(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Fajcsák Roland Dátum: 2012-08-03 17:04:05
Szia Kata!Olvass vissza légyszi! smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-08-03 10:41:38
Szélessyné Rozner Mária írta ekkor: 2012-08-02 16:19:19
Szia Kata! Tegnap szerencsésen haza érkeztünk. Jól éreztük magunkat. A szigettúra szuper volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Külön köszönet az érdekes információkért, történetekért amit megosztottál velünk. Nem írom, hogy áldás Rád, hiszen Neked sokkal kitüntetettebb helyről azt már megadták. Remélem meggyógyultál, és már az új vendégeket gardírozod. További szép nyarat és jó munkát kívánok a párommal együtt. Marika
Szia Marika! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és tudtam valamiféle új infóval gazdagítani a nyaralásotokat! Jól vagyok köszönöm és Nektek is minden szépet és jót kívánok! Üdv.: Kata smile Már "boldogítom" az új Vendégeket smile smile
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-08-02 16:19:19
Szia Kata! Tegnap szerencsésen haza érkeztünk. Jól éreztük magunkat. A szigettúra szuper volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Külön köszönet az érdekes információkért, történetekért amit megosztottál velünk. Nem írom, hogy áldás Rád, hiszen Neked sokkal kitüntetettebb helyről azt már megadták. Remélem meggyógyultál, és már az új vendégeket gardírozod. További szép nyarat és jó munkát kívánok a párommal együtt. Marika
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-08-02 16:12:15
Szalai Anikó írta ekkor: 2012-07-29 15:02:10
Szervusztok! Októberi indulással mennék Sartirba.Még nem pontosítottam,de valószínű,hogy a bungalók valamelyikében fogok megszállni.Az lenne a kérdésem,hogy a légkondicionálót kötelező jelleggel kell használni,vagy el lehet attól állni.Én ugyanis nem bírom a klíma berendezést! Előre is köszönöm a választ és jó nyaralást a hamarosan indulóknak!
Szia Anikó! Mi tegnap jöttünk meg a bungalókból, nem kötelező a légkondi, októberben valószínüleg nem is kell. Ajánlani tudom, hogy egy teflon serpenyőt, vágódeszkát, éles kést vigyél majd magaddal. Üdv. Marika
Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2012-08-02 16:09:07
Szia Heni! Köszi a jó kívánságot, már haza is jöttünk, jól éreztük magunkat. Ha megadod a mailedet írok priviben. Üdv. Marika