Nem kell, ott is 230V van és a magyar szabvány szerinti aljzatok találhatók ott is. Csodálkoznék ha nem lenne, eddig akárhol voltunk a görögöknél ágynemű és törülköző mindenütt volt (járt). Sőt a törülközőket egyszer cserélték is a turnus alatt mindig. Nekünk eddig mindig volt fagyasztó a hűtőben. Tényleg le akarod kötni magad a kajaidőhöz? Ha már nyaralsz akkor az nyaralás legyen... ne kelljen reggelihez rohanni, felkelni, ebédhez feljönni a partról, meg vacsorához időre rohanni...
Ráadásul azt kapsz ami eléd tesznek, aztán vagy tetszik vagy nem. Jobban jársz ha viszel egy hűtőtáskát, egy doboz margarinnal, pár előrecsomagolt felvágottal, esetleg sajttal. Ott pedig veszel kenyeret, (isteni finom a hosszú kukoricás kenyerük) paprikát, paradicsomot (olcsóbb mint nálunk), vagy igazi görög tzatziki salátát, és meg is van a reggeli.
Ebédelni úgysem fogtok abban a melegben, esetleg bedobtok egy finom görög fánkot, 1 euro körül van de marha nagy szóval jól lehet lakni vele bőven. Vacsorára meg esztek valamit a főutcán. nem kell beülni, lehet venni kézbe is gyrost, meg minden egyebet...gyros kb 2 euro lehet, de vannak mindenféle töltött pékáruik is nem drágán és nagyon finomak. Nálunk ilyesmi nem kapható szóval nem tudom ecsetelni neked milyen finomak. Van édes és nem édes is....szerintem ne válassz félpanziót , hidd el jobban jársz.... és megkóstolod milyen finom ételeik vannak. Egyszer be lehet ülni egy nagy souvlakira is egy klassz tavernába, olyan 7 euro/ fő de egyszer érdemes ha már ott vagytok. Hja és aSangria, víz helyett is tökéletes egész napi fogyasztásra, jól lehűtve... ( gyenge vörösbor gyümölcslevekkel) vagy egy Mojito soda is kellemesen hűsít a melegben....én már alig várom az indulást.....
Kimerítő válasz kedves Laci! Van azonban, aki az egész éves munka után szeretne egy kicsit "urasan" nyaralni, és kedveli, ha kiszolgáljál.

Szalámit és kenyeret otthon is lehet enni, itt viszont ahogy írod, sok-sok finom étel van, amit érdemes megkóstolni!

Üdv.: Kata