(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2011-08-20 12:13:55
Nási írta ekkor: 2011-08-18 21:18:09
Sziasztok! Volna egy kérdésem... Hétfőn utazunk Sartira, és meglepve olvastam, hogy egész héten mindössze max 27 fok lesz a legmagasabb hőmérséklet.. :( Ez kicsit elkeserít, hisz itthon is kb most ilyen az idő. Tudja valaki, hogy ez tényleg így lesz e? Milyen meleg a víz? Remélem azért kicsit jobb idő lesz mint itthon... Előre is köszönöm a választ!
Szia! Én mindig a www.wunderground.com oldalon tájékozódom az időjárásról, akkor is ha külföldre utazunk, ez egy nagyon megbízható oldal, még soha nem csalódtam benne. Ha megnézed, látod, hogy a jövő hétre végig 31-34 fokokat ír. Egyébként a www.sartikirandulas.hu-n még élő webkamera is van így láthatod, hogy mi történik a Kalóztanyánál és az éppen aktuális hőmérsékletről és vízhőmérsékletről is tájékozódhatsz.
Nási Dátum: 2011-08-18 21:18:09
Sziasztok! Volna egy kérdésem... Hétfőn utazunk Sartira, és meglepve olvastam, hogy egész héten mindössze max 27 fok lesz a legmagasabb hőmérséklet.. :( Ez kicsit elkeserít, hisz itthon is kb most ilyen az idő. Tudja valaki, hogy ez tényleg így lesz e? Milyen meleg a víz? Remélem azért kicsit jobb idő lesz mint itthon... Előre is köszönöm a választ!
Bohárné Kovács Zsuzsanna Dátum: 2011-08-18 12:12:55
Sziasztok! Írjátok meg nekem, hogy hűtő van-e a Parosban, és mi az a minikonyha?Köszi!
Pálóczi Ágnes Dátum: 2011-08-16 22:30:50
Kedves Mindenki!Sajnálattal olvastam az előttem szólókat,a felháborodásokat.Én már ötödször utazom Görögországba /Paralia,Sarti Zakynthos/ és csak egyszer nem a Grand tourst választottam.Ezt meg is bántam mert színvonalon aluli volt a szolgáltatás.Messze nem a megszokott!Tehát ezen túl is a Grand Tours!Idén is Paralia!Mindenkinek jó és élményekben teli nyaralást kívánok.Üdv.Pági
Nagy Emese Dátum: 2011-08-15 20:36:58
Tóth Henrietta írta ekkor: 2011-08-15 19:36:05
Bizony, bátrak vagyunk! Szerencsére egy nagyon barátságos, értelmes, nyitott baba, akit minden érdekel. Ha nem éhes, fáradt vagy fáj valamije akkor egy napot is kibír utazva. Már többször volt rá példa. Az éjszakát végig alussza. Hárman leszünk még ott rajta kívül, csak elboldogulunk vele. Egyébként én már utaztam a Granddal pont Sartira, amikor egy kb. 9 hónapos babát hoztak ki, akivel semmi gond nem volt az út alatt.
Igen azért írtam, mert én egy 4 éves gyerköccel a fiammal megyek neosra és mindenki elájult. Akkor nem én vagyok egyedül ilyen merész.