Sziasztok! Reggel ugyanígy lement a tegnap esti adás. Felháborítónak tartom, miért kell rémíszgetni az embereket?! Mi július 17-én utazunk, addigra a választásoknak is vége talán és az utasok se mondják vissza remélem, mert 8 év után idén szeretnénk eljutni nyaralni...Ha meg olyan helyzet alakulna ki, bízom a GT-ben és remélem időben tájékoztatnak a további lehetőségekről. REMÉLEM!!!!
Kedves Vendégek! Szeretnék megnyugtatni Mindenkit!

Második hete vagyok kint Görögországban és az otthoni rémhírekből itt semmit nem veszünk észre. Ugyanúgy zajlik az élet mint eddig. A jelenleg itt nyaraló Vendégeink is alá fogják támasztani. Az árak a tavalyihoz képest semmit nem változtak. A görög emberek dolgoznak és nem a politikával foglalkoznak. Várják a turistákat és nagy elánnal készülnek a nyárra. Amint azt már írtam is, és nem azért, hogy hazabeszéljek, de a Grand Tours iroda talán a legmegbízhatóbb ma Magyarországon. Ha bármi gond lenne, nem hozná kellemetlen helyzetbe a Vendégeket. Nyugodtan készülődjön Mindenki, mi sok szeretettel várjuk az ideérkezőket. Üdvözlettel: Kata