Szia Marika!
Köszönöm,hogy válaszoltál!Nem lenne gond,ha arra kérnélek,hogy írj valamit az élményeidről?Én most megyek először Görögországba és nagyon várom már!Minden bizonnyal hatalmas élmény,ebben a csodálatos országban járni.Nagyon sok képet nézegettem és a dalaikat hallgattam.Már az is magával ragadott!Biztos nagy élmény lesz,olyan,amit nem fogok elfelejteni soha!Előre is köszönöm a válaszod!
Üdvözlettel:Snikó
Szia Anikó!
Ha most mész először Görögországba, biztosan hatalmas élményben lesz részed. Sarti nagyon jó hely, kiválóan alkalmas pihenésre, és ha bulizni szeretnél az ó faluban van lehetőség, csak kicsit gyalogolni kell. Az emberek nagyon kedvesek, mosolygósak, az idegenvezető Kata szuper. A szigettúrát ki ne hagyjad, és mivel az első utad a görög estre is feltétlenül menjél el. Itt mi most nem voltunk, de az összes eddigi utunknak része volt. Nagyon sok információt tudsz összegyűjteni innen a fórumról és a hellasz.hu oldalon is vannak hasznos tudnivalók, javaslom látogass el erre az oldalra is, beszámolók, fényképek, tapasztalatok bőven vannak, gondolom már alig várod az indulást. Még egy tanács főzni nem érdemes, ez az én véleményem, de kb 20 euróból 2 főnek főétel, saláta, sör, vagy üdítő kijön. De lehet gyrost enni pitában cc 2,5 euróért, ami szintén bőséges és finom. Ja és isteni sajtos, spenótos, édes piták és sütik is vannak.Üdv. Marika