(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Nagy Emese Dátum: 2011-08-15 20:36:58
Tóth Henrietta írta ekkor: 2011-08-15 19:36:05
Bizony, bátrak vagyunk! Szerencsére egy nagyon barátságos, értelmes, nyitott baba, akit minden érdekel. Ha nem éhes, fáradt vagy fáj valamije akkor egy napot is kibír utazva. Már többször volt rá példa. Az éjszakát végig alussza. Hárman leszünk még ott rajta kívül, csak elboldogulunk vele. Egyébként én már utaztam a Granddal pont Sartira, amikor egy kb. 9 hónapos babát hoztak ki, akivel semmi gond nem volt az út alatt.
Igen azért írtam, mert én egy 4 éves gyerköccel a fiammal megyek neosra és mindenki elájult. Akkor nem én vagyok egyedül ilyen merész.
Nagy Emese Dátum: 2011-08-15 20:36:57
Bizony, bátrak vagyunk! Szerencsére egy nagyon barátságos, értelmes, nyitott baba, akit minden érdekel. Ha nem éhes, fáradt vagy fáj valamije akkor egy napot is kibír utazva. Már többször volt rá példa. Az éjszakát végig alussza. Hárman leszünk még ott rajta kívül, csak elboldogulunk vele. Egyébként én már utaztam a Granddal pont Sartira, amikor egy kb. 9 hónapos babát hoztak ki, akivel semmi gond nem volt az út alatt.
Igen azért írtam, mert én egy 4 éves gyerköccel a fiammal megyek neosra és mindenki elájult. Akkor nem én vagyok egyedül ilyen merész.
Nagy Emese Dátum: 2011-08-15 20:36:14
Tóth Henrietta Dátum: 2011-08-15 19:36:05
Nagy Emese írta ekkor: 2011-08-15 11:41:43
Szia ! 11 honapos babával busszal fogtok menni ?????
Nagy Emese Dátum: 2011-08-15 11:41:43
Tóth Henrietta írta ekkor: 2011-08-14 09:53:22
Szia! MI is 29-én indulunk Sartiba A Holiday apartmanba. Négyen megyünk, a párom, egy barátunk, a 11 hónapos kisfiam és én. Már nagyon várjuk. Mi sem vagyunk az az elégedetlenkedő fajta. Készen állunk az utazásra, bár még gyerekkel mos megyünk először. (igaz tavaly már utazott, de akkor még csak pocaklakó volt) Remélem ő is az a típusú baba, aki könnyen veszi a kanyarokat. (eddig úgy néz ki, hogy olyan) Majd mos kiderül. Már nagyon sokszor utaztunk a Grand-dal és mindig nagyon meg voltunk velük elégedve. Egyébkén én már voltam többször repülős úton is, de oda valahogy mindig kimerülten érkeztem a sok várakozás, átszállás, pakolás miatt. Alig vártam, hogy ágyat fogjak, fél napot átaludtam, ahelyett, hogy mentem volna pancsolni a tengerbe. A buszos úton szerencsére a Tescótól az apartmanig egyszer sem kell a cuccunkat átpakolni és akkor alszunk amikor akarunk. Az érkezés és kipakolás után azonnal irány a tenger, nem veszik el az idő. Busz alattunk csak egyszer gyengélkedett, de ezek a buszvezető fiúk olyan tapasztaltak és profik, hogy még arra sem volt ideje a busznak, hogy beadja a kulcsot, máris megoldották a problémát és vígan gurultunk tovább. Remélem sok-sok vidám emberrel fogunk együtt utazni, akik már alíg várják, hogy lássák Sartit és a gyönyörű panorámát az Athosra.
Szia ! 11 honapos babával busszal fogtok menni ?????