(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-06-18 18:01:28
Kerpel Balázs írta ekkor: 2012-06-18 08:42:29
Sziasztok! Mi július 17-től megyünk veletek Sartiba, de egyénileg. Az lenne a kérdésem, hogy a busz kb. mikorra érkezik sartiba? Tavaly olyan szerencsénk volt, hogy Paralia előtt "összefutottunk" a busszal, és csak követni kellett, tehát azonnal bent voltunk a központban. Esetleg valaki még utazik ebben az időpontban Székesfehérvár felöl egyénlileg? Üdv. Kriszta
Kedves Kriszta! Azt, soha nem lehet kiszámolni, hogy a buszok mikor érkeznek, függ a határoktól, és az útviszonyoktól forgalom szempontjából. Biztos vagyok benne, hogy gond nélkül idetaláltok, hiszen itt Görögországban minden nagyon jól ki van táblázva! Üdvözlettel: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2012-06-18 17:58:50
Rubi László írta ekkor: 2012-06-17 22:41:24
Nem kell, ott is 230V van és a magyar szabvány szerinti aljzatok találhatók ott is. Csodálkoznék ha nem lenne, eddig akárhol voltunk a görögöknél ágynemű és törülköző mindenütt volt (járt). Sőt a törülközőket egyszer cserélték is a turnus alatt mindig. Nekünk eddig mindig volt fagyasztó a hűtőben. Tényleg le akarod kötni magad a kajaidőhöz? Ha már nyaralsz akkor az nyaralás legyen... ne kelljen reggelihez rohanni, felkelni, ebédhez feljönni a partról, meg vacsorához időre rohanni... Ráadásul azt kapsz ami eléd tesznek, aztán vagy tetszik vagy nem. Jobban jársz ha viszel egy hűtőtáskát, egy doboz margarinnal, pár előrecsomagolt felvágottal, esetleg sajttal. Ott pedig veszel kenyeret, (isteni finom a hosszú kukoricás kenyerük) paprikát, paradicsomot (olcsóbb mint nálunk), vagy igazi görög tzatziki salátát, és meg is van a reggeli. Ebédelni úgysem fogtok abban a melegben, esetleg bedobtok egy finom görög fánkot, 1 euro körül van de marha nagy szóval jól lehet lakni vele bőven. Vacsorára meg esztek valamit a főutcán. nem kell beülni, lehet venni kézbe is gyrost, meg minden egyebet...gyros kb 2 euro lehet, de vannak mindenféle töltött pékáruik is nem drágán és nagyon finomak. Nálunk ilyesmi nem kapható szóval nem tudom ecsetelni neked milyen finomak. Van édes és nem édes is....szerintem ne válassz félpanziót , hidd el jobban jársz.... és megkóstolod milyen finom ételeik vannak. Egyszer be lehet ülni egy nagy souvlakira is egy klassz tavernába, olyan 7 euro/ fő de egyszer érdemes ha már ott vagytok. Hja és aSangria, víz helyett is tökéletes egész napi fogyasztásra, jól lehűtve... ( gyenge vörösbor gyümölcslevekkel) vagy egy Mojito soda is kellemesen hűsít a melegben....én már alig várom az indulást.....
Kimerítő válasz kedves Laci! Van azonban, aki az egész éves munka után szeretne egy kicsit "urasan" nyaralni, és kedveli, ha kiszolgáljál. smile smile Szalámit és kenyeret otthon is lehet enni, itt viszont ahogy írod, sok-sok finom étel van, amit érdemes megkóstolni! smile smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2012-06-18 17:54:41
LICSKAI VERONIKA írta ekkor: 2012-06-17 20:31:22
Kedves Kata! Az lenne a kérdésem ,hogy a tenger körübelül hány fokos?
Kedves Veronika! Nem mértem meg hány fokos a tenger, de kellemes meleg a vize, mert a gyerekek is lubickolnak smile smile smile Szia Kata
Grand Kata Dátum: 2012-06-18 17:53:19
K. Kitti írta ekkor: 2012-06-15 17:08:37
Sziasztok! Ez az ágynemű téma engem is érdekelne, hogy lesz ott vagy vinni kell a bungalóknál???
Szia Kitti! Gondolom elolvasod a válaszomat, de megnyugtatásul Neked is megírom, hogy ágynemű és törülköző van az apartmanokban, nem kell a Vendégeknek hozni. Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2012-06-18 17:51:32
Molnár Zsolt írta ekkor: 2012-06-14 20:54:03
Szia Nekem olyan kérdésem lenne,hogy a konnektorhoz kell-e valamilyen átalakító vagy jó a magyar szabvány?Blue Sartiba mennyi lenne a félpanzió felnőttre és 8 éves gyerekre esetleg külön kérhető-e vacsora?Ágyneműt és törölközőt kell-e vinni vagy kapunk?Hűtőben van fagyasztó?Egyenlőre ennyi jut eszembe:)
Kedves Zsolt! Görögországban ugyanolyan konnektorok vannak mint otthon. Nagyon jó a konyhája a Blue Sartiban lévő étteremnek. A félpanzió 34900.-Ft/fő a vacsora pedig 22900.-Ft/ fő. Külön gyerek menüről nem tudok. Megkérdezem az éttermest. Ágyneműt és tülközőt ad a háztulajdonos. Itt a honlapon és a prospektusban is le vannak írva ezek a dolgok. Gondolom nem olvastad. Ha még van kérdés, szívesen válaszolok! Üdv.: Kata smile smile