Szia GrandKata,
Azért fordulok hozzád, mert úgy tudom, Te dolgoztál Neos Marmarason ill. most Sartin is, ismered hát mindkét helyet. Mi még csak a következő évre tervezzük a nyaralást, de szeretünk időben gondolkodni. 1 vagy két felnőtt és 2 gyerek utazna, de az apartmanok befogadóképességénél egy kicsit összezavarodtam. 4 fős apartmanokat alig találok.(ha van is, talán a legkevésbé kedvező elhelyezésűek). Manapság már nem sokan utaznak két gyerekkel, és ezért a kisebb kínálat ezen a téren?
A 3 fős apartmanok pótágyazhatóak? Nekünk egy kicsit szimpatikusabb lenne Neos Marmaros, de Sartival sincs különösebb gondunk, mert ha ott találunk 4 fős apartmant, akkor azt választanánk. Az egyik gyerek már nem is olyan gyerek(16 éves), azon is gondolkodtam, hogy 2 db kétfős apartmant kérünk. Jó lenne együtt lenni, de azt sem szeretnénk, hogy csak azért kérjünk 4 fős apartmant, hogy az udvari falat nézzük. Nem tudom, a Grandtours esetleg egyik évről a másikra újabb apartmanházakat is felvesz a kínálatába?Szerinted mi lenne a legoptimálisabb megoldás?
Köszönöm előre is válaszod,
Kovács Adél
Szia Adél! Sokfajta 4 ágyas apartmanunk van Pld. az Iriniben klét légteres, külön konyhás, a Kosmasban a 4 ágyas 2 szimpla, 1 emelete, a Blue Sartiban van két légteres 4 ágyas, nem falra néző, sütt egylégteres tengerre néző is. Tehát nagy a választék Sartiban. Marmaraszt én is nagyon szeretem, de hegy völgyes és 4 ágyas csak a Mouses házban van. Sok a lehetőség és biztosan megtaláljátok a számotokra megfelelő megoldást! A szobák nem pótágyazhatóak! Üdvözlettel: Kata