Kedves Andrea! Mi aug. 20án indulunk Sartira, mi is a Blue Sarti apartmanban szállunk meg. Megköszönném, ha egy pár infoval ellátnál engem hogy a konyhában milyen felszereltség van, és hogy hűtőtáskát valóban nem lehet felvinni a buszra? Válaszod előre is köszönöm! :)
Kedves Ildikó! Bocsi, hogy most írok csak, de csak ma jöttünk haza. Nekem a Blue Sartiról nagyon jó tapasztalatom van, igaz sikerült nagyon jó fekvésű szobát választanunk. A szobák kicsik, ( mi kétszemélyesben voltunk) , de aludni elég. A konyharész is picike. felszereltség: 2 mélytányér, 2 lapos tányér 2 kistányér. 1 tálaló tál, 1 serpenyő ( teflon volt valamikor), 1 közepes lábas, 1 nagy lábos . 2 kanál,villa,kés,kiskanál. 1 vágódeszka, 1 tésztaszűrő, 1 merőkanál,1 pici fakanál , 2 kávésbögre . Vizes-boros pohár, kenyérvágó kés (nagy kés) nincs célszerű vinni, sajtreszelő nincs, persze ezek csak akkor kellenek ha egy kis főzőcske is belefér. 2 " lángú" villanytűzhely, mikró van. Hűtőládát nem lehet szerintem felvinni, mi egy közepes puha hűtőtáskát vittünk fel, szendvicsekkel és innivalóval az útra, de azzal semmi gond nem volt, az felfért a fenti csomagtartóba. A láb mellett csak kevés csomagot érdemes tartani, mert a hosszú út alatt kényelmetlen lehet. A buszok sem egyformák, kényelmesek nagyon (amikkel mi mentünk-jöttünk) Ha valami infó kell, nyugodtan kérdezz, nekem is jó lett volna kérdeznem, és ezek az infók sokat érnek a csomagolásnál. Üdv. Mné Andrea