Szia Kata! Nem az idei, hanem a következő évre keresgélünk már, és találtuk Sartin a bungallókat. Mivel két család összesen 7 gyermekkel utazna, ez igen vonzó számunkra, de...... És a kérdés: van mód az általunk lefoglalandó két fős apartman valamelyikében egy négy éves kislány ( most három) számára egy pótágyat elhelyezni, vagy pótdíj fejében engedélyezni, hogy mi megoldjuk? Minden elképzelésünknek megfelelne a szállás,ismerve a gyerekeinket nagyon tetszene nekik,- de így is drágább, mint Tolóban a három apartman,- nem szeretnénk majd nálatok egy hatodikat is igénybe venni. Mennyire rugalmas a tulajdonos, vagy az iroda?
Több éve veletek utazunk, nem szívesen vátoztatnánk ezen, és a bungalók tetszenek nagyon...
A jövó év tudom messze van, de beleolvasva a fórumba láttam nem vagyok egyedül, aki hosszú távra tervez.
Üdv:Bea
Kedves Bea! Lehet, hogy egy picit korai a tervezgetésed. Meg kellene várni, mely házakat fogjuk bérelni jövőre, és amikor fix lesz a szerződés, akár télen is szívesen válaszolok a kérdéseidre. Itt Sartiban a szobák nem pótágyazhatóak, a tulajok csak a pici gyerekek fölött hunynak általában szemet. (1-2 éves) Térjünk vissza picit később erre a témára!

Üdvözlettel: Kata