(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Koháry Beatrix Dátum: 2012-07-24 21:06:49
Szia Kata! Nem az idei, hanem a következő évre keresgélünk már, és találtuk Sartin a bungallókat. Mivel két család összesen 7 gyermekkel utazna, ez igen vonzó számunkra, de...... És a kérdés: van mód az általunk lefoglalandó két fős apartman valamelyikében egy négy éves kislány ( most három) számára egy pótágyat elhelyezni, vagy pótdíj fejében engedélyezni, hogy mi megoldjuk? Minden elképzelésünknek megfelelne a szállás,ismerve a gyerekeinket nagyon tetszene nekik,- de így is drágább, mint Tolóban a három apartman,- nem szeretnénk majd nálatok egy hatodikat is igénybe venni. Mennyire rugalmas a tulajdonos, vagy az iroda? Több éve veletek utazunk, nem szívesen vátoztatnánk ezen, és a bungalók tetszenek nagyon... A jövó év tudom messze van, de beleolvasva a fórumba láttam nem vagyok egyedül, aki hosszú távra tervez. Üdv:Bea
Grand Kata Dátum: 2012-07-24 15:56:06
írta ekkor: 2012-07-23 17:24:28
jó nyaralást Marika :) várom a beszámolót smile
Már itt van és Mosolyog! smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-07-24 15:55:24
István Péterné írta ekkor: 2012-07-22 14:28:10
Szia Kata! Mi aug.14.-én megyünk Sartira busszal, két felnőtt és két gyermek. Az volna a kérdésem, hogy személyenként mennyi csomagot lehet vinni? Illetve az , hogy vinnénk magunkkal egy hűtőtáskát is és ez bele számít- e a csomagok mennyiségébe? Előre is köszönöm a válaszod. Üdvözlettel:Ildi
Szia Ildi! Személyenként egy bőrönd, 1 kézicsomag és családonként 1 hűtőtáska a prosi szerint. Egyébként nem kell ide sok ruha. smile smile Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2012-07-24 15:52:47
Fajcsák Roland írta ekkor: 2012-07-22 10:08:40
Szia Kata!Hogy telik a szezonod Sartin?Remélem jövőre ott leszel még és találkozunk! smile Neked melyik hely tetszik jobban Marmaras vagy Sarti?
Szia Roland! Remélem szépen fejlődik a pici és jól vagytok! Mindkét hely más itt sokat kirándulok, Marmaraszon pedig tudod 11 évet voltam. Mindenkinek más az ízlése és igénye, de pici babával Sarti a megfelelőbb! Minden jót kívánok Nektek, és remélem értesítesz, ha körünkben üdvözölhetjük a pici jövevényt! Mi lesz a neve??? Üdv.: Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-07-24 15:50:00
Kovács Adél írta ekkor: 2012-07-20 09:27:32
Szia GrandKata, Azért fordulok hozzád, mert úgy tudom, Te dolgoztál Neos Marmarason ill. most Sartin is, ismered hát mindkét helyet. Mi még csak a következő évre tervezzük a nyaralást, de szeretünk időben gondolkodni. 1 vagy két felnőtt és 2 gyerek utazna, de az apartmanok befogadóképességénél egy kicsit összezavarodtam. 4 fős apartmanokat alig találok.(ha van is, talán a legkevésbé kedvező elhelyezésűek). Manapság már nem sokan utaznak két gyerekkel, és ezért a kisebb kínálat ezen a téren? A 3 fős apartmanok pótágyazhatóak? Nekünk egy kicsit szimpatikusabb lenne Neos Marmaros, de Sartival sincs különösebb gondunk, mert ha ott találunk 4 fős apartmant, akkor azt választanánk. Az egyik gyerek már nem is olyan gyerek(16 éves), azon is gondolkodtam, hogy 2 db kétfős apartmant kérünk. Jó lenne együtt lenni, de azt sem szeretnénk, hogy csak azért kérjünk 4 fős apartmant, hogy az udvari falat nézzük. Nem tudom, a Grandtours esetleg egyik évről a másikra újabb apartmanházakat is felvesz a kínálatába?Szerinted mi lenne a legoptimálisabb megoldás? Köszönöm előre is válaszod, Kovács Adél
Szia Adél! Sokfajta 4 ágyas apartmanunk van Pld. az Iriniben klét légteres, külön konyhás, a Kosmasban a 4 ágyas 2 szimpla, 1 emelete, a Blue Sartiban van két légteres 4 ágyas, nem falra néző, sütt egylégteres tengerre néző is. Tehát nagy a választék Sartiban. Marmaraszt én is nagyon szeretem, de hegy völgyes és 4 ágyas csak a Mouses házban van. Sok a lehetőség és biztosan megtaláljátok a számotokra megfelelő megoldást! A szobák nem pótágyazhatóak! Üdvözlettel: Kata smile smile