(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-05-16 22:28:56
Papp Renáta írta ekkor: 2012-05-14 15:42:06
Sziasztok! Jól értelmezem az Irini-ben a klíma 5 euró 10 napra?
Kedves Renáta! Az egylégterű apartmanokban 1, a kétlégterűekben 2 db légkondi található. Egyenként 5€/ nap. Amennyiben stúdiót választottatok akkor5€/nap, de ha kétlégterű akkor 10€/nap az ára. Jelenleg még nincs szükség a használatára. Amúgy gyönyörűek az Irini apartmanok. Én is abban lakom és nagyon meg vagyok vele elégedve. Szellősek és napellenzősek. Szerintem csak a főszezonban lesz szükség légkondira. Üdvözlettel: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-05-16 22:24:35
Kinter Annamária írta ekkor: 2012-05-14 14:29:32
Kedves Kata!Gondban vagyok az utasbiztosítással kapcsolatban,ugyanis csak kötvényem van egy a lakásbiztosításban kiterjesztett szolgáltatás keretén belül,melyet kifejezetten a nyaralás miatt módosíttattam,kártyát állítólag nem kapok /nem is értem miért?/,szóval a kérdésem az lenne,hogy elegendő-e ha felmutatom a kötvényt? Június 18.-án indulunk busszal Sartira. A debreceni utazási iroda,azt javasolta,hogy a fórumon érdeklődjek,mert ők biztosat ezzel kapcsolatban nem tudnak mondani.Megköszönöm,ha ezzel kapcsolatosan tudnál mondani valami biztatót,mert nyilván csak akkor kötök külön biztosítást ha a jelenlegi kötvényem,amit az Aegon biztosítótól kaptam,nem elfogadható.....Válaszodat előre is köszönöm:Ancsa
Kedves Annamária! Nem ismerem ezt a fajta biztosítást, de általában szükség van a kötvényre. Az orvosok azokat a biztosítási kötvényeket fogadják el, melyekkel szerződésben állnak. Pontosan kellene tudni milyen jellegű és nevű ez a biztosítás, melyről érdeklődsz és akkor megkérdezzük a dokit, hogy ez itt érvényes-e!Üdvözlettel: Kata smile
Fekete Tamás Dátum: 2012-05-16 21:36:50
SZIASZTOK :) ma a tv2 tények adásában, lehangolják és rém hireket közölnek a nézőkkel, és azt javasolják sok euro utazunk ki hogy haza tudjunk jönni -Felháborító hogy rém hírekkel árnyékolják be utazásunk ,mi bízunk a grand toursban és készülünk jun 4 i indulásra:) Remélem lesz helyre igazítás a tv2 részéröl ?
Garda Tünde Dátum: 2012-05-15 07:30:24
Kedves Kata! Az lenne a kérdésem, hogy a GT által szervezett fakultativ programokra van e a gyerekek számára kedvezmény, vagy az árak egységesek, 8-4 éves gyerekekkel utazunk és érdekelne a Toroneos-i hajókirándulás, a Meteorák, és a Thessaloniki- város nézés -prpgramok. Tudna esetleg ezekkel kapcsolatban árakat mondani? Elöre is köszönöm! Üdv :Tünde.
Varga Tamás Dátum: 2012-05-14 17:44:23
Kedves Kata! Bérléssel kapcsolatos kérdésem lenne,motor,vagy autó bérleti áráról tudnál infót írni ? Milyen okmányok szükségeltetnek hozzá? Előre is köszi. Üdv Tamás