert ahhoz nincs erkély csak az emeleten, és ragyogóan látszik az előszobában a konyha és mellette a fürdőszoba is. Így már biztos vagyok benne, hogy úgy szemügyre tudjátok venni, hogy szinte ismerősként fogjátok birtokba venni nyaralásotok során! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Szia Kata! Másik időpontot kellett néznünk, és akkor már nem volt szabad szoba az Iriniben. Köszönöm szépen az információkat :) Már alig várjuk a nyaralást, alapvetően mindegy is a szállás- nem azért megyünk, hogy bent üljünk- csak jó előre informálódni :)
Dátum: 2013-04-21 16:11:32
Grand Kata írta ekkor: 2013-04-21 15:42:16
Kedves Izabella! Sartiban 3 fő idegenvezető várja a vendégeket! A részvételi jegyen minden információ és telefonszám megtalálható! A szobákat általában 14-órától lehet elfoglalni keddi napon. Ha egy mód van rá célszerű az érkezést úgy irányítani, hogy 14-16 óra körül megérkezzen a vendég. Ha ez nem sikerül akkor sincs semmi gond, hiszen a megadott telefonszámokon elérhetőek vagyunk és átadjuk az apartmant az érkező utasok számára. A Rodon Garden új ház, az internetes kapcsolat biztos jó lesz! Bővebb felvilágosítást május közepén tudok adni, amikor mi lemegyünk és átvesszük a szobákat! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! Üdvözlettel Kata smile smile
Köszönöm! smile
Grand Kata Dátum: 2013-04-21 16:03:04
Grand Kata írta ekkor: 2013-04-21 15:52:35
Szia Tündi! Addig addig keresgéltél, hogy az Iriniről lemaradtál? smile A Maria is szép a 2-es szoba magasföldszint, nincs szembe a hússütővel. A hússütővel szemben a tulaj lakik. Amit a honlapon találsz képet, az tükrözi a valóságot. Én tavaly az 1-es apartmanban laktam. A 2-es szobába ahogy belépsz, a konyhapult az előszobában van elhelyezve a hűtővel együtt a jobb oldalon. Szintén jobbra nyílik a fürdőszoba, a bejárattal szemben van egy háló saját erkéllyel, ez a hátsó udvarra néz és balra szintén egy háló saját erkéllyel, ez néz az udvarra. Remélem magad elé tudod képzelni! Üdvözlettel Kata smile smile
Kedves Tündi! Megnéztem tüzetesen az apartman képeit. 1, 4, 5 kép pont a Maria 2-es szobáiról készültek! Az 1-es képen az udvarra néző nagy erkélyes szoba van, a másik háló képét pontosítanám, mert ahhoz nincs erkély csak az emeleten, és ragyogóan látszik az előszobában a konyha és mellette a fürdőszoba is. Így már biztos vagyok benne, hogy úgy szemügyre tudjátok venni, hogy szinte ismerősként fogjátok birtokba venni nyaralásotok során! Üdvözlettel Kata smile smile smile