(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Fajcsák Roland Dátum: 2012-07-25 20:53:52
Grand Kata írta ekkor: 2012-07-24 15:52:47
Szia Roland! Remélem szépen fejlődik a pici és jól vagytok! Mindkét hely más itt sokat kirándulok, Marmaraszon pedig tudod 11 évet voltam. Mindenkinek más az ízlése és igénye, de pici babával Sarti a megfelelőbb! Minden jót kívánok Nektek, és remélem értesítesz, ha körünkben üdvözölhetjük a pici jövevényt! Mi lesz a neve??? Üdv.: Kata smile smile smile
Szia Kata!Köszönjük kérdésed,jól vagyunk.Nem is azért kérdeztem,mindenképp szeretnénk egyszer Sartin is nyaralni,bár Marmaras is nagyon tetszett így majd valamikor oda is vissza kell menjünk!! smile smile Mennyi idős volt a legfiatalabb vendéged ha vissza emlékszel,esetleg aki busszal volt?Eddig úgy volt hogy Viki vagy Viktória de már máson is gondolkozunk....nem tudjuk még smile smile smile További szép nyarat és jó társaságot Neked
Grand Kata Dátum: 2012-07-25 20:42:12
István Péterné írta ekkor: 2012-07-24 21:52:57
Szia Kata!!! Nagyon szépen köszönöm a válaszod, ismét lenne néhány kérdésem ezúton az árakkal kapcsolatban. Például érdekelne az ásványvíz, tej, kenyér, felvágott és esetleg néhány péksüti ára. Minden jót! Üdv:Ildi smile
Kedves Ildi! A zöldség, gyümölcs árak olcsóbbak, mint otthon. 6-os zsugor ásványvíz 1,2€ a legolcsóbb. Tej 1€-tól, (de ez tejből van és nemporból) kenyér 0,7-2,5 €-ig rengeteg fajta, A piták ára 1,5-2 € között van. Az egyéb élelmiszerek sem drágábbak, mint otthon. Remélem segítettem! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-07-25 20:38:35
Koháry Beatrix írta ekkor: 2012-07-24 21:06:49
Szia Kata! Nem az idei, hanem a következő évre keresgélünk már, és találtuk Sartin a bungallókat. Mivel két család összesen 7 gyermekkel utazna, ez igen vonzó számunkra, de...... És a kérdés: van mód az általunk lefoglalandó két fős apartman valamelyikében egy négy éves kislány ( most három) számára egy pótágyat elhelyezni, vagy pótdíj fejében engedélyezni, hogy mi megoldjuk? Minden elképzelésünknek megfelelne a szállás,ismerve a gyerekeinket nagyon tetszene nekik,- de így is drágább, mint Tolóban a három apartman,- nem szeretnénk majd nálatok egy hatodikat is igénybe venni. Mennyire rugalmas a tulajdonos, vagy az iroda? Több éve veletek utazunk, nem szívesen vátoztatnánk ezen, és a bungalók tetszenek nagyon... A jövó év tudom messze van, de beleolvasva a fórumba láttam nem vagyok egyedül, aki hosszú távra tervez. Üdv:Bea
Kedves Bea! Lehet, hogy egy picit korai a tervezgetésed. Meg kellene várni, mely házakat fogjuk bérelni jövőre, és amikor fix lesz a szerződés, akár télen is szívesen válaszolok a kérdéseidre. Itt Sartiban a szobák nem pótágyazhatóak, a tulajok csak a pici gyerekek fölött hunynak általában szemet. (1-2 éves) Térjünk vissza picit később erre a témára! smile smile Üdvözlettel: Kata
Szabcsi Dátum: 2012-07-25 18:46:07
Kovács Adél írta ekkor: 2012-07-23 12:05:27
Köszi ,Szabcsi! Azt nem tudod véletlenül, hogy a Kosmasban melyik emeleten vannak a 4 fős apartmanok? Itt a honlapon lévő alaprajzokból sajnos nem derül ki.. Köszi előre is az infót.Kovács Adél
haller Adél! Pontosan nem tudom, de ha jól emlékszem nem a földszinten van hanem emeletem. Mivel a földsznti szobák azok befelé az vannak, de mondom nem biztos. De telefonon meg mondják nektek valószínűleg. csaó
István Péterné Dátum: 2012-07-24 21:52:57
Szia Kata!!! Nagyon szépen köszönöm a válaszod, ismét lenne néhány kérdésem ezúton az árakkal kapcsolatban. Például érdekelne az ásványvíz, tej, kenyér, felvágott és esetleg néhány péksüti ára. Minden jót! Üdv:Ildi smile