(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Fekete Tamás Dátum: 2012-05-18 12:54:18
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2012-05-18 11:23:20
Kedves Tamás! Vitatkozni én sem szeretnék, jó nyaralást kívánok. Üdvözlettel: Panni
Kedves Panni ! Köszönöm ,mi is sok élményt és vidámságot kívánunk az utazásukhoz smile .És most már várjuk a jó hireket és az élmény beszámolókat udv Tamás smile
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-05-18 11:23:20
Fekete Tamás írta ekkor: 2012-05-17 20:48:29
Dr Györki János nem értettem félre ,a Grand mellett vagyok hisz nem olvasta hogy mi boldogan készülünk a nyaralásra .2012,06,04 És facebookon is azt irtam ha vissza jöttünk fényképpel és élményekkel cáfoljuk majd :) Hogy azt javasolják sok pénzt vigyünk AZT A TV2 SZAKÉRTÖJE MONDJA IGEN AZÉRT MERT HA BANKOK ..tudom ....de nem jó mert rém hír mert nem lesz semmi ilyen ..És ön akaratán kivül azt írja rólam nem állok ki a grand mellett akkor olvassa el mindent amit írtam .de nem szeretnék itt vitatkozni .tisztelettel Tamás
Kedves Tamás! Vitatkozni én sem szeretnék, jó nyaralást kívánok. Üdvözlettel: Panni
Grand Kata Dátum: 2012-05-18 09:26:47
l.eniko írta ekkor: 2012-05-17 07:43:44
Sziasztok! Reggel ugyanígy lement a tegnap esti adás. Felháborítónak tartom, miért kell rémíszgetni az embereket?! Mi július 17-én utazunk, addigra a választásoknak is vége talán és az utasok se mondják vissza remélem, mert 8 év után idén szeretnénk eljutni nyaralni...Ha meg olyan helyzet alakulna ki, bízom a GT-ben és remélem időben tájékoztatnak a további lehetőségekről. REMÉLEM!!!!
Kedves Vendégek! Szeretnék megnyugtatni Mindenkit! smile smile Második hete vagyok kint Görögországban és az otthoni rémhírekből itt semmit nem veszünk észre. Ugyanúgy zajlik az élet mint eddig. A jelenleg itt nyaraló Vendégeink is alá fogják támasztani. Az árak a tavalyihoz képest semmit nem változtak. A görög emberek dolgoznak és nem a politikával foglalkoznak. Várják a turistákat és nagy elánnal készülnek a nyárra. Amint azt már írtam is, és nem azért, hogy hazabeszéljek, de a Grand Tours iroda talán a legmegbízhatóbb ma Magyarországon. Ha bármi gond lenne, nem hozná kellemetlen helyzetbe a Vendégeket. Nyugodtan készülődjön Mindenki, mi sok szeretettel várjuk az ideérkezőket. Üdvözlettel: Kata smile smile
Fekete Tamás Dátum: 2012-05-17 20:48:29
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2012-05-17 10:10:07
Kedves Tamás! Valamit nagyon félreértettél a hírekben, ezáltal - akaratodon kívül Te lettél rémhír terjesztő. Nem azért ajánlották, hogy legyen a turistáknál sok pénz, hogy haza tudjanak jönni, hanem mert a kinti árak drágulhatnak és a bankok lehet, hogy nem tudnak majd pénz adni, mivel most nagyon sokan kiveszik a pénzüket. 8 nap múlva indulok, de egy pillanatra sem gondoltam, hogy a Grandtours nem hoz bennünket haza . Szerintem legalább nekünk Grandosoknak kellene kiállni az iroda mellett. Kívánok mindenkinek nagyon jó nyaralást. Üdv. Panni
Dr Györki János nem értettem félre ,a Grand mellett vagyok hisz nem olvasta hogy mi boldogan készülünk a nyaralásra .2012,06,04 És facebookon is azt irtam ha vissza jöttünk fényképpel és élményekkel cáfoljuk majd :) Hogy azt javasolják sok pénzt vigyünk AZT A TV2 SZAKÉRTÖJE MONDJA IGEN AZÉRT MERT HA BANKOK ..tudom ....de nem jó mert rém hír mert nem lesz semmi ilyen ..És ön akaratán kivül azt írja rólam nem állok ki a grand mellett akkor olvassa el mindent amit írtam .de nem szeretnék itt vitatkozni .tisztelettel Tamás
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2012-05-17 10:10:07
Fekete Tamás írta ekkor: 2012-05-16 21:36:50
SZIASZTOK :) ma a tv2 tények adásában, lehangolják és rém hireket közölnek a nézőkkel, és azt javasolják sok euro utazunk ki hogy haza tudjunk jönni -Felháborító hogy rém hírekkel árnyékolják be utazásunk ,mi bízunk a grand toursban és készülünk jun 4 i indulásra:) Remélem lesz helyre igazítás a tv2 részéröl ?
Kedves Tamás! Valamit nagyon félreértettél a hírekben, ezáltal - akaratodon kívül Te lettél rémhír terjesztő. Nem azért ajánlották, hogy legyen a turistáknál sok pénz, hogy haza tudjanak jönni, hanem mert a kinti árak drágulhatnak és a bankok lehet, hogy nem tudnak majd pénz adni, mivel most nagyon sokan kiveszik a pénzüket. 8 nap múlva indulok, de egy pillanatra sem gondoltam, hogy a Grandtours nem hoz bennünket haza . Szerintem legalább nekünk Grandosoknak kellene kiállni az iroda mellett. Kívánok mindenkinek nagyon jó nyaralást. Üdv. Panni